İkinci kulak deliği sorunsalı?

bittimbeceylan

Yol beni al yarime ver
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
22
35
Arkadaslar selam, 8 gün önce kulak memesine ikinci deliği açtırdım ilk bi hafta küpeyi çıkarma demişlerdi 5.günde çıkarmak gibi bi hata yaptım. Başka bi küpe taktım ağrımayan kulağım ağrımaya başladı ve şişti galiba apse oluştu hemen o ikinci küpeyi de çıkardım az bi şey kan çıktı. Birkaç saat sonra ilk başta takılan küpeyi tekrar taktım ama küpenin arkasına kilit şeyini takamayacağım kadar şişmiş delik. Sizce birkaç güne geçer mi fucidin sürüp bekleyeyim mi yoksa küpe takmadan şişliğin inmesini beklersem delik kapanır mı?

Çok geçmiş olsun. İltihap kapmış, bence biraz daha profesyonel birilerine tekrar gösterin önce tedavi edilir, iyileştirilir sonra belki bişeyler yapılır.

Yazdığınız kremi kullanın. Hatta yapabiliyosanız küpeye sürüp kulağınıza öyle sokun. 2 güne rahatlar.

İlk delik gibi olmuyor diğerleri kulak memesinden uzaklaştıkça daha zorlanıyor iyileşmesi. Kıkırdak yapıdan kaynaklanıyormuş. Küpeyi çıkartmadan kremlemiştim ben kapanır korkusuna

eczaneden antibiyotikli krem alın ve küpeyi taktırın. yoksa kapanır. özellikle o küpeyi çıkarmama demelerinin bi sebebi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…