- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin bende 18+3 günlük hamileyim ve senin gibi benimde ikiside erkek ama ayrıntılı ultrasona haftaya giricem.Senin ne kadar oldu hamileliğin?
valla kızlar arkadaşıma 9 aya kadar iki erkek dediler 9. ayda 1i kız çıktı şimdi bi kızı bi oğlu var..................................
rabbim hayirli olsun ins saglicakla kurtulun
Canim ya cok sevindim cok sevindim ne guzel ikisde erkekmis benim oglanlara arkadas geliyor.Sen cok sanslisin benimde annem ben 6 haftlik hamileyken geldi 3 ay kaldi burda ama biz cok bunaldik yurtdisnda oldugum icin kimsemiz yoktu ben irde bulantilardan araba felan da kullanmadim 19 haftamda gitti turkiyeye sonra ben 28 haftama girince tkrar geldi bu sefer 6 ay kaldi.simdide yanlizim bidiklarla.
selam nasilsin bende baska sitelere bakiyordum hala ordamisin oglanlari uyuttum benimde uyumamm lazim ama nasilsa yarin cumartesi diye takildim net basina.
Ne güzel kızlar ben de sağlıklıbir kız bir erkek ikizlerimin olmasını çok istiyorum.Çatlatma iğnesi ile ikiz sahibi olan var mı? Dırımkızı çok tebrik ederim,sağlıkla kucağına al canım.Mikroenjeksiyonla mı oldu? sürecten bahseder misin biraz merak ettim.
canım allah tamamına erdirsin inşallah
ya sen yeni hamile kalmadınmıydı..sevincini daha dün hep birlikte yaşamıştık..zaman çok hızlı akıp geçmiş..bide ikizmiş bide ikiside erkekmiş ha..ne mutlu sana...
allah tamamına erdirsin canımm
orada saat kaç cnm ?bide sen bana demiştinki sünnetlerini doğdu zaman yaptır eşim kendilerini bilsinler öle olsun diyor en azından 4-5 yaşlarda amanın didim
iyi akşamlar öncelikle hayırlı olsun bebişlerin, ben yeni üye oldum 8 haftalık hamileyim ikiz olabilir dedi doktor ama bitmeyen bir kanama var yaklaşık 3 haftadır senin kanaman nasıldı merak ettim. Cevap yazarsan cok sevinrim tekrar iyi akşamlar.