• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz bebek sahibi Anneler Kaçıncı haftada Doğum yaptınız

37.haftada normal doğumla, doğum yaptım..2400 -1600 kg doğdular.1600 olan 5 gün küvezde kaldı,sonra sağlıklı bir şekilde hepimiz evdeydik.:emir_bebek::emir_bebek:

ben de hiç yatmama gerek yok ,yürüyüşümü yaparım misafirliğe giderim geleni ağırlarım dedim ama olmadı 33. haftada misafirlikten dönüp sancıyla hastnaeye yattım ,yani o bizim dememizle olmuyor vücuduna bağlı
aklımda hiç erken doğum yoktu bile hazırlık da yapmamıştım

buna karşın geçenlerde bir arkadaşımın 39. haftada suni sancı verilerek ikizlerini normal doğurduğunu öğrendim ,bu da bir mucize herhalde :)

26.aftadamdan beri yataktan hiç kalkmadan hastanede yatarak 33aftada sezeryanla doğum yaptım.
1afta küvezde kaldılar 1afta kotta kaldılar oda bitürlü ememedikleri içindi.

bnm de protein tahlilim çok yüksek çıktı şimdi hastanedeyim dün akşam yatırdı bakalım yarın sabah tahlill sonucuna göre bakıp çıkabilirsin dedi tansiyonum yüksekti düştü bakalım ne diyecek35 haftada alabiliriz dedi allahım korkuyorumda kısmet artık...bana dua edin...

hatharcığım ,çok geçmiş olsun,haberdar et bizi..
belki doğumdan sonra pek giremem diye yazıyorum,tosuncuklarım bana sürpriz yapmazsa haftaya pazartesi yani 37+2 de tek yumurta ikizlerim dünyaya gelicek..inşallah..

ben de hiç yatmama gerek yok ,yürüyüşümü yaparım misafirliğe giderim geleni ağırlarım dedim ama olmadı 33. haftada misafirlikten dönüp sancıyla hastnaeye yattım ,yani o bizim dememizle olmuyor vücuduna bağlı
aklımda hiç erken doğum yoktu bile hazırlık da yapmamıştım

buna karşın geçenlerde bir arkadaşımın 39. haftada suni sancı verilerek ikizlerini normal doğurduğunu öğrendim ,bu da bir mucize herhalde :)

gerçekten çok büyük bir mucize.çok büyük cesaret valla ikizlerde normal doğum.ilk zamanlar bende düşüyordum ama şimdi çok korkuyorum.39 uncu haftaya kadar kalmasıda inmanılmaz. :26:

hatharcığım ,çok geçmiş olsun,haberdar et bizi..
belki doğumdan sonra pek giremem diye yazıyorum,tosuncuklarım bana sürpriz yapmazsa haftaya pazartesi yani 37+2 de tek yumurta ikizlerim dünyaya gelicek..inşallah..

canımın bnm hala hastanedeyim bugunde çıkarmadı protein yükselmiş normal idrarda çıkmıyor 24 saatlik idrarda çıkıyor. dr yarın sabah tekrar bakalım dedi hayırlısı bekliyoruz ya 1 hafta dayanabilsem alıcak ya varya ne zormuş hastane denilen şey çok sıkıcı geçiyor hayırlısı ile bebeklerime kavuşayım daha bişey istemiyom:)haber vermeye çalışırım cnm kısmetse...

Hathar tansiyonun ne durumda,yüksek mi?eğer idrarda protein artıyorsa ve tansiyonun yüksekse preeklampsi olabilirsin aman dikkat..bunu yaşamış biri olarak uyarmak istedim.çok sinsi ve tehlikeli bir durumdur.

Hathar tansiyonun ne durumda,yüksek mi?eğer idrarda protein artıyorsa ve tansiyonun yüksekse preeklampsi olabilirsin aman dikkat..bunu yaşamış biri olarak uyarmak istedim.çok sinsi ve tehlikeli bir durumdur.

cnm evet şuan hastanede yatmaktayım bu sebepte yattığımda 347 lerdeydi bugunküde 405 çıkmış bende ondan korkuyorum.....
sen kaç haftalık doğum yaptın:)))

Hatharcım tansiyonun yükseliyor gibi,dikkat bence.seni korkutmak istemiyorum,sakın yanlış anlama ama bu hastalık çok sinsidir.benimki 2-3 saat içinde gelişti ve acilen doğuma alındım.tam 33.haftadaydım.biraz daha geç kalınsa üçümüzde kurtulamıyormuşuz.eğer doktoruna güveniyorsan sorun yok,zaten hastanedesin.

gerçekten çok büyük bir mucize.çok büyük cesaret valla ikizlerde normal doğum.ilk zamanlar bende düşüyordum ama şimdi çok korkuyorum.39 uncu haftaya kadar kalmasıda inmanılmaz. :26:

canım hiç korkma normal doğumdan birazcık cesaretin varsa yapabilirsin....:emir_bebek::emir_bebek:Hem doğumdan ssonra çok hareketli olmak gerektiğinden çabucak ayaklanıyorsun ve kısıtlamaya girmiyorsun dikişlerime bir şey olacak diye...benden sana abla tavsiyesi normal doğum yapan biri olarak,Allah en kısa zamanda bebeklerinize kavuşturur inşallah....:emir_bebek::emir_bebek:

canım hiç korkma normal doğumdan birazcık cesaretin varsa yapabilirsin....:emir_bebek::emir_bebek:Hem doğumdan ssonra çok hareketli olmak gerektiğinden çabucak ayaklanıyorsun ve kısıtlamaya girmiyorsun dikişlerime bir şey olacak diye...benden sana abla tavsiyesi normal doğum yapan biri olarak,Allah en kısa zamanda bebeklerinize kavuşturur inşallah....:emir_bebek::emir_bebek:

işte mağlesef bende hiç cesaret yokki canım ya.acayip korkak bir insanım.en ufak bir acıya dayanamam.inanılmaz bir cesaret gelir inşallah yaparım.tabi normal doğum gibisi varmı.

bende 26+3 te suyum geldı ve bır ay hastanede kaldım 30 haftamı bıtırdıgımde sezeryan ıle dogdulkar ıkızlerım suan 18 aylıklar cok sukur.allah ıns zamanlı dogumlar nasıp eder

selam anneler
bende ikiz anne adayıyım geçen hafta ciddi kasılmalar yaşadım doktorum erken doğum risklerinden dedi
şuan şükür iyiyim ama kafama takıldı çoğu doğum yapan anne grip oldum erken doğum yaptım yazmış
acaba grip erken doğuma nedne olabiliyormu ?
bende son günlerde girptim ve arkasında erken olmasına rağmen kasılmalar vs yaşadım
acaba bir bağlantı varmı griple erken doğum arasında

merhaba bayanlar benımde ıkızlerım var 28aylıklar suanda bırı kız bırı erkek bende 38,haftada normal dogumla meleklerıme kavustum

Güle güle büyütün.Benimde 12 yaşında kızlarım var.Çok güzel bir duygu ikiz annesi olmak.İkiz büyütmek hem çok zor hem de güzel.Ama şimdi benimkiler büyüdüğü için bazen bebekliklerine dönseler keşke diyorum .Çok sevimli oluyorlar.

merhaba 35 haftada sezeryanla doğum yaptımbiri 2.100 gr diğeride 2.300 gr doğdu.1 gün küvezde kaldılar..şuan kızlarım 4 yaşınlar allahım yavrularımıza uzun sağlıklı ömürler versin..(nerdeyse 35 hafta hep yattım,düşük tehlikem vardı)

Bende 20 haftada 2,2cm rahim boyuyla 32 haftadada 1 cm rahimboyu ve 3 cm acilma ile 39 haftada sanci verilerek normal dogum yaptim kizlardan biri 3100 digeri3000 dogdu
Tum bunlar inanilmaz dimi???!!!
Umut olsun diye yaziyorum allah izin vermedikce dogmazlar korkmayin
Benim 16 haftamdan itibaren karin kasilmalarim vardi
Allah butun ikiz annelerinin yardimcisi olsun

Bende 20 haftada 2,2cm rahim boyuyla 32 haftadada 1 cm rahimboyu ve 3 cm acilma ile 39 haftada sanci verilerek normal dogum yaptim kizlardan biri 3100 digeri3000 dogdu
Tum bunlar inanilmaz dimi???!!!
Umut olsun diye yaziyorum allah izin vermedikce dogmazlar korkmayin
Benim 16 haftamdan itibaren karin kasilmalarim vardi
Allah butun ikiz annelerinin yardimcisi olsun

valla helal olsun.Benim 37.haftada sezeryanla yaptılar.Hiç açılma olmamıştı.Doktor çocukları benim için aldı.Taşımakta ve nefes almakta güçlük çekiyordum.oğlum 3330 , kızım 3010 doğdu.Eğer 39. haftada olsaydı ben orta yerden çatlardım herhalde:9:

valla helal olsun.Benim 37.haftada sezeryanla yaptılar.Hiç açılma olmamıştı.Doktor çocukları benim için aldı.Taşımakta ve nefes almakta güçlük çekiyordum.oğlum 3330 , kızım 3010 doğdu.Eğer 39. haftada olsaydı ben orta yerden çatlardım herhalde:9:

zaten bende catlamak uzereydim valla
ben bide ustune normal dogum yaptim doktor masajladogumu cagirdi gece suyum patladi zaten
sonra bide 25 km hastaneye gittim heh heee
tr de kimse bunu yapmaz heralde
hemen cirt kesip aliyolar orda
ama burda her aklina esen ben sezeryan olcam diyemiyor
ancak hayati tehlike varsa

Back
X