Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arabayı 2-3 hafta önce sattım. Belirtmeyi unutmuşum. İlgin için teşekkür ederim.Pınar arabanın son fiyatı ne olur bende ikiz arabası bakıyorum uygun fiyata verirsen almayı düşünüyorum
Pınar arabanın son fiyatı ne olur bende ikiz arabası bakıyorum uygun fiyata verirsen almayı düşünüyorum
Çok sağ ol canım ama ilk tercihim ana kucakları ile kullanabileceğim bir araba bakıyorum ilgin için teşekkürler....canim dusunuyorsan cosatto marka sifir gibi cocuklarim ayri evlrde bakildigindan kullanamadim yagmurluguda var 400 tl ozeldende yazabilirsin
canim dusunuyorsan cosatto marka sifir gibi cocuklarim ayri evlrde bakildigindan kullanamadim yagmurluguda var 400 tl ozeldende yazabilirsin
Merhaba arkadaşlar, Almanya dan çok severek aldığımız ikiz bebek arabamızı malesef Türkiye deki evimizin konumu sebebiyle satıyoruz. Arabanın markası ABC DESIGN modeli ZOOM. Henüz Türkiyede bu markanın satışı yok. Rengi siyah-kahverengi. Modeli çok hoş oturakları istediğiniz yöne çevire biliyorsunuz. İlgilenenler google da aratıp firmanın sayfasında yada youtube da ürünü inceleyelir. Ürünün hiçbir sorunu kusuru hatası yoktur. Mart 2013 de aldık. Orijinal faturası duruyor. Bir elin parmakları kadar ancak kullandık. Arabanın yeniden hiçbir farkı yok. Tek başıma ikizlerimle dışarı çıka bilmem için almıştık Almanyada iken kullana bildim fakat Türkiyede evimizin konumu ve apartmanımızda asansörümüzün olmamasından dolayı tek başıma kullanamıyorum. eşim sonunda beni satmaya ikna etti arabamızın fiyatı 1100tl ilgilenen arkadaşlar bana burdan ulaşa bilirler. Bu arada ben Ankarada kalıyorum, Ankaradan ilgilenen olursa gelip inceleyerek elden alabilirler.