- Konu Sahibi Beyazyasemin
-
Kanı ne zaman verdiniz suan kan testi vermeye gidiyorum Allahin izniyleBen 8.günümde Predictor Early marka erken gebelik testi yapmıştım ve silik bir çizgi ile öğrenmiştim. Yapmayı düşünürseniz mutlaka sabah ilk idrarla yapın
Ben 10.gün hala bayram olduğu için 11.gün vermiştim. İnşallah güzel haberler alırsınızKanı ne zaman verdiniz suan kan testi vermeye gidiyorum Allahin izniyle
Ay insallah nolur dua edin banaBen 10.gün hala bayram olduğu için 11.gün vermiştim. İnşallah güzel haberler alırsınız
Merhabalar hayırlı uğurlu olsunTransferin 10. Gunu 224 , 12.gun 500 küsür, 15. Gün 4449, 18. 16000 küsür idi benim de, tam küsuratlarını hatirlamiyorum ama buraya yazmıstım
3. Gün çift embriyo transferi. Transferden sonra 5. Günden itibaren hayalet çizgi görmeye baslamıstım. Allahım hepinizin yüzünü güldürsün inşallah hayırlo gebelik ve hayırlı doğumlar nasip etsin
Predoctor ve prodoctor kullanmıştım , öyle gibi duruyor inşallah vardırMerhabalar hayırlı uğurlu olsunhangi testleri kullanmistiniz ? Bende 3.gun çift embriyo transferi oldum. Transfer günü hariç 8.gunun akşamı silik çizgi gördüm predictor early de sonra 9.gun sabah tekrarladı biraz daha koyuydu. Benimde vardır dimi bir de sizin kan sonuçlarınıza göre ikiside tuttu dediler mi acaba ?
Çok teşekkür ederimm. Keseyi gördünüz mü pekiPredoctor ve prodoctor kullanmıştım , öyle gibi duruyor inşallah vardır
Yok kanı ben kimseye sormadan verdım 500den sonrasında , keseye kadar düzenli yükselecek mı dıye
Keseleri gördüm çok şükür ilk gidişte kalp atışları ile bırlıkte, doğum bıle yaptım teyzesi karsımda agulamaya calısıyorlar şuanÇok teşekkür ederimm. Keseyi gördünüz mü peki?
Ayy kusura bakmayın çok sevindim ya umut oldunuzKeseleri gördüm çok şükür ilk gidişte kalp atışları ile bırlıkte, doğum bıle yaptım teyzesi karsımda agulamaya calısıyorlar şuan
Olur mu öyle şey hıc onemlı degılAyy kusura bakmayın çok sevindim ya umut oldunuzpazar günkü kan testime göre o zaman ikisi mi tutmuş biri mi bize ipucu verecek mi gerçi şu aşamada pekte önemli değil de merak işte
Ayy canım ya o kadar iyi anlıyorum ki seniOlur mu öyle şey hıc onemlı degıl500lu sayıdan sonra doktor gerek yok kan testine bi daha direk keseye gel bir hafta sonra demişti. Ben tabi ki dinlemedim 16 bini görünce elim ayagım titremişti kötü bısey oldu sandım
İlk transfer ilk gebelik benım , şoka girip hocanın yanına koşarak gitmiştim bende bi sıkıntı var galiba diyeAyy canım ya o kadar iyi anlıyorum ki senişimdi bende her şeye endiseleniyorum kaybedeceğim diye korkuyorum neyden sakinmaliyim emin olamıyorum
Ayy kendimi gördüm sizdeİlk transfer ilk gebelik benım , şoka girip hocanın yanına koşarak gitmiştim bende bi sıkıntı var galiba diye31+0 da preeklampsiden doğum yaptım kızım 45 oğlum 39 gün kuvozde kaldı. Şükür beraberiz allahım sıkıntısız saglıkla dogumlar nasip etsin hepinize. Bizim hamilelik yolu çok zordu inşallah hiç biriniz yasamazsınız bu kadar zorluğu herşey kolaylıkla olsun
aminn çok teşekkür ederim inşallah herşey çok güzel olur hepiniz içinAyy kendimi gördüm sizdeAminn inşallah yavrularinizi rabbim size bağışlasın zaten yazdığınızın ne olduğunu bilmediğim için o terimleri yabancıyım henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?