Arkadaşlar zaman nasılda çabuk geçiyor değil mi.. ilk çocuğumu dünyaya getirdikten sonra 3 yaşlarına geldiğinde bide kardeşi olsun istiyordum. Ama gerekli-gereksiz bahanelerle erteledik ne yazık ki.. şimdi çocuğum 6 yaşında oldu.. evde yalnız hiç bişi oynamasını bilmiyor.Sürekli bizimde kendisiyle oynamamızı istiyor ve yanına hep bi arkadaş arıyor yavrum.Son iki senedirde arkadaşlarının filan kardeşleri oldukça bizimkide kardeş özlemi içine girdi. yavrumun en çok oyun oynayacağı yaşlarda onu yapayalnız bıraktık diye üzülüyorum . ıki veya daha çok kardeşli ailelerde çocuklar kavga da etseler, bi şekilde oyun oynayıp iletişim kuruyorlar.
Şöyle geriye dönüp baktığımda inanamıyorum zaman nasıl böyle çabucak geçti şimdi 6 aydır korunmayı kaldırdık ama hamilelik yok..
Benim durumumda olan veya aynı düşünceleri paylaşan arkadaşlar, sizinle dertleşmek istiyorum biraz :a015:
Şöyle geriye dönüp baktığımda inanamıyorum zaman nasıl böyle çabucak geçti şimdi 6 aydır korunmayı kaldırdık ama hamilelik yok..
Benim durumumda olan veya aynı düşünceleri paylaşan arkadaşlar, sizinle dertleşmek istiyorum biraz :a015:
Son düzenleyen: Moderatör: