Yaa oyle mi diyorsun feraya daha yakin gibiydimmFeray ismiyle çok dalga geçerler gibi
Nesrin diyorum mecburen
Yaa oyle mi diyorsun feraya daha yakin gibiydimm
Ne saçmalık ya,bebeği tasıyan doğuran çoğu bakımını yapacak olan siz, ismi koyacak baba. Afedersiniz avucunu yalasınisim koymak size düşer o yüzden fikir de sunuyorum ☺
Soyadı zaten babasından geliyor ismini siz koyun benceİlk kızınızın ismi nedir ona uyumlu bir şeyler söyleyelim
Tesekkurler arkadaslarferay söylemesi zor oluyor. hayatı boyunca ismini iki kere söyleyecek. ferah mı feray mı diye
nesrin bilemedim
altenatif olarak müge, mine, ekin (dün burada forumda okumuştum anlamı güzelmiş) , inci, eylül, ipek ..
Ay ışığı anlamı istiyorsanız Aylin ismi hepsinden güzel benceTesekkurler arkadaslaryani illa bunu koyacagiz demiyor ama secenekleri daha cok o soyluyor simdilik :-D Ferayı ben de begenmistim acikcasi yani cok duyulmadik anlami da ay ışığı demek hosuma gitti ama biraz farkli ya tam olarak icime sinmiyor. İnci feray olabilir o nasil peki
sadece İnci olsa olmaz mı?Tesekkurler arkadaslaryani illa bunu koyacagiz demiyor ama secenekleri daha cok o soyluyor simdilik :-D Ferayı ben de begenmistim acikcasi yani cok duyulmadik anlami da ay ışığı demek hosuma gitti ama biraz farkli ya tam olarak icime sinmiyor. İnci feray olabilir o nasil peki
Ay ışığı anlamı istiyorsanız Aylin ismi hepsinden güzel bence
Ayın etrafındaki ışık çemberi demek Aylin
Esim boyle cok duyulmadik isim olsun istiyo o yuzden tek inciye pek sicak bakmaz aylini de ben de soylemistim cok varmissadece İnci olsa olmaz mı?
Ilk kizimin ismi ece miray bu arada onu tamamen ben secmistim :)Ay ışığı anlamı istiyorsanız Aylin ismi hepsinden güzel bence
Ayın etrafındaki ışık çemberi demek Aylin
Benim bi tanidigim kizina Mahur diye bi isim verdi. Bana cok kalin sesli geldi ama belki siz degerlendirmek istersiniz..Esim boyle cok duyulmadik isim olsun istiyo o yuzden tek inciye pek sicak bakmaz aylini de ben de soylemistim cok varmis
Bence yine E ile başlayan bir isim olsun iki kardeş uyumlu olur mesela iki isimli istiyosanız Elif … gibi olabilirIlk kizimin ismi ece miray bu arada onu tamamen ben secmistim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?