Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde oldu o haftalarda koku ve kaşıntı yoksa sorun olmaz dedi doktor geçti sonra.çocugun suyu yogun ve ılık oluyo endişe etmeArkadaslar merhaba.17 hafta oldu.Bir haftadir su gibi rengsiz akintim var.Bütün gün boyunca islaklik hissi beni rahatsiz ediyor.kokusuz ve su gibi.Aranizda bu durumu yasayan varmi?bebegin suyu ola bilir mi?
Gözünü korkutmak istemem , herkesin hamilelik durumunun başka başka olduğunu belirterek yazmak istiyorum ve sağlıklı doğumlar diliyorum şimdiden;benimde malesef tüm hamilelik dönemim boyunca hep bu şekilde akıntım olmuştu,çok da tedirgindim ne zaman gitsem sorun yoktu taki 37. haftadan gün alırken zaten bayaga yoğunlaşmıştı , ve beni normal doğuma almak için ikna ediyordu ki, ultrasonda bebeğimin suyunun bittiğini fark edene kadar , meğersem su yavas yavas azalmış acil sezeryana alındım. Durumunuzu takip etmenizi tavsiye ederim sevgilerArkadaslar merhaba.17 hafta oldu.Bir haftadir su gibi rengsiz akintim var.Bütün gün boyunca islaklik hissi beni rahatsiz ediyor.kokusuz ve su gibi.Aranizda bu durumu yasayan varmi?bebegin suyu ola bilir mi?
1 bucuk yaşında bebeğim ellerinden öper sorun yok :) allahın izniyle sizinki de doğar sıkıntı olmaz sadece kontrollerde bunu hep belirtin.Canim benim.cok üzüldüm.Peki bebegin nasil?
Amin,sizde sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiyle sevgiler...Cok sevindim canim.Allah hep yardimcisi olsun bebeginizin.
23+4 haftaligiz canim 3. Hamileligim ama kucagima alabilirsem ilk olacak ta diyebilirim baya sikintili bir durumdayiz butun kapilar suratimiza kapandi neredwyse oyle bir durumda yasamaz zaten daha cok erken diyorlar 1 haftadir sonlandirmak istediler izin vermedim ne kadar durur bilmiyorum en azindan 25 haftayi doldursaydik belki sansimiz olabilir o zaman. Cok sagol duan icin sende yat dinlen ben oyle yapiyorum 10 gundur dayaniyoruz yavrum ilecanim cok üzüldüm.Peki kacinci haftadasin?Allah yardimcin olsun.
Canım 23 haftada su miktarı ne kadar olmalı bir bilgin var mı cevap benim için önemli.23+4 haftaligiz canim 3. Hamileligim ama kucagima alabilirsem ilk olacak ta diyebilirim baya sikintili bir durumdayiz butun kapilar suratimiza kapandi neredwyse oyle bir durumda yasamaz zaten daha cok erken diyorlar 1 haftadir sonlandirmak istediler izin vermedim ne kadar durur bilmiyorum en azindan 25 haftayi doldursaydik belki sansimiz olabilir o zaman. Cok sagol duan icin sende yat dinlen ben oyle yapiyorum 10 gundur dayaniyoruz yavrum ile
Tam olarak bir bilgim yok canım ama nette 20 li hhaftalarda 300 ml yazıyordubir yerde benim 24 hhaftalik gebeligim de 50 ml ertesi günü yyapılan doopler de yeterli denildi. Bol bol dinlenip hhavuçsuyu iciyorumCanım 23 haftada su miktarı ne kadar olmalı bir bilgin var mı cevap benim için önemli.
Benim 22+1 de 410 ml çıktı. Internette 20 haftada 400 ml yazıyordu. Ben de sürekli havuç suyu içiyorum. Rabbim yardimcimiz olsun canımTam olarak bir bilgim yok canım ama nette 20 li hhaftalarda 300 ml yazıyordubir yerde benim 24 hhaftalik gebeligim de 50 ml ertesi günü yyapılan doopler de yeterli denildi. Bol bol dinlenip hhavuçsuyu iciyorum