• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiz araba tavsiyesi

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
Konuyu buraya açmak istedim çünkü benim için büyük bir dert oldu..
14 aylık ve 15 günlük iki bebeğim var..
İkinci bebeğim süpriz oldu, ilk bebeğime travel araba almıstık ağır diye paston aldık oda yetmedi ebeveyn sürmeli bisiklet aldık evim doldu taşıyor..
ikiz arabası almak istiyorum çünkü sık sık dışarı parka hava aldırmaya çıkan biriyim..
Ama bir araba daha alıp memnun kalmayıp baska bir araba daha alma lüksüm kalmadı anlayacagınız.. tecrübeli anneler hangi model marka ikiz arabasını tavsiye edersiniz.. dediğim gibi bir kere alacagım ve tam olsun :( konum baska bir kategoriye taşınmazsa çok memnun kalacagım gerçekten benim için büyük bir sorun oldu ...

Marka falan bilmem de biri yukarıda biri daha aşağıda önlü arkalı oturulan gördüm geçen birilerinde kullanışlı görünüyordu

Arka arkaya değil ama biri yüksek ikisi de görüyor

Yan yana olunca hem daha geniş geçmek vs zor hem de biri büyük olduğu için ağırlık merkezi kayar devirebilir

Marka falan bilmem de biri yukarıda biri daha aşağıda önlü arkalı oturulan gördüm geçen birilerinde kullanışlı görünüyordu

Arka arkaya değil ama biri yüksek ikisi de görüyor

Yan yana olunca hem daha geniş geçmek vs zor hem de biri büyük olduğu için ağırlık merkezi kayar devirebilir
Öyle olsa bebegı koymak falan daha zor olmaz mı ki

Kraft Tandem-813 bir araştırın derim.
Kullanışlı mıdır bilmem ama şu model de çok hoş görünüyor.

Eklentiler

• Baby-stroller-twin-with-car-seat-Single.webp
    Baby-stroller-twin-with-car-seat-Single.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 60
Büyük bebek için arkaya takılan bir aparat var. Adını bilmiyorum ama instagramda yonca kunacav kullanıyor. Bence ondan alın.
Kanguru, sling de bir alternatif.

İkiz arabaları çok kullanışsız görünüyor, ben baston arabayla bile bunalıyorum

Ikiz araba kullanmak ağırlıklarından dolayı sorun olabilir diye düşünüyorum. Birde bebek şu an o tarz bir arabada oturamaz ki.
Sling deneyin derim,ben mei tai kullanmıştım,bebek arabasınıda kullanabilirsiniz rahatça slingle. Bebeklerde seviyor çok. Benim kızım uyuyordu bile içinde. Şimdi ikinci bebeğede kullanacağım slingi.

Ikiz araba kullanmak ağırlıklarından dolayı sorun olabilir diye düşünüyorum. Birde bebek şu an o tarz bir arabada oturamaz ki.
Sling deneyin derim,ben mei tai kullanmıştım,bebek arabasınıda kullanabilirsiniz rahatça slingle. Bebeklerde seviyor çok. Benim kızım uyuyordu bile içinde. Şimdi ikinci bebeğede kullanacağım slingi.
Bir kangurum var ergonomik olanlardan. Onu kullanmak niyetindeydim ama bir araba bir kanguru ter içinde kalacagım arabayla daha rahat ederim diye düşünüyorum

İkiz araba kullanmak kolay bişey değil , heleki yanyana olanlar hiç kullanışlı değil kamyon sürmek gibi bişey.

Back
X