İkinci kızıma isim

E B R U

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2021
2.395
2.628
83
Ikinci kızıma 8 aylik hamileyim babasi bu kez ben koymak istiyorum diyor soyledigi isimleri iki secenege indirebildim nesrin veya feray olacak sizce hangisi ve yanlarina ikinc isim onerebilir misinizz

Soyadı zaten babasından geliyor ismini siz koyun bence İlk kızınızın ismi nedir ona uyumlu bir şeyler söyleyelim

İkisinden biri olacaksa Feray diyorum. Nilay önerebilirim alternatif olarak.

feray söylemesi zor oluyor. hayatı boyunca ismini iki kere söyleyecek. ferah mı feray mı diye
nesrin bilemedim
altenatif olarak müge, mine, ekin (dün burada forumda okumuştum anlamı güzelmiş) , inci, eylül, ipek ..

Ne saçmalık ya,bebeği tasıyan doğuran çoğu bakımını yapacak olan siz, ismi koyacak baba. Afedersiniz avucunu yalasın isim koymak size düşer o yüzden fikir de sunuyorum ☺

Soyadı zaten babasından geliyor ismini siz koyun bence İlk kızınızın ismi nedir ona uyumlu bir şeyler söyleyelim

feray söylemesi zor oluyor. hayatı boyunca ismini iki kere söyleyecek. ferah mı feray mı diye
nesrin bilemedim
altenatif olarak müge, mine, ekin (dün burada forumda okumuştum anlamı güzelmiş) , inci, eylül, ipek ..
Tesekkurler arkadaslar yani illa bunu koyacagiz demiyor ama secenekleri daha cok o soyluyor simdilik :-D Ferayı ben de begenmistim acikcasi yani cok duyulmadik anlami da ay ışığı demek hosuma gitti ama biraz farkli ya tam olarak icime sinmiyor. İnci feray olabilir o nasil peki

Ay ışığı anlamı istiyorsanız Aylin ismi hepsinden güzel bence

Ayın etrafındaki ışık çemberi demek Aylin

sadece İnci olsa olmaz mı?

Ilk kizimin ismi ece miray bu arada onu tamamen ben secmistim :)
Bence yine E ile başlayan bir isim olsun iki kardeş uyumlu olur mesela iki isimli istiyosanız Elif … gibi olabilir

İlk kızınızın ismi güzel anlaşılırmış ikinci kızınızda da anlaşılır bilindik bir isim olsun bence

Kendimden biliyorum telaffuzu zor bir ismim var sürekli yanlış yazılıyor yanlış okunuyor

Çocukcağıza hayatı boyunca külfet olur adını söylemek, yazdırmak

Bilinen isimler en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…