Ne oldu canım
çok tatlılar rabbim nasib ederse bende anne olmayı istiyorum duygulandım sadece 3 sene bitti yavrumu bekliyorumNe oldu canım
Rabbim gönlünüze göre versin.çok tatlılar rabbim nasib ederse bende anne olmayı istiyorum duygulandım sadece 3 sene bitti yavrumu bekliyorum
çok tatlılar rabbim nasib ederse bende anne olmayı istiyorum duygulandım sadece 3 sene bitti yavrumu bekliyorum
Rabbim gönlünüze göre versin.Umarım bebeğiniz sizi çok bekletmez
Amin inşaallaholacak inşaAllah rabbim hayırla sağlıkla bütün isteyenlere versin inşaAllah
Aminamin bütün isteyenlerin Allah razı olsun sizin bebeğiniz varmı?
Bebekler ilk aylarda çok esnek oluyorlar,hatta bacaklarını karınlarına yakın uyuyorlar o nedenle çok ezildiklerini düşünmüyorum.Merak etmeyinBen de istiyorum yaama bazi fotolari beğenmedim.. cok eziyet eder gibi olmuş yaa..
AminBenim 3 tane var.
Bebekler ilk aylarda çok esnek oluyorlar,hatta bacaklarını karınlarına yakın uyuyorlar o nedenle çok ezildiklerini düşünmüyorum.Merak etmeyinRabbim gönlünüze göre versin
Teşekkür ederimne güzel Allah bağışlasın canım rabbim hayırlı uzun bir ömür versin
Amin Allah razi olsun..
Ben de istiyorum yaama bazi fotolari beğenmedim.. cok eziyet eder gibi olmuş yaa..
sen ne zamandır istiyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?