ikiz bebeğinizin olmasını istermiydiniz

ben de isteyenlerdenım hem de cok bakımı zor korkutmuyor degıl ama olsa cok sevınırm
o kadar cok özenıyorm kı ııkızım bebegım olmamasna ragmen hep ıkız bebıklerın topıklerındeyım:kedi:

canım inş. Allah gönlüne göre verir.İkiz topiğinde senin hamileliğini konuşuruz tez vakitte inş,bu arada da her zaman bekleriz topiğe..opuyorumnanaktan

Bende isterdim ikiz bebelerimin olmasını:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Tabi kısmet Allahım nasip etsin birtaneyede razıyım ben artık:çok üzgünüm:

Bende ikiz gebeyim. Rabbim verdi Rıskınıda beraber getirir.. ılk baştan beri ikiz dedik. Eşimle Rabbim Gönlümüze Göre verdi... Sağlıklı gelsinler de Ömürleri bol olsun... Artık dualarımızda herkes var.. Rabbim olmayanlara da versin.. ıkiz annelerine Sağlıklı,Kolay Doğum nasip etsin. Yaradan yazmışsa sen mutlaka Göreceksin... Sevgiler

allahım verirse neden olmasın.....önceden asla istemiyordum ama 1 taneyi bile bulamayınca ikize dünden razıyım... zaten tüp bebek yaptırıcaz bu gidişle ikiz olma ihtimali yüksek..

cokkkkkkk isterdim hatta tup bebek deneyebilirim yakinda (zorunlulukta) ama kizlar aklimda bir soru var ufak tefek bir bayanim boyum ancak 1.60dir. sizce ben ikiz bebek tasiyabilir miyim saglikla? aranizda var mi ufak bayanlar, cok merak ediyorum ve tup bebek konusunda tek kuskum bu. gerci oldu da tuttu da derdin bu diyeceksiniz ama bir bebegimi kaybettim uc aylik hamileyken cok korkuyorum kayiplardan, paranoyak oldum o yuzden soruyorum.

çook isterdim hatta doktora gittim bebişlerin ikiz olduğunu öğrendim ama 10. haftada birisi malesef gelişemedi ve bizi terketti. isimleri bile hazırdı çokk üzüldüm ama Allah bu yavruma uzun ömürler versin.

istemazmiyim ikizdi benim zaten fakat 3 aylıkken kalbi durdu allah kızıma uzun sağlıklı ömür versin ama yılmadım dualarınızı ikincitüp bebeğe bekliyorum umarım ikiz olur:Saruboceq::CüvCüv:

bende ikiz gebeyim.oldukçada mutluyum. sağlıklı olsun tek temennim o. yoksa uykusuz kalmışım yorulmuşum kıslar bunlar geçici şeyler unutmayın. bi tane olur sorunlu olur ömür boyu uğraştırır. allah korusun

:içelim::içelim ben istiyorum ikizlerim olsun biri kiz digeri oglan olsun.nereye baksam ikiz bebek goruyorum hep ic geciriyorum hevesleniyorum.bilmiyorum ama icimden bi his cok istiyo.aklimda sadece ikiz bebek dusuncesi var hic tek dusunemiyorum.bazen bebek kiyafetlerine bakiyorum ama iki tane.onlari gorunce icim eriyo sanki. diyorum bana da nasip eyle bu guzel meleklerini yarabbim.benim teyzelerim ikizler.anne ve baba tarafindan ilk evlenen ben oldum insallah bende cikar ikiz gebelik.anne tarafinda ikiz gebelik varsa cikar diye okudum burda.bende hevesleniyorum isde.......hayirlisi:Saruboceq:

istemezdimm..bakımı çok zor olur...
bir taneye bile herşeyini vererek anca bakabiliosunn...

kesinlikle hayatımda en cok istediğim en çok arzu ettiğim şey ikizlerimin olması allahım inşallah bana ayıpsız amansız verir yavrularımı.. hatta hep biri kız biri erkek olsun isterim.. isimlerini bile belirledik inşallah allahım o günleri gösterir bize. amin.

uzun zamandır anne olmayı bekliyorum,bu yüzden inşallah sağlıklı olsun, ikiz olsun, doya doya tadını çıkarayım,

rabbim gonullerde olani bilendir benim gonlumdekide ikiz annesi olmak tabiki :kedi:
onceden aklima bile gelmezdi kizim normal yolla oldu ama simdi ikincisi tedaviyle olacagi icin ins ikiz olur diyorum ne guzel dahada cocuk yapmam ohhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…