Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İkiz bebeklerinizde ilk b-hcg değerleriniz kaç çıkmıştı? Değişiklikler neydi? Benim 4+3'te 4141,45'ti. Bu değer sizce ikiz olabilir mi? İki gün sonra 10000 oldu.Bu şekilde olanlar bilgi verebilir mi?
iki gündür yazılarını takip ediyorum ...evet ikiz olabilir ..baya yüksek çünkü ...ama genede umutlanma çünkü bi arkadaşında baya yğksekdi ikizin olabilir dedik ama değil...bu hcg hormonu bazı insanlarda yüksek çıkıyor sanırım...bu arada belirtilerini çok yoğun yaşıyorsundur...
bu arada ikiz galiba seninkiii benide düşündürdü:))
İkiz bebeklerinizde ilk b-hcg değerleriniz kaç çıkmıştı? Değişiklikler neydi? Benim 4+3'te 4141,45'ti. Bu değer sizce ikiz olabilir mi? İki gün sonra 10000 oldu.Bu şekilde olanlar bilgi verebilir mi?
Bu arada ikizi olan arkadaşlar yok mu? Benim gibi yada değerleri çıkan yok mu? Merak ediyorum çook ikiz olabilir mi diye? İnternette de pek bişey bulamadım B-hcg değerleri kaç olur diye?
selam öncelikle hayır olsun .allah tamamına erdirsin inşallah ben en son 18 kasımda adet gördüm.30 kasımda aşılama yapıldı.18 aralıkta test yapıldı.b-hcg değerim 1582 idi.29 aralıkta dr.gittik ve üçüz olduğunu öğrendik. ama seninki hakkında hiç bi fikrim yok inan.
Ya kızlar bende de kan testinde sonuç 2385 diyor.Doktor sadece hamilesin dedi.Bazı arkadaşların değerleri çok düşük acaba bende mi bir anormallik var diyorum.Ben testi adetimin üzerinden 6 gün geçince yaptım.Bu konuda bilgisi olanlar yardım.