- 1 Mart 2013
- 271
- 289
- 103
- 36
- Konu Sahibi leylimley11223344
Merhaba arkadaslar oncelikle umarim bunlar sizin basiniza gelmez....bende bes ay once bir ikiz anne adayiydim .gebeligim boyunca hicbir sorun yasamadim aksine hersey okadar yolundaydiki...sakaryadaki tek kadin dogum profesorune bile gittim hersey mukemmeldi ama bes bucuk aylikken birden akintim fazlalasti telaslanip hemen doktora gittim muayne etti biseyin yok deyip geri gonderdi ertesi gun karnimda bi toparlanma hissettim derim geriliyo sandim sonra sik sik tuvalete gitmeye baslasim ve cok hafif kan geldi ve hafif hafif sancim oldu hemen doktora gittim yolda daha fena oldum ve acilden giris yaptim doktor dogum baslamis dediginde sok oldum dogurmicam dedim oda bunun icin ugrasacagiz dedi agri kesici igne yapti serum verdi sakin ikinma dedi tam bes saat dogurmamak icin mucadele ettim ama bebeklerim dogmak icin can atiyorlardi rabbim onlara "dog"demisti cunku ....basaramadik onlari orda tutamadik ve kizim dogdu once 510 gram sonra oglum 560 gram ve her ikisininde boyu 26 cm....kizim bir bucuk...oglum uc saat yasadi..her sey okadar hizli olduki hicbirsey anlamadim...simdi onlar yoklar...bunu sizi kokutmak icin yazmadim yalnis anlamayin cok dikkatli olun fazla ayakta kalmayin ...rabbim herkez icin hayirlisini versin ..herseye hazirlikli olun ...umarim size bebislerinizi kucaginiza almayi nasip eder rabbim .....onlari benin icinde opun........