İkinci miyom ameliyatı

Ben ameliyat olalı iki ay oldu. Tüp bebek doktoru ikinci aydan sonra yumurta toplanabilir demişti. Önümüzdeki ay reglide gidicem. Yumurta toplatip 6. aydan sonra transferi düşünüyoruz.
Benim embolizasyon öncesi var olan miyomlarım aynen duruyordu sanırım,biri 8 cm biri 5 cm,sadece geçen sürede daha fazla büyümedi herhalde.bu şekilde hamile kalamazdın dedi dr um,2 ay sonra da histeroskopi yapılıcak.Ocak ayı gibi transfer,ne zormuş sonuçlar güzel olsun da

Sizde ameliyat oldunuz dimi. Sizinki nasıl geçti. Alinabildimi tüm miyomlar. Bir de histeroskopiyi şimdiden neden istediler?

Ablam iki kez ameliyat oldu ne yazık ki genç yaşına rağmen. Her ikisinde de çok zorlu süreçler atlattı. Rahim çok yıprandı ve sonraki muayenelerinde bu ameliyatları başka doktor olsa yapamayacağı söylendi. İki ameliyatı da Ankara da Ali Ayhan yaptı. Mutlaka araştırın derim. İnternette yorumları okursanız bile yeter

Sizde ameliyat oldunuz dimi. Sizinki nasıl geçti. Alinabildimi tüm miyomlar. Bir de histeroskopiyi şimdiden neden istediler?
İyi geçti temizlendi,sadece büyük miyom rahim atardamarına çok yakınmış uğraşmışlar kapalı ameliyat olsa alınamazmış.rahmim hafif T formunda,2-3 ay sonra histeroskopi ile balon yerleştirilecek,o da 2 ay kalıcak.45 gün de transfere hazırlık oluyormuş 6 ayı buluyor.

Anladım. Allah en yakın zamanda bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…