How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Premature Bebekler ikinci trimestrda olup su gibi rengsiz akintisi olanlar-yardim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

guilherme

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
32
11
8
36
Arkadaslar merhaba.17 hafta oldu.Bir haftadir su gibi rengsiz akintim var.Bütün gün boyunca islaklik hissi beni rahatsiz ediyor.kokusuz ve su gibi.Aranizda bu durumu yasayan varmi?bebegin suyu ola bilir mi?

Bu arada tedirgin olup doktora gittim.bebegin suyu normal.Ama doktorun önerdigi testi bulamadim.akinti gün boyunca oluyor.Cok korkuyorum amniyon sivisi diye.kuruyunca iz birakmiyor.

Arkadaslar merhaba.17 hafta oldu.Bir haftadir su gibi rengsiz akintim var.Bütün gün boyunca islaklik hissi beni rahatsiz ediyor.kokusuz ve su gibi.Aranizda bu durumu yasayan varmi?bebegin suyu ola bilir mi?
Benimde oldu o haftalarda koku ve kaşıntı yoksa sorun olmaz dedi doktor geçti sonra.çocugun suyu yogun ve ılık oluyo endişe etme

Gözünü korkutmak istemem , herkesin hamilelik durumunun başka başka olduğunu belirterek yazmak istiyorum ve sağlıklı doğumlar diliyorum şimdiden;benimde malesef tüm hamilelik dönemim boyunca hep bu şekilde akıntım olmuştu,çok da tedirgindim ne zaman gitsem sorun yoktu taki 37. haftadan gün alırken zaten bayaga yoğunlaşmıştı , ve beni normal doğuma almak için ikna ediyordu ki, ultrasonda bebeğimin suyunun bittiğini fark edene kadar , meğersem su yavas yavas azalmış acil sezeryana alındım. Durumunuzu takip etmenizi tavsiye ederim sevgiler

Slm Canim bir hastanede test falan yaptir bence için rahat etsin benim de bir süredir o şekilde bi akinti oldu suyu normal diye diye bitti nerdeyse suan 2 cm suyu var ve yaşamaz deyip duruyor dr lar yavrum Allah a emanet ne kadar dayanır bilmiyorum

Bide su icmeyi ihmal etme.Senin icin dua edicem.ben isden ayrildim bir süreligine.bütün gün yataktayim.korkuyorum.

canim cok üzüldüm.Peki kacinci haftadasin?Allah yardimcin olsun.
23+4 haftaligiz canim 3. Hamileligim ama kucagima alabilirsem ilk olacak ta diyebilirim baya sikintili bir durumdayiz butun kapilar suratimiza kapandi neredwyse oyle bir durumda yasamaz zaten daha cok erken diyorlar 1 haftadir sonlandirmak istediler izin vermedim ne kadar durur bilmiyorum en azindan 25 haftayi doldursaydik belki sansimiz olabilir o zaman. Cok sagol duan icin sende yat dinlen ben oyle yapiyorum 10 gundur dayaniyoruz yavrum ile

Oncelikle çok geçmiş olsun. benim arkadaşım da ilk hamileliginde aynı durumu yaşadı bebek yaşamaz suyu bitti dediler. sonra bir komşusu limon suyunun kesedeki suyu artırdığını söyledi. doktora limona aseriyorum yesem olurmu diye danışıp bol bol suyunu sıkıp icti ( tabii tansiyon sorunu filan yoktu bu arada) ve 38. hafta da doğum yaptı. şimdi kızı 5 yaşında maşallah. bir de oğlu oldu. isterseniz doktora danışıp sizde limon suyu için . Tabii doktorunuza mutlaka danışın. İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağıniza alırsınız.

23+4 haftaligiz canim 3. Hamileligim ama kucagima alabilirsem ilk olacak ta diyebilirim baya sikintili bir durumdayiz butun kapilar suratimiza kapandi neredwyse oyle bir durumda yasamaz zaten daha cok erken diyorlar 1 haftadir sonlandirmak istediler izin vermedim ne kadar durur bilmiyorum en azindan 25 haftayi doldursaydik belki sansimiz olabilir o zaman. Cok sagol duan icin sende yat dinlen ben oyle yapiyorum 10 gundur dayaniyoruz yavrum ile
Canım 23 haftada su miktarı ne kadar olmalı bir bilgin var mı cevap benim için önemli.

Canım 23 haftada su miktarı ne kadar olmalı bir bilgin var mı cevap benim için önemli.
Tam olarak bir bilgim yok canım ama nette 20 li hhaftalarda 300 ml yazıyordubir yerde benim 24 hhaftalik gebeligim de 50 ml ertesi günü yyapılan doopler de yeterli denildi. Bol bol dinlenip hhavuçsuyu iciyorum

Tam olarak bir bilgim yok canım ama nette 20 li hhaftalarda 300 ml yazıyordubir yerde benim 24 hhaftalik gebeligim de 50 ml ertesi günü yyapılan doopler de yeterli denildi. Bol bol dinlenip hhavuçsuyu iciyorum
Benim 22+1 de 410 ml çıktı. Internette 20 haftada 400 ml yazıyordu. Ben de sürekli havuç suyu içiyorum. Rabbim yardimcimiz olsun canım

Back