Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de hiç yatmama gerek yok ,yürüyüşümü yaparım misafirliğe giderim geleni ağırlarım dedim ama olmadı 33. haftada misafirlikten dönüp sancıyla hastnaeye yattım ,yani o bizim dememizle olmuyor vücuduna bağlı
aklımda hiç erken doğum yoktu bile hazırlık da yapmamıştım
buna karşın geçenlerde bir arkadaşımın 39. haftada suni sancı verilerek ikizlerini normal doğurduğunu öğrendim ,bu da bir mucize herhalde :)
hatharcığım ,çok geçmiş olsun,haberdar et bizi..
belki doğumdan sonra pek giremem diye yazıyorum,tosuncuklarım bana sürpriz yapmazsa haftaya pazartesi yani 37+2 de tek yumurta ikizlerim dünyaya gelicek..inşallah..
Hathar tansiyonun ne durumda,yüksek mi?eğer idrarda protein artıyorsa ve tansiyonun yüksekse preeklampsi olabilirsin aman dikkat..bunu yaşamış biri olarak uyarmak istedim.çok sinsi ve tehlikeli bir durumdur.
gerçekten çok büyük bir mucize.çok büyük cesaret valla ikizlerde normal doğum.ilk zamanlar bende düşüyordum ama şimdi çok korkuyorum.39 uncu haftaya kadar kalmasıda inmanılmaz. :26:
canım hiç korkma normal doğumdan birazcık cesaretin varsa yapabilirsin....Hem doğumdan ssonra çok hareketli olmak gerektiğinden çabucak ayaklanıyorsun ve kısıtlamaya girmiyorsun dikişlerime bir şey olacak diye...benden sana abla tavsiyesi normal doğum yapan biri olarak,Allah en kısa zamanda bebeklerinize kavuşturur inşallah....
![]()
Bende 20 haftada 2,2cm rahim boyuyla 32 haftadada 1 cm rahimboyu ve 3 cm acilma ile 39 haftada sanci verilerek normal dogum yaptim kizlardan biri 3100 digeri3000 dogdu
Tum bunlar inanilmaz dimi???!!!
Umut olsun diye yaziyorum allah izin vermedikce dogmazlar korkmayin
Benim 16 haftamdan itibaren karin kasilmalarim vardi
Allah butun ikiz annelerinin yardimcisi olsun
valla helal olsun.Benim 37.haftada sezeryanla yaptılar.Hiç açılma olmamıştı.Doktor çocukları benim için aldı.Taşımakta ve nefes almakta güçlük çekiyordum.oğlum 3330 , kızım 3010 doğdu.Eğer 39. haftada olsaydı ben orta yerden çatlardım herhalde![]()