Sabahkinden daha koyu muydu?Ben akşam yapmıştım
Kızlar bata 1 gün var bugün testi yaptım saniyeler içinde çıktı hemen, emin olmak istiyorum akşam tekrar yapsam çıkar mı? İlk idrarla yapmıştım çok silikti kurudukça belli oldu iyice
Vala sabah hç yapmamştm akşam yaptığımda çkmıştı hemen ama kırmızıydı yani soluk değildiSabahkinden daha koyu muydu?
Tamam canım detaylar önemli benim için. Soruyorum öğreniyorum. Mesel kuruma çizgisi olmuyomuş bu markanın onu da öğrenmiş oldum.Vala sabah hç yapmamştm akşam yaptığımda çkmıştı hemen ama kırmızıydı yani soluk değildi
Ay çok teşekkür ederimm darısı banaPredictor sanırım kuruma çizgisi olmuyor bu testte benim de bu testten biraz belirgindi. Sonuç 10 haftalık gebeyim testi de ekleyim size
Onu bilmiyorum.. ben adetim 3 gün geçince yaptm ama belki o yüzden benimki akşam yaptığımda hemen net çıkmıştırTamam canım detaylar önemli benim için. Soruyorum öğreniyorum. Mesel kuruma çizgisi olmuyomuş bu markanın onu da öğrenmiş oldum.
Amin canım sen de sağlıkla kucağına al inşallah.Onu bilmiyorum.. ben adetim 3 gün geçince yaptm ama belki o yüzden benimki akşam yaptığımda hemen net çıkmıştırİnşaALLAH sende görürsün o çizgiyi tez vakitte
Aamiiiiinnnnn inşaALLAH canımmAmin canım sen de sağlıkla kucağına al inşallah.
Ya size ne kadar teşekkür etsem az içime su serptiniz, aksam yaptığımda da ilk basta negatif denecek kadar silikti çizgi oda kurudukça belirginleşti ve ben bugün adet olmadım. Bana da dua edin lütfen yarın kan vereceğim pozitif çıksın sonucumBenim de böyleydi erken gebelik testim, yumurtlamadan 10 gün sonra kurudukça koyulaşmıştı ama ilk saniyelerde çizgi belirmişti aynı sizinki gibi. Bence hamilesiniz
İnşallah canım benim sende haber ver ne oldu bitti. Bende salı günü gideceğim ilk kezYa size ne kadar teşekkür etsem az içime su serptiniz, aksam yaptığımda da ilk basta negatif denecek kadar silikti çizgi oda kurudukça belirginleşti ve ben bugün adet olmadım. Bana da dua edin lütfen yarın kan vereceğim pozitif çıksın sonucumSize de Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Benim kan sonucum negatif çıktı maalesefİnşallah canım benim sende haber ver ne oldu bitti. Bende salı günü gideceğim ilk kez
Öyle miBenim kan sonucum negatif çıktı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?