Deneyimli ikiz annelerden bilgilerini paylasmalarini rica ediyorum benim ikizlerim var biri kiz digeri erkek esim gece calisiyor gündüz uyuyor yani oldugu kadar dogduklarindan bu yana uyku problemi var bizde suan 16 ayi doldurduk fakat halen aynilar tek bakiyorum ve artik zorlanmaya basladim gecede en az 3 defa kalkiyolar yatarken süt veriyorum huzursuz olunca abartmamak amacli fitil veriyorum ama yine ayni yemekte bile zorla veriyorum agizlarina oglum bizim yatak odamizda kizim tek bebek odasinda uyuyor ayni odaya koydum bi gün denemek amacli kafayi yiycektim olmadi oglum daha fazla uyaniyor simdi ise yataklarinda yatmak istemiyoalr gece yanima aliyorumki zaten sersem oluyorum tüm gün ne yapacagimi sasirmis vaziyetteyim ev islerimi zaten bu saatlerde yapiyorum öglen yarim saat uyuyolar ki o da zorla yemegi o ara yapiyorum fikir edinmem gerek nasil davranmaliyim ki arada sabrim tasiyor bagiriyorum cünkü artik tutamiyorum ikisinide simdiden tesekkür ederim bu arada ben yurtdisindayim burda herhangi yardim alabilecegim kimsem yok
Son düzenleme: