ikinci tüp bebiş tedavimiz başladı

E

ece-bebek

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi ece-bebek
merhaba arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim ve inanırmısınız bebeğimin olmasını herkes kadar bende çok istiyorum ilk bir sene tedavi için beklemek zorunda kaldık daha sonra ilaç tedavisi sürdü beş ay olmadı sonra aşılama yapıldı hemde dört defa ama her defasında yine hayal kırıklığı çok ağladım dünyam karardı ve tek çare tüp bebek onda olur dediler sonunda onuda zor gücük toparlayarak kendimizi yaptırmaya gittik ama bu defa da ben ilaçları kullanınca yumurtalarım alındı ve herşey çok güzeldi sonra birden rahatsızlandım aynı zamanda ben karaciğer hastasıyım ve transfer yapılamadı beni hastaneye aldılar çok kötü günlerdi bir yandan acı çekiyorum bir yandan bütün hayallerim yıkıldı yumurtaları dondurdular transfer yapılamadı tabiki ben bitmiş durumdaydım daha sonra doktor donmuş embriyoda daha fazla şansın var olacak dedi ama ben kendimi altı ay sonra ancak toparlayabildim yine bi umutla gittim doktora transfer yapıldı ve sonuç pozitif dediler ve ben uçuyorum o anı anlatamam size ama sonra memlekete geldik bir hafta sonra tekrar tahlil yapılacak ve doktora bildirilecekti ve tahlil sonucunda gebelik hormonu seviyesi düşük çıktı ve benim tekrar hayallerim yıkıldı inanın şuan bile o halim gözümün önünden gitmiyor inanamadım başka yerde yaptırdım ve doktoru aradım ve olmamış yanlış düşer dedi kendi kendi,ne on gün sonra düştüde zaten ama çok bunalımdaydım anlatamam size yalnız kalmak ve ağlamak istiyordum hep şimdi bunu yazarken aradan bir sene geçti ama ben bir seneden beri herşeyden soğudum evime kapandım resmen psikolojim çok bozuk hiç biryerden zevk alamıyorum hep yalnız kalmak istiyorum ve tekrar tüp bebek yaptırmamız gerekiyor ama gidemiyorum çünkü hiç umudum yok ancak maddi yöndende yaza gidebilirim zaten ama ben ne yapacağım bilmiyorum çıldıracağım ne olur yardım edin bunları sizlerle paylaşmak istedim çünkü artık kimseye anlatamıyorum derdimi çok kötüyüm kızlarsenağlama:emir_bebek:senağlama:emir_bebek:senağlama

• Konu Sahibi ece-bebek
merhaba arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim ve inanırmısınız bebeğimin olmasını herkes kadar bende çok istiyorum ilk bir sene tedavi için beklemek zorunda kaldık daha sonra ilaç tedavisi sürdü beş ay olmadı sonra aşılama yapıldı hemde dört defa ama her defasında yine hayal kırıklığı çok ağladım dünyam karardı ve tek çare tüp bebek onda olur dediler sonunda onuda zor gücük toparlayarak kendimizi yaptırmaya gittik ama bu defa da ben ilaçları kullanınca yumurtalarım alındı ve herşey çok güzeldi sonra birden rahatsızlandım aynı zamanda ben karaciğer hastasıyım ve transfer yapılamadı beni hastaneye aldılar çok kötü günlerdi bir yandan acı çekiyorum bir yandan bütün hayallerim yıkıldı yumurtaları dondurdular transfer yapılamadı tabiki ben bitmiş durumdaydım daha sonra doktor donmuş embriyoda daha fazla şansın var olacak dedi ama ben kendimi altı ay sonra ancak toparlayabildim yine bi umutla gittim doktora transfer yapıldı ve sonuç pozitif dediler ve ben uçuyorum o anı anlatamam size ama sonra memlekete geldik bir hafta sonra tekrar tahlil yapılacak ve doktora bildirilecekti ve tahlil sonucunda gebelik hormonu seviyesi düşük çıktı ve benim tekrar hayallerim yıkıldı inanın şuan bile o halim gözümün önünden gitmiyor inanamadım başka yerde yaptırdım ve doktoru aradım ve olmamış yanlış düşer dedi kendi kendi,ne on gün sonra düştüde zaten ama çok bunalımdaydım anlatamam size yalnız kalmak ve ağlamak istiyordum hep şimdi bunu yazarken aradan bir sene geçti ama ben bir seneden beri herşeyden soğudum evime kapandım resmen psikolojim çok bozuk hiç biryerden zevk alamıyorum hep yalnız kalmak istiyorum ve tekrar tüp bebek yaptırmamız gerekiyor ama gidemiyorum çünkü hiç umudum yok ancak maddi yöndende yaza gidebilirim zaten ama ben ne yapacağım bilmiyorum çıldıracağım ne olur yardım edin bunları sizlerle paylaşmak istedim çünkü artık kimseye anlatamıyorum derdimi çok kötüyüm kızlarsenağlama:emir_bebek:senağlama:emir_bebek:senağlama
canım seni çok iyi anlıyoruz şimdi üzülme desem yersiz olacak ama şunu unutma umut bittimi yaşamda biter bu kadar dert bence boşuna değil en azından allah seni unutmadı bunun göstergesi sabrını deniyor mükafat vermek için 15 yıl bebği olmayıp boşveren ve hiç olmadık ummadık zamanda hamile kalanlar var biraz zamana bırak biliyorum daha ne kadar diyeceksin haklısın ben 1 yıl olduğu halde sabırsızım ama başka çaren varmı dua et bak bennu beyzam sonunda muradına erdi oda çok sıkıntı çekti lütfen sakin ol umutlu ol ve sıkıntılarını bizimle paşlaş sıkıntılar acılar paylaşıldıkça azalır hadi şu saatten itibaren olumlu ve umutlu düşünmeye başla göreceksin herşey yoluna girecek bol bol dua et rabbim gönlünün muradını tez zamanda ve hayırlısıyla versin birde bu internette atabay bey var bi arştır istersen bitkisel tedavi yguluyor:teselli:

• Konu Sahibi ece-bebek
canim seni cok iyi anliyorum bende ayni durumdayim yanliz kalinca hep agliyorum rabbim dualarimizi kabul etsin

• Konu Sahibi ece-bebek
arkadaşım bende 5 senelik evliyim benimde olmuyor sadece benim değil birsürü bebeği olmayanlar var ama bak sonundada kavuşuyolar bebişlerine sakın umudunu yitirme ben hep hayırlısıysa olsun diyorm yinede öyle arkadaşım hayırlısı allahtan üzülme kafana takma diyemeyiz sana çünkü seninle aynı kaderi paylaşıyorz evet bu bi kader arkadaşım allah bizimde yüzümüzü güldürecek inş her şeyin başı dua arkadaşım dualarını eksik etme eminim bundada bi hayır vardır allaha emenet ol

• Konu Sahibi ece-bebek
rabbim inşaallah tez zamanda sana annelik duygusunu tattırır.seni çok iyi anlıyorum 1,5 bebek hasretiyle yandım tutuştum.güzel allahım bana sonunda nasip etti inşallah sanada nasip eder.dualarım seninle.....a.s.

• Konu Sahibi ece-bebek
canım benim .Benim de 5 sene çocuğum olmadı.tam 6 kez aşılama oldum hepsi hayal kırıklığı.Hayat benim için bitmişti.Ağlamaktan helak oldum tam 5 yıl.Ama dualarımdam hiç vazgeçmedim.en son tüp bebek yaptırmaya karar verdik.Ama psikolojim tamamen bozulmuştu.bu durumda gidemezdim.Tüp bebeğe gitmeden önce 6 ay psikolojik destek aldım.Ve sonuç:ilk denemem de tuttu.şu an 3.5 yaşında.altta görüyorsun resmini.Herşeyin başı moral.Önce psikolojik destek sonra tüp bebek.Yüce rabbim beni sevindirdi seni de senin durumunda olan herkesi sevindirsin

• Konu Sahibi ece-bebek
Sevgili ece,o kadar genc bir insansinki senin umutsuzluga kapilmana cok uzuldum inanki,umutsuzluga kapilmak icin cok ama cok erken daha,onunde bebek yapabilecegin upuzun yillar var(allah uzun omurler versin)gun dogmadan neler dogar diye bir atasozu var bilirsin,23 yas nedirki canim benim ya,insallah sende o bebek sevgisini tadacaksin gunun birinde,kendini koyvermemek sartiyla bugunden itibaren hep olumlu dusunerek butun guclukleri yeneceksin canim,bende bebek hasreti cekenlerdenim biliyormusun,sirf sana moral olsun diye soyleyeyim tam 39 yasindayim ve hala umudumu kaybetmedim,su anda tup bebek tedavisindeyim hemde doktorlar sadece yuzde 10 gibi bir sansim oldugunu soyledikleri halde,neden hayatin iyi yonlerine bakmiyorsun,elinde cok onemli bir silahin var,gencligin,hic bunalimlara girmeden rahat rahat tedavini ol,cunki moral cok onemli biliyorsun,yaza kadar kendini mutlu et ve tedavinde basari oranini yukselt olurmu canim.bunaldikca buraya gir,kendini teselli edecek o kadar cok sey bulursunki zamanin nasil gectigini anlayamazsin.saglicakla kal canim benim.ay simdi gordum hemsehriymisiz hemde,bende iskenderunluyum canim.

• Konu Sahibi ece-bebek
umutsuzluğa kapılmak için daha çok gençsin canım yaaa:teselli: benimde bebeğim olmadı ve hayatta en çok istediğim şey bir bebek sahibi olmaktı...ama ben hala umudumu kaybetmedim bu yaşıma rağmen:1rolleyes:...senin hiç olmazsa yaş avantajın var ve moral çok önemli bebek sahibi olabilmek için zamana bırak başka şeylerle meşgul olmaya çalış umudunu hiç kaybetme canım benim:1hug:bebek sahibi olamayacağını düşünüpte mucize yaşayanların hikayelerini oku bak..umutsuzluğa kapılmak için çok erkenyasakkelime

• Konu Sahibi ece-bebek
benimde evliliğimde beşinci yılım bitti 3 yıldır anne olmak istiyorum ama olamadım ece bir tek sen değilsin güzelim bu sıkıntıları yaşayan ağlamaktan helak olan ve çevresindekilere laf anlatamayan seninle birlikte bizlerde varız ama allahtan umut kesilmezmiş vakti saati geldiğinde bizlerde anne olacağız canım sabır sadece sabır

bende 5 senelik evliyim
5 ay önce bi düşük yaşadım
gerçekten yaşadığımız durum çok zor canım
bende üzülüyorum ağlıyorum ama moral çok önemli unutma
moralini yüksek tut ve Allah'a dua et canım
Allah bütün isteyenlere ve bana hayırlı sağlıklı evlatler nasip etsin(amin)

burdaki herkes hemen hemen seninle aynı durumda canım.burada belki tanılşmışsındır asla bebek sahibi olamayacak arkadaşlarımız var.bizim yine umudumuz var.unutma en kötü şey hiç umudu olmamasıdır insanın.hepimize Allah kolaylık versin.zor biliyorum,çünkü ben de yaşıyorum.ama ümitsizlik,duruma isyan işleri daha da zorlaştırıyor........

ece bebek Allah isteyince olmayacak şey yok canım dua et sürekli belkide sen bir daha tüp bebek deneyene kadar bebişin kendisi gelir...üzme kendini stres yaparak kendine kötülük edersin

Selam Kizlar Hepinizin Allah Dualarini Kabul Etsin Ve Hayirli Bebeler Versin Benden Size Bir Tavsiye Ben Iki çocuk Annesi Olarak Konuşuyorum Hiç Umut Suzluga Kapilmayin Diyorum Benim Ablaminda 8 Yil çocugu Olmadi Ve Inanirmisiniz Bilmem Ben Evlenecektim Allaha Dua Ettim Allahim Benden önce Ona Versin Diye çok şükürki Allahim Verdi şu Anda 3 çocuk Annesi Bence Sizlerde Dua Edin Ve Asla Isyan Etmeyin Derim Ece Benim Komşum Tanişiyoruz Bence Sen çok Abartiyosun Bunu Hep Diyorum Ve Bunu Bil Sen Benim Için çok Degerlisin Kendini üzmeni Istemiyorum Aşkim

eğer seni rahatlatıyorsa ağla lütfen ama kendini yıpratma lütfen çünkü herşey çocuk değill olupta özürlü olmasındaansa ya da hayırsız evltolup yüzünü yere eğdikten sonra neanlamı var çocuğundimi ya da ya damı çocuğun oldu diyelim ya sana bir şey olup olsen çocuk öksüz kalsa ne yapacaksın o zaman ne olacak allah yardımcın olsun umudunu bitirme oldu kib:nazar::nazar::nazar:

kızlar çok sağolun inanın hepinizin yorumu tek tek içimi rahatlattı sizlere çok teşekürler böyle dertlerimizi paylaşarak aşarız zaten ancak bu arada ben işe başladım sırf meşguliyet olsun diye ama gerçekten çok işe yaradı kızlar artık kendimi daha iyi hissediyorum sizlerinde yazılarını okudukça daha mutlu oluyorum hepinize teşekürler beni çok rahatlatıyosunuz artık işim ve sizler tabiki bide eşim ve evim var başka bişey düşünmeyeceğim sizleri öpüyorum cnma.s.a.s.:nazar::enbuyukkk:

bide bişey daha eklemek istiyorum tabiki herşey allahtan bende ona inanıyorum zaten ve sabrediyorum ama artık inanıyorum ki bigün mutluluğumu sizlerle paylaşacağım artık karamsarlık yok ben içimden geldiği gibi konuşurum yani hissettiklerimi paylaştım sizinle abartma filan değil di bu insan hissettiği şeyleri abartamazki zaten dimi

evet akadaşım abartacak bişey yok o senin içinden gelen bişey mutlu olduğuna sevindim canm hep mutlu kal birgün bi bakacaksın hamilesin sen kafana bişey takma stres yapma herşeyi olurunu bırak tabi bu arada dr a gitmeyi ihmalde etme:) biz elimizden geleni yapalım gerisi allahın takdiri allaha emanet ol bol bol dua edelim

evet akadaşım abartacak bişey yok o senin içinden gelen bişey mutlu olduğuna sevindim canm hep mutlu kal birgün bi bakacaksın hamilesin sen kafana bişey takma stres yapma herşeyi olurunu bırak tabi bu arada dr a gitmeyi ihmalde etme:) biz elimizden geleni yapalım gerisi allahın takdiri allaha emanet ol bol bol dua edelim

CANIM ÇOK TEŞEKÜR EDERİM BİZ HEP BİRLİKTE MUTLU OLALIM YOKSA EKSİK KALIRIZ DİMİ:emir_bebek:AYRICA DOKTORA GİTMEYİ HİÇ İHMAL EDERMİYİM DÖRT GÖZLE O GÜNÜ BEKLİYORUM AMA YAZA GİDECEZ İNŞALLAH İSTEYEN HERKESİN VE BENİM BEBİŞİMDE HAYIRLISI İLE GELİR ÖPÜYORUM CNM SAOL KENDİNE İYİ BAK :emir_bebek::emir_bebek:

KIZLAR AYRICA BİŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM YA BEN BU BEBİŞLERİ ÇOK SEVDİM YA NE GÜZEL TAKLA ATIYORLAR DİMİ :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ececiğim benimde bebeğim olmuyor ama ben bundan 2 yıl önce 2 düşük yaptımj. o kadar kötü ki anlatamam.özellikle parçalar düşerken kriz geçirdim ikinciside.şimdi dua ediyorum sadece.3. kaldıramam diye.eğer yine düşük olacaksa hiç hamile kalmayayım diye.inan o daha zor.ama çevreninde çok etkisi var bunda.moral bozukluğunda yani.ama ben bu siteye üye oldum.içim bayağı rahatladı.yazılanlar beni çok rahatlattı.ve ne yalan söyliyim umudum arttı

X