- 5 Kasım 2007
- 2.784
- 8
-
- Konu Sahibi ece-bebek
ağrılarım var ama bugünde başım çok ağrıyor ne yapabilirim acaba ağrı kesicide içemiyorum yaaaaaaaaaaa
geçen çaRŞAMba günü yaptırdım tahlili 2808 çıktı
ecebebeeeeek inşallah başağrıların azalmıştır.ya benim ki yine başladı.......pazartesiyi düşündükçe stres oluyorum....
canım yarın bizi mutlaka bilgilendir inşallah her şey yolunda gider bu sefer olacak gibi geliyor bana
:sm_cool::teytey::teytey:üç tane kese gözüktü kızlar çok mutluyumm sonunda bebişlerimi gördümmm:teytey::teytey:
:sm_cool::teytey::teytey:üç tane kese gözüktü kızlar çok mutluyumm sonunda bebişlerimi gördümmm:teytey::teytey:
mrb helin
canım eğer benden bahsediyorsan henüz emriyo aşamasına gelemedim.tedaviye başladığım zaman adetim hep gecikiyor stresten sanırım.17 mayısta lucrine başladım.hastalanmayı bekliyorum.maaşallah allah nazardan korusun Ece bebekte iyce heveslendirdi beni.Başkent inşallah bizede 2. micromuzda uğur getirir.internetten neyi okusam iyi geliyor diye yemeye başlıyorum.yakında fil gibi olurum herhalde.eşim şimdiden isteklerin bitmiyor hamile kalırsan sen den çekeceğim var diyor.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Bende HAAAAAAAMİLEYİM DİYE BAŞLIK AÇMAK İSTİYORUM ARTIK.........................