selam seherb ben bir ikiz annesiyim 10 yaşında ikiz kızlarım var dediğin gibi benimde kızlarım 8 aylık dünyaya geldiler ve ciğerlerinde bir sorun oluşmadı ne küvezde nede yoğun bakımda durdular doğum kilolarıda ikize göre gayet iyiydi endişe etme ve hamileliğin keyfine bak onlarla uğraşırken kendine hiç zamanın kalmayacak ilk senelerde allah bir avazda kurtarsın canım inşallah bebeklerinide sağlıkla kcağına alırsın kolay gelsin sana
canım ya erken doğması için ikiz olması gerekmiyorki benim tekti ve kızım 8 aylık oldu çok telaşlanma onların dünyaya gözlerini açacakları saat bellidir yeterki hayırlı sağlıklı gelsinler bunun için dua et. allah tüm bebişlerimizi korusun...
teşekkür ederim arkadaşım bana sölediginis herşeyin bana moral verdigini bilmenisi isterim
Merhaba,
bende 27+0 ikiz hamileyim ve vebde 24.haftadan beri prepar kullanıyorum akşamları yarım, doktorum önlem için olduğunu ve zamanla ilacı arttıracağını söyledi.
İkizlerde evet erken doğum riski var fakat illa erken olacak yada sorun yaşanacak diye brşey yok olabilirde olmayabilirde, bizim yapmamız gereken hareketlerimize ve ediklerimize dikkat ederek doktorumuzu dinlemek ve bol bol rabbime dua etmek.
Benim kuzenim tek bebeği 24.haftada doğurmuştu ve şimdi kızı 1 yaşını geçti bıcır bıcır konuşuyor, erken doğumu direk ikiz veya çoğul gebeliğe bağlamamak lazım yani...
yada amcamın kızı ikizlerini 39.hafta da ve biri 3kilo diğeri 3.5 kilo doğum yapmıştı. Herşeyin hayırlısı olsun
vozden sende agustos annesi olacaksın sanırım bebişlerinin cinsietlerini ve dogum trihini yazarsan senide listemize ekleriz..
evet cnm kısmetse ağustosun ilk haftası bebeklerie kavuşacağım tabi süpriz :1hug:
ikiside erkek fakat gün olarak tam gün belli değil normalde 18-08-08 fakat sezeryanla olacağı için biraz erken gelecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?