Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim adete bir hafta var hamile olduğumu öğrendim hcg sayısı ilk 37 çıktı dün gittik bir daha yaptık 140 olmuştu iki gün sonra 140 olmuştu ya ben ikiz olmasını istemiyorum hani sağlıklı olsun ama tek olsun peki bu normal mi değerBelirti olmaz ve deger artisi kisiden kisiye degisir.Benim ilk betam 164 tü.2 gun sonra 530 tu.2 gun sonra 1500.yaklasik 2bucuk 3 kati artisti.Bir ihtimal demistik ve ikiz gebelik cikti ama tek gebeliklerde de bu artis olabiliyor.Ancak bunu kese gormeye gittiginizde anlarsiniz yani.
Benim adete bir hafta var hamile olduğumu öğrendim hcg sayısı ilk 37 çıktı dün gittik bir daha yaptık 140 olmuştu iki gün sonra 140 olmuştu ya ben ikiz olmasını istemiyorum hani sağlıklı olsun ama tek olsun peki bu normal mi değer
İki gün var aradaKac gun var arada 37 ile 140 arasinda ?
İki gün var arada
1 Nisan 31İki gün var arada
Benim battan 5 gün önce 102 çıktı bata 2 gün kala 621.. bat günü 1571 çıktı bu hafta keseyi gördük tek.. kalp atışına bakcaz haftaya belki çıkar.. Bende ikiz istiyorum hayırlı sağlıklı olsun yinedeBelirti olmaz ve deger artisi kisiden kisiye degisir.Benim ilk betam 164 tü.2 gun sonra 530 tu.2 gun sonra 1500.yaklasik 2bucuk 3 kati artisti.Bir ihtimal demistik ve ikiz gebelik cikti ama tek gebeliklerde de bu artis olabiliyor.Ancak bunu kese gormeye gittiginizde anlarsiniz yani.
Benim battan 5 gün önce 102 çıktı bata 2 gün kala 621.. bat günü 1571 çıktı bu hafta keseyi gördük tek.. kalp atışına bakcaz haftaya belki çıkar.. Bende ikiz istiyorum hayırlı sağlıklı olsun yinede
sizde çift kesemi vardı.. Benim tek şuan kalp atışına balcan artık hayırlı sağlıklı olsunBenimki gibi neredeyse.Ben bu artisi saglikli artisa yormustum hep.Kese gormeye girdigimizde şok olmustuk.Mutlulugumuz katlanmisti.Allah gonlunuze gore versin insallahh saglikla.
s
sizde çift kesemi vardı.. Benim tek şuan kalp atışına balcan artık hayırlı sağlıklı olsun
Âmin inşallahEvet cift kese cift yumurta ikizleri olucak.12 haftaligiz biz artik cok sukur.Insallah hepimiz icin.
Benimde iki kese göründü ama biri daha küçük geç döllenme olabilir doktor 2 hafta sonra tekrar çağırdıEvet cift kese cift yumurta ikizleri olucak.12 haftaligiz biz artik cok sukur.Insallah hepimiz icin.
Benimde iki kese göründü ama biri daha küçük geç döllenme olabilir doktor 2 hafta sonra tekrar çağırdı![]()
AminBenim de gec dollenmeydi.Hayirlisiyla su kritik zamanlari gecirirsiniz insallah.