İkinci testi aksam yapsam?

xxGamze

Güzel Günler Yakın 🌸🙏💞
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
194
98
28
Kızlar bata 1 gün var bugün testi yaptım saniyeler içinde çıktı hemen, emin olmak istiyorum akşam tekrar yapsam çıkar mı? İlk idrarla yapmıştım çok silikti kurudukça belli oldu iyice

Eklentiler

• IMG_20200307_164602_857.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 152
Sabah yapsanız daha sağlıklı. Çünkü bu kuruma çizgisine de benziyor.

Ben akşam yapmıştım

Predictor sanırım kuruma çizgisi olmuyor bu testte benim de bu testten biraz belirgindi. Sonuç 10 haftalık gebeyim testi de ekleyim size
Kızlar bata 1 gün var bugün testi yaptım saniyeler içinde çıktı hemen, emin olmak istiyorum akşam tekrar yapsam çıkar mı? İlk idrarla yapmıştım çok silikti kurudukça belli oldu iyice

Eklentiler

• 2D284A54-36F7-4C2B-855D-1D7E2DA10A02.jpeg
    107 KB · Görüntüleme: 131
Vala sabah hç yapmamştm akşam yaptığımda çkmıştı hemen ama kırmızıydı yani soluk değildi
Tamam canım detaylar önemli benim için. Soruyorum öğreniyorum. Mesel kuruma çizgisi olmuyomuş bu markanın onu da öğrenmiş oldum.

Tamam canım detaylar önemli benim için. Soruyorum öğreniyorum. Mesel kuruma çizgisi olmuyomuş bu markanın onu da öğrenmiş oldum.
Onu bilmiyorum.. ben adetim 3 gün geçince yaptm ama belki o yüzden benimki akşam yaptığımda hemen net çıkmıştır İnşaALLAH sende görürsün o çizgiyi tez vakitte

Onu bilmiyorum.. ben adetim 3 gün geçince yaptm ama belki o yüzden benimki akşam yaptığımda hemen net çıkmıştır İnşaALLAH sende görürsün o çizgiyi tez vakitte
Amin canım sen de sağlıkla kucağına al inşallah.

Benim de böyleydi erken gebelik testim, yumurtlamadan 10 gün sonra kurudukça koyulaşmıştı ama ilk saniyelerde çizgi belirmişti aynı sizinki gibi. Bence hamilesiniz

Eklentiler

• F31C6070-547A-4867-AD71-EE4AED1D34CA.jpeg
    90,4 KB · Görüntüleme: 69
Benim de böyleydi erken gebelik testim, yumurtlamadan 10 gün sonra kurudukça koyulaşmıştı ama ilk saniyelerde çizgi belirmişti aynı sizinki gibi. Bence hamilesiniz
Ya size ne kadar teşekkür etsem az içime su serptiniz, aksam yaptığımda da ilk basta negatif denecek kadar silikti çizgi oda kurudukça belirginleşti ve ben bugün adet olmadım. Bana da dua edin lütfen yarın kan vereceğim pozitif çıksın sonucum Size de Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

İnşallah canım benim sende haber ver ne oldu bitti. Bende salı günü gideceğim ilk kez

Benim kan sonucum negatif çıktı maalesef
Öyle mi çok şaşırdım açıkçası canım benim ama üzülme sen olur mu Ben aşırı hassas bir testle yapmıştım ilk testimi seninki de benim teste benzeyince kesin pozitif dedim sana da ya kusura bakma Allahım Zamanı gelince sana da nasip edecek inşallah en yakın zamanda olur Dua ediyorum sana ve senim gibi bekleyen arkadaşlarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…