İkisi bir arada - Rahim içi perde ve polip - sonuç???

nelke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
139
1
96
Diğer
Arkadaşlar ben uzun zamadır hamile kalamıyorum aşılama yapılacakken polip olduğu belirlendi ve histeroskopiyle aldırmaya karar verdim.Ameliyatta doktor rahimde perde olduğunu görüp perdeyi almış.Rahim içi epey genişlemiş temizlenmiş oldu böylelikle.Bu polip ve perde düşük sebebi yazıyor her yerde bir çok yerdede gebeliğe engel diyor.Merak ettiğim şey bunu yaşayan varmı aranızda?Perdeyi ve polipi aldırdıktan sonra hamile kalan oldumu?

aman allahım ben tekmiymişim yani benden başka perdeli ve polipli yokmuuuuuu.......

Bendede perde vardı alındı. Daha bebek denemedik zaten perdede tesadüfen ultrasonda görüldü. Doktorum hamile kalabilceğimi söyledi. Bikaç ay sonra bebek düşünüyoruz ama perde aldırp hamile kalan çok fazla. Aldırmasaydın sorundu çünklü düşük riski perdeli rahimde çok fazla.ı

bendede polip var ama yeni 2 aydır 3 senedirde olmuyo rahim filminde çıkacak herşey ilaçlarla adette söker diye umduk ama birazı gitmiş bu ay bekliyoz bakalım

dört kez hamile kaldım dördününde kalbi durdu 3 ayı geçemedim tüm raaştırmaları yaptırdım ama birşey çıkmadı. 4.bebeğin kürtajından sonra rahimde perde var dediler, başka doktorada gittim renkli ultrasonla baktı kenarda önemi yok dedi. kafam çok karıştı ama perdeyi aldıracam.bakalım ne olacak....

ılknurcum bence aldır kurtul engel olabilecek bişey olmasın.Bu arada ben histereskopi yapıldığından beri korunmuyorum doktorum altı ay sonra gel demişti gittim yumurtlama için ilaç verdi şansını arttırır dedi üç ay kullandım ve sıkıldım bıraktım.doktorada gitmiyorum artık.öncesini hiç saymıyorum polip alındığından beri bile 10 ay oldu olmuyor olmuyor olmuyor ne yapayım taktiri ilahi.bırakıyorum artık herşeyi.Tiroit hastasıyım,kolesterol ilacı kullanıyorum derken ilaç doktor sıkıldım artık.Tüm ilaçlarımı tiroit dahil olmak üzere dün bıraktım.Psikolojim bozuldu artık.ben kendi kendimi iyileştirmeye karar verdim.GÜLÜMSE ODAKLAN DEĞıŞTıR......başarılı olursam hepinize anlatacağım yerimseniben

nelke cim merhaba sanırım bu durumu sana en iyi ben anlatabilrim.benim rahimim de de septum warmıs fakat bu ilk hamileliğimde anlasılamadı ve ewet dediğin gibi erken veya gec düşüklere sebep oluyor ki bu benim basşıma geldi.5.5 aylık düşük yaşadım ki buna düşük deil erken doğum deniyor.bunun sonucunda hsr amilyatı oldum ve doktorum septumumun alındığını söyledi ve biz neredeyse 8 ay cocuk sahibi olmaya calıstık ve olmadık.sonra hsg cektirdim ve septumumun sadece üstten kazıldığını gördüler.sonuc olarak biz bu 8 ayda clomenle yumurtlama mı denemedik asılma mı ne aklına geliyorsa ve her gittimiz doktor bana hamile kalamassın dediler tüp bebk dediler.derken ben hsg den sonra hamile kaldım ve suan 4 aylık hamileyim.ve rahim agzıma dikiş atıldı.bebk erken olma olasılığı war ama en erken 7.ayda ve doktorumda bunun o kadarda önmliolmadığını söledi.yane bu septumla hem zor hamile kalınıo hemde anlmayan bir doktora denk gelirsen seni süründürüo...hamilliğimi yatarak geciriorum ve ins allahın izniyle erken doğum olmaz cünkü bu bebek bana doktorlardan deil allahtan gelen bir mucize...darısı sna insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…