- 24 Aralık 2014
- 4.857
- 6.537
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Annem yanımda kalacak kızıma 1 bucuk yil bakan bakicimiz var ama kendisiyle 1 bucuk ay kadar önce yollarimizi ayirdik kizim ona cok aliskin ondan rica edecektim ama kendisi memleketine gitti 1 ay yok.Kayinvalidem var kendisine bir kere yüz verilince tepeye cıkmayi bilen biri hic ona birakmak istemiyorum.Kizimi yalniz gördüğü an kardesinin adi belli olmasina ragmen kendi kafasindan isim uydurmus kizima onu söylüyor kardesinin adi bu diye yasının insani degil hic.Eşim yanimizda olacak iceri esimi almayacaklar ama hastanenin yakınlarında olacak bir sey lazim olur vs diye cünkü il merkeziyle aramizda 1 saat var ilcede yasiyoruz bizi birakip gitmek istemiyor resmen arada kaldim kv mecbur kaldim gibi bir sey 2 gece kalacagim o 2 gecede 4 yasindaki cocuk sizce cok mu yipranir özel hastane olsa yanimiza alacagiz ama özel de degil kabul etmiyorlar sizler ne yapmistiniz babaannenin bakmasi daha mi iyi evet bakar eder yedirir icirir cok seviyor kizimi o konuda asla süphem yok ama sacma sapan seyleri de kafasina sokar yani biliyorum zira ben ise giderken kizimin yanina gidip annen seni birakip gitti demis biri hic istemiyorum doguma kaldi 10 gün kadar zaman ne yapayim ben bebekliginden beri cok hassas alerjik bir cocuktu cok üstüne düstüm cok zor büyüttüm belki de ondan bu kadar düsüyorum üstüne bilmiyorum sadece o ne hisseder ona endeksliyim cok mu kafama takiyorum bu mevzuyu 2 günden bir sey olmaz mi dersiniz ?