• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iKIZ ANNELER YARDIMINIZA IHTIYACIM VAR.

Gulsenn77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2020
425
365
53
39
Arkadaşlar merhaba.sizden bi konuda bilgi almak istiyorum.benim 6 aylık bi kız bi erkek ikizlerim var..kızım ilk zamanlar kolik di ve sureklibsallanmak istiyordu ve ogunden beri hep sallanmaya alıştı sallanarak uyuyor, oğlum da nasıl alıştı o arada onada anlam veremiyorum :KK43:büyüdükçe ben daha zor olacak bu durumda olanlar sallayarak nasıl çözüm buldunuz?şöyle bi durum var geceleri asla sallanmiyirlar yedirip koyunca uyuyorlar. Gündüzleri aKsam uyku saatine kadar ,gündüz uykularında sallanarak malesef

Ben kızımı sallarken oğlumu da yanıma koyup ağzına emzik verip sırtını pışpışlardim öyle uyurdu. Gecede aynı sizin gibi doyururdum uyurlardi. Sonra ikisinide pışpışladim. Sallamayi yavaş yavaş kestim. Şimdi 2 yaşını geçtik şükürler olsun. Yani birbir duruma girerler büyüyene kafar Allah kolaylık versin ikiz zor.

Ben kızımı sallarken oğlumu da yanıma koyup ağzına emzik verip sırtını pışpışlardim öyle uyurdu. Gecede aynı sizin gibi doyururdum uyurlardi. Sonra ikisinide pışpışladim. Sallamayi yavaş yavaş kestim. Şimdi 2 yaşını geçtik şükürler olsun. Yani birbir duruma girerler büyüyene kafar Allah kolaylık versin ikiz zor.
senin de ikiz sanırım. Şuan 6,5 ayliklar bi kaç kez denedim ama çok agliyorlar dayanamıyorum aglamalarina. Buna nasıl çözüm bulcam bilmiyrm.asla yapmiycam dedigimi yaptım sallamak nasıl gelişti böyle anlamadım gitti.herkes dio 1 yaşına gelince 1,5yasinda olunca en azından birini pispislayarak uyutursun bi n3bze anliyorlara bebek gibi olmuyorlar .ne kadar dgru ALLAH bilir artik

senin de ikiz sanırım. Şuan 6,5 ayliklar bi kaç kez denedim ama çok agliyorlar dayanamıyorum aglamalarina. Buna nasıl çözüm bulcam bilmiyrm.asla yapmiycam dedigimi yaptım sallamak nasıl gelişti böyle anlamadım gitti.herkes dio 1 yaşına gelince 1,5yasinda olunca en azından birini pispislayarak uyutursun bi n3bze anliyorlara bebek gibi olmuyorlar .ne kadar dgru ALLAH bilir artik
Doğru diyorlar. Sıkma kendini çok. Öyle böyle buyuyorlar. Az büyüyene kadar salla ne olacak arkadaşım

Back