ikinci kürtaj sonrası hamılelık

sonbahaar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
Denizli
arkadaslar ben aranıza yenı katıldım dırek bı soruyla baslamak ıstıyorum bır bucuk senelık evlıyım aralıgın ucunde bebegım 9 haftalıkken kalbı durdu ve kurtaj oldum oncekı hamılelıgımde 17 martta dusukle sonuclanmıstı aranızda boyle bı durum yasayan varmı neden karnımda bebegım durmuyo onu neden buyutemıyorum benden mı kaynaklı :((

tatlım bu soruna ancak bir hekim cevap verebilir. Ama böyle talihsiz olaylarlar yaşayıp çocuk sahibi olan pek çok kadın var. sen tetkiğini yaptır bu doruları doktoruna sor aldığın cevaplar doğrultusunda yoluna devam et. :48:

haklısın ama doktorumda normal dıo olurmus boyle seyler onuncu haftaya kadar normalmıs mutlaka bı sebebı olmalı denızlıde yasıyorum burda doktor arastırmasına gectım bı kac doktor var gerkırse hepsıne gıdıcem ucuncu kez aynı seyı yasarsam kendıme gelemem :((

sonbahaar geçmiş olsun, bebeklerini kaybetmenle ilgili sana herhangi bi test yapıldımı? bende 2 bebeğimi kaybettim...ilk kaybımdan sonra gen testi kromozom incelemesi filan yapıldı ve kan pıhtılaşması oldugu ortaya çıktı,2.bebeğimde iğne kullandık ama kalbi hiç atmadan sonlandı gebeliğim...2.sinde doğsaydı sakat olacaktı gen incelemesinde bunu öğrendik..yani kan pıhtılaşması yüzünden gitmediğini öğrenmiş olsun iğnenin bi yararı olurmuydu bilmiyrum inşallah 3.bebeğimde herşey olunda gider... neyse yani demek istediğim ben testler sonucunda asıl sorunumun kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim, sende dr undan bu testi yaptırmasını isteyebilirsin... kan pıhtılaşmasında bebeğin kalbi atmaya başlıyo ve genelde 8-9.haftada beslenemdiği için artık duruyo diye biliyorum... benim sürekli girdğim bi topiğim var istersen oraya gelebilirsin herkesin farklı bi deneyimi var belki sorularına daha iyi cevap bulabilirsin cnm.

merrhabalr ben de yeni katılanlardım 1 senelık evlıyım eylul aynda 9 haftalık dusuk yaptım tekrardan hamıle kalırmıyım dıye cok merak edıyrumm calısmalra basladık.).):)

geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın bende ekim ayında boş gebelikden kürtaj oldum şimdi doktorun verdiği korunma süresindeyim Allahım inşallah kucaklarımıza bebeklerimizi almayı nasip eder.

bende iki kez kürtaj oldum 4.5 haftalık ve 12 haftalık sebebini araştırdım kan tahlillerimde bişey çıkmadı vajinal enfeksiyonum var bugün öğendim.ilaç kullanmaya başlıycam.inşallah sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız.mutlaka sebebini araştır ve çok iyi doktorlara görün

sonbahaar geçmiş olsun, bebeklerini kaybetmenle ilgili sana herhangi bi test yapıldımı? bende 2 bebeğimi kaybettim...ilk kaybımdan sonra gen testi kromozom incelemesi filan yapıldı ve kan pıhtılaşması oldugu ortaya çıktı,2.bebeğimde iğne kullandık ama kalbi hiç atmadan sonlandı gebeliğim...2.sinde doğsaydı sakat olacaktı gen incelemesinde bunu öğrendik..yani kan pıhtılaşması yüzünden gitmediğini öğrenmiş olsun iğnenin bi yararı olurmuydu bilmiyrum inşallah 3.bebeğimde herşey olunda gider... neyse yani demek istediğim ben testler sonucunda asıl sorunumun kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim, sende dr undan bu testi yaptırmasını isteyebilirsin... kan pıhtılaşmasında bebeğin kalbi atmaya başlıyo ve genelde 8-9.haftada beslenemdiği için artık duruyo diye biliyorum... benim sürekli girdğim bi topiğim var istersen oraya gelebilirsin herkesin farklı bi deneyimi var belki sorularına daha iyi cevap bulabilirsin cnm.

test yaptırmaya gerek kalmadı kurtaj sonragı bebgım kıst olustrmus ve buyuk bı cıkolata kıstım var suan onun tedavısıyle ugrasıyoruz daha sonrada bebek ıcın testler yapılcak :(

test yaptırmaya gerek kalmadı kurtaj sonragı bebgım kıst olustrmus ve buyuk bı cıkolata kıstım var suan onun tedavısıyle ugrasıyoruz daha sonrada bebek ıcın testler yapılcak :(

canım merhaba bende düşük yaptım arkadaşın dediği gibi düşüklerin çoğu kan pıhtılaşmasından kaynaklanıyor ben bir düşük yaptım ilk düşükte zaten kimse tedavi falan etmiyor 3. düşğe kadar ama benim kardeşimde de pıhtılaşma sorunu olduğu 2. düşüğünden sonra anlaşıldığı için benim doktorum sağolsun bütün tahlillerimi yaptı bende sonuç bekliyorum bu ayın 25 inde çıkacak inşallah önemli bişey yoktur ama bu tahlilleri her hastane yapmıyor üniversite hastanesi olması gerekiyor birde hematoloji yani kan bölümü bakıyor bu testlere sende istersen hematoloji olan bi hastaneye git ben istanbulda yaşıyorum burda bile her üni hastanesinde yoktu bu bölüm RABBİM kolaylık versin bitanecim:16:

Back