Allah oğullarına ve sana sağlık versin.Çok tatlılar.peki devletten memnun kaldın mı?Ben belki bilirsin 29 mayıs hastanesine gidiyorum doğumu orada yapmayı düşünüyorum ama son sgk olaylarından sonra doğum ocak ayına sarkarsa yandık heralde çünkü şuan sezaryen için 1500 istiyorlar diye biliyorum.
Medical Park Bahçelievlerde doğurdum.Spinal anestezi ile..Çok konforlu bir doğum şekliydi.Başından beri devam ettiğim drmerhaba arkadaşlar,
32.haftamıza girdik artık kızlarımla doğumumuzu her an bekliyoruz.İkiz gebelik rskli olduğu için doğumunuzu nasıl ve nerelerde yaptınız?
Özel hastanede olduysa kendi doktorunuz mu geliyor veya ayrı ücret talep ediyor mu? normal doğum yapan ikiz annelerimiz varmı?
Bu konularda yardım ve tecrübelerinizi doğum yapacak arkadaşlarla paylaşırmısınız.
güzel konu olmuşşş.... sağol canım..gerçi takipteyiz doğuranları..genelde spinal oluyor......
bende şunu ekleyeyim....
bebeklerin ultrasonda çıkan kiloları doğumda aynı çıkıyormu yoksa söylenilen artı eksi 200 gr.dan dahamı fazla eksik çıkıyor....
merhaba arkadaşlar,
32.haftamıza girdik artık kızlarımla doğumumuzu her an bekliyoruz.İkiz gebelik rskli olduğu için doğumunuzu nasıl ve nerelerde yaptınız?
Özel hastanede olduysa kendi doktorunuz mu geliyor veya ayrı ücret talep ediyor mu? normal doğum yapan ikiz annelerimiz varmı?
Bu konularda yardım ve tecrübelerinizi doğum yapacak arkadaşlarla paylaşırmısınız.
öncelikle cevaplarınız için tşk.ederim.Sevgili hymarry ben doktruma sormuştum siz mi geleceksiniz diye doğuma gece olursa falan tabiki dedi ama ek ücret talep ederim falan demedi.Zaten hastane ücreti yüksek birde dotora ek ücret ödeniyormu ?öğrenmek lazım sanırım.
Bu arada tüm doğum yapmış arkadaşlara bebişleriyle sağlık mutluluk diliyorum.
canım benmim ben doktorumun muayenehanesinde takiplerime devam ettim,gerekli bir iki tahlili de devlette yaptırdım yine ona gittim,
fakat bana yakın olmayan bir hastanede de görevi olduğu için doğumu orda yapma lüksümüz oldu,
yani eğer hastanede çalışmasaydı bu sefer hastaneyi ve doktorunu ayrı ayrı kiralıyorsun gibi düşün,
ama eğer hastane doktoruysa,aranız da iyi olursa,acil bir durumda hastane ne ücret söylerse o fiks fiyat olur,hemşireler arar doktorun da gelir,bunu için ayrı bir ücret de talep etmez
ama yine de herşeyi ayrıntılı sorup öğren hastane ve doktorundan herşeyi,çünkü herşey bizim için..