İkiz Bebek Anneleri Kaçıncı hafta kaç kilogram doğdu bebekleriniz ?

dualarım sizinle.
ben 36+6 da doğum yaptım 37 oluyor sanırım. önlem amaçlı 1 gece kaldılar küvezde diyebilirim.2970 biri,diğeri 2700 doğdu

37+1 de kendi isteğimle sezaryen oldum.aslında onların gelmeye niyetleri yoktu herşey yolundaydı ama ben zorlandığım için istedim.
oğlumun biri 3400 diğeri 2880 gr olarak ddoğdu.akciğerlerinin gelişimi tamamlanmıştı fakat solunumları düzensiz olduğu için 4 gün gözlemde kaldılar.
kafanıza takmayın sürekli doğumu düşünmemeye çalışın.hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş.

34+6 da tam sınırda doğum yaptım. plansız bir doğumdu :S oğlum 2250 gram kızım 2150 gram olarak doğdular bir hafta küvözde kaldılar.

35 Hahtalık planlı sezeryanla dogum yaptım canım 1900 bırıdw 3000 kılo dogdu ama benım bebekten bebege kan transfuzyonu denen bı rahatsızlıgım vardı sag olsun benım doktorum 7 bucuk aya kadar hıc fark etmemıs ve ben abımın dugunu vardı memelekete geldım yozgata kontrol ıcın doktora gıttım senın acılen ankaraya egıtım arastırmaya gıtmen lazım deyıp benı sevk ettı bı hasfta hastanede yattım sonra cıkarttı doktor benı gun asırı kontrollerım olddu sonra doktor kucuk olanın hareketlerı yavasdlamıs suyun azalmıs kucuguge bısey olursa annında buyugude goturur dedı ve aldı neyse doktorunu ıyı sec canım tek doktorla sınırlı kalma benım cocukların o tanısı 2 bucuk aylıkken komuyomus DOGUMDAN ONCE CIGER GELISDIRICI IGNE FALAN YAPTILAR GUNDE 3 KERE NST BIRKEZ ULTRASON CEKINIYODUM HER AN DOGUM OLURSA DIYE allaha sukur bı yasların gecdıler ogullarım bı problemlerı yok cok sukur raBBIM ESIRGEDI YANI VEDE KUCUK OLAN OGLUM HIC KUVEZDE KALMADI BIRAZ KORKUYODUK ONDAN HIC BI PROBLEM YASAMDIK SANADA HAYIRLI DOGUMLAR OLSUN CANIM VSAGLIKLI BI SEKILDE KUCAGINA ALIRSIN INSAALAH HERSEY GONLUNCE OLSUN

Son düzenleme:
38 +3 te planlı doğum yaptım kızım 2680 oglum 2230 doğdu küvözde kalmadılar . 32. haftadan itibaren kızım doğum kanalına girdiği için doktorum yatak istirahatı verdi sadece yemek yemek için ve wc için ayakta kalıyordum kasıkalrda baskı oldugunda pozisyonuzu değiştirirseniz rahatlarsınız gece 4 kere wc ye kalmakta korkulacak bir şey yok bu çok normal .sizlere tavsiyem 30. haftadan sonra cok fazla ayakta kalmayın eşyalrınız tam değilse bile doğumdan sonra alırsınız zaten aldıgım kıyafetlerı hemen gıydıremedım dogumdan sonra prematüre kıyafet almak zorunda kaldık sonucta kacar kılo doğacakalrını bılemıyoruz Rabbim hepinizin bebeklerini sağ sağlım kucagınıza almanızı nasip etsin.

Selam arkadaslar kusura bakmayin sorumu soracak en uygun yer olarak burayi buldum, umarim yanlis yapmiyorumdur. Ben klomen ve ovulasyon takibiyle planli gebelik yaptim ve simdi 7 haftalik hamileyim coksukur,:) ama henuz dr.a gitmedim, benimkisi riskli gebeliklerin dr.u oldugu icin 2 hafta sonraya 13 Araliga randevu verdi. benim coook merak ettigim bir konu var bilgisi olanlar yardimci olursa sevinirim. Ben kendim ikizim, ikizim erkek. onun 2 cocugu var ama ikiz degiller doktorum benim cocugumun ikiz olma ihtimali oldugunu soylemisti, klomen de kullandigim icin cok umutluyum insaAllah 1 kiz 1 erkekdirler once saglikli ve hayirlisi olmasi tabiki Allahin izniyle. soruma geliyorum ikiz gebeliklerde normal dogum olasiligi var mi??? eski caglarda sezaryan yoktu ama ikiz gebelikler vardi o zaman nasil oluyordu acaba? ben sezaryanin hem anneye hem bebege zararlarinin farkindayim ve bu yuzden tek de olsa ikiz de olsa insaAllah epuduralsiz suni sancisiz, ayakta comelerek yani gercekte olmasi gereken en dogal normal bir dogum yapmayi cok istiyorum. insaAllah hepimiz saglik sihhatle bebislerimizi kucagimiza aliriz.

37+2 planlı sezeryanla doğum yaptım
oğlumun biri 3000 gr diğeri 3300 dr doğdular küveze girmediler hemen kucağımmıza aldık çok şükür
darısı bekleyenlerin başına

acaba kaç haftalık doğdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…