E
ece-bebek
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ece-bebek
merhaba arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim ve inanırmısınız bebeğimin olmasını herkes kadar bende çok istiyorum ilk bir sene tedavi için beklemek zorunda kaldık daha sonra ilaç tedavisi sürdü beş ay olmadı sonra aşılama yapıldı hemde dört defa ama her defasında yine hayal kırıklığı çok ağladım dünyam karardı ve tek çare tüp bebek onda olur dediler sonunda onuda zor gücük toparlayarak kendimizi yaptırmaya gittik ama bu defa da ben ilaçları kullanınca yumurtalarım alındı ve herşey çok güzeldi sonra birden rahatsızlandım aynı zamanda ben karaciğer hastasıyım ve transfer yapılamadı beni hastaneye aldılar çok kötü günlerdi bir yandan acı çekiyorum bir yandan bütün hayallerim yıkıldı yumurtaları dondurdular transfer yapılamadı tabiki ben bitmiş durumdaydım daha sonra doktor donmuş embriyoda daha fazla şansın var olacak dedi ama ben kendimi altı ay sonra ancak toparlayabildim yine bi umutla gittim doktora transfer yapıldı ve sonuç pozitif dediler ve ben uçuyorum o anı anlatamam size ama sonra memlekete geldik bir hafta sonra tekrar tahlil yapılacak ve doktora bildirilecekti ve tahlil sonucunda gebelik hormonu seviyesi düşük çıktı ve benim tekrar hayallerim yıkıldı inanın şuan bile o halim gözümün önünden gitmiyor inanamadım başka yerde yaptırdım ve doktoru aradım ve olmamış yanlış düşer dedi kendi kendi,ne on gün sonra düştüde zaten ama çok bunalımdaydım anlatamam size yalnız kalmak ve ağlamak istiyordum hep şimdi bunu yazarken aradan bir sene geçti ama ben bir seneden beri herşeyden soğudum evime kapandım resmen psikolojim çok bozuk hiç biryerden zevk alamıyorum hep yalnız kalmak istiyorum ve tekrar tüp bebek yaptırmamız gerekiyor ama gidemiyorum çünkü hiç umudum yok ancak maddi yöndende yaza gidebilirim zaten ama ben ne yapacağım bilmiyorum çıldıracağım ne olur yardım edin bunları sizlerle paylaşmak istedim çünkü artık kimseye anlatamıyorum derdimi çok kötüyüm kızlarsenağlamasenağlamasenağlama