• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu İkisini de alabiliyorum ama kararsızım..... Of of

merveyerel

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
47
0
6
İstanbul

Eklentiler

• $YTR089_Lazzoni_Yatak_Grubu.webp
    $YTR089_Lazzoni_Yatak_Grubu.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 311
  • $1.webp
    $1.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 4.286
  • $2.webp
    $2.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 513
Evgör mobilyanın modeli bir harikaymış benimde aklıma sokmuş oldun canım hangisi olursa olsun içine sinsin huzurla kullan inşallah:nazar::16:

Hayirli olsun : )
Sahsen benim ilayda olani daha cok hosuma gitti : )

İlayda Modern LED TV'li Yatak Odası - Evgör Mobilya ,bunu beğendim daha modern...

attachment.php
altı rahat temızlenır
bence bu. ama gardrop da beyaz olsaymıs
iyi olurmus. siyah feci bir leke yapıyor

ilkinin yatak tasarımı çok hoş, diğerinin konsolunu beğendim.. ikisi de şık modeller aslında, karar senin canım.

Son düzenleme:
kızlar yorumlarınız için çok teşekkürler.. gönlüm Evgör'ün takımına kaydı desem yeridir.
Sizlerin yorumu benim için çok önemli.
Ayrıca Evgör'ün takımındaki beyaz gardroplu ve beyaz yataklı çok çok daha aklıma yattı.

tekrar çok teşekkür ediyorum.

Bende evgörünkünü çok beğendim , zaten kndi mobilyalarmda ordan begendim nasipse almayı düşünüyoruz

İkisini de beğendim..
Hele siyah gardrop harika görünüyor..
Ama resimdeki gibi geniş, ferah bir oda ister o dolap..
Eğer odan küçük olucaksa bence onu tercih etmemelisin ama tabi bu benim fikrim..
Yine de karar senin :17:

Son düzenleme:
Siyah dolaba ve yatağına bayıldım ama dolabın rengı kesınlıkle beyaz olmalı aynı malzeme ama beyaz yine böyle ışıl ışıl olmalı,
Resmi kaydettım ılerıde lazım olursa dıye cunku cok begendım çok asil şık gösterıslı ama bır o kadar sade bır takım sıyah dolaplı.

İkiside çok güzelmiş ama 2. modeli daha çok beğendim.Birde siyah çok leke oluyor kullanımı çok zor.

Back
X