• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci kez hamile kalma istegi

Mavigokyuzu6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2020
364
425
103
Merhabalar. Benim şu an 19 aylık bir kızım var. Bir kardeşi olsun istiyorum Allah nasip ederse. İlk gebeliğimde hemen hemen her gün denemiştik ve istediğimiz ay hamile kalmıştım.

Bu sene de Haziran gibi yine denedik fakat olmadı. Sonra biraz ara verip geçtiğimiz ay yine denedik ama yine sonuç olumsuz. Acaba bende bir problem mi var diyorum. Ama öyle olsa bir tane cocugum olmazdı da diyorum. Biliyorum iki sefer deneyip hamile kalamamak yeterli bir sebep değil kafaya takmak için ama yine de insan tedirgin oluyor. Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. Doğumdan sonra kontrole de gidemedim hiç açıkçası. O yüzden korkuyorum. Umarim Allah hiçbir kadınını kucağını boş bırakmaz ve isteyen herkese verir.

Acaba hamile kalmak için tavsiyesi olan var mı? Bir de ovulasyon testi yapmayı önerir misiniz?

Valla bende 1 yıldır deniyorum oğlum var kardeş istiyoruz ama olmuyor hayırlı vakitte gelcek nasipse bekliyorum o hayırlı vakti 😊 eşimde bende de sorun çıkmadı ama yok işte..yumurtlama testleri de denedim hatta inanmadım dr bile gittim yumurtlama var mı diye şanslı günleri yakaladigim halde olmadı. Kısmet diyorum.ama yinede ovulasyon testleri tavsiye ederim innovita aldım doğru gösteriyor doktora gidip teyit ettim hatta 😃

Valla bende 1 yıldır deniyorum oğlum var kardeş istiyoruz ama olmuyor hayırlı vakitte gelcek nasipse bekliyorum o hayırlı vakti 😊 eşimde bende de sorun çıkmadı ama yok işte..yumurtlama testleri de denedim hatta inanmadım dr bile gittim yumurtlama var mı diye şanslı günleri yakaladigim halde olmadı. Kısmet diyorum.ama yinede ovulasyon testleri tavsiye ederim innovita aldım doğru gösteriyor doktora gidip teyit ettim hatta 😃
Tavsiyenizi dinleyip ben de o markayı alicam çok teşekkür ederim ☺️. İnsan daha önceki ilk seferde oldu diye yine öyle olsun istiyor. Ama aslında hamile kalabilmek sandığımız kadar kolay değil. Kesinlikle şans ve kısmet isi. Umarım siz de en kısa zamanda ikinci yavrunuza kavuşursunuz

Tavsiyenizi dinleyip ben de o markayı alicam çok teşekkür ederim ☺️. İnsan daha önceki ilk seferde oldu diye yine öyle olsun istiyor. Ama aslında hamile kalabilmek sandığımız kadar kolay değil. Kesinlikle şans ve kısmet isi. Umarım siz de en kısa zamanda ikinci yavrunuza kavuşursunuz
Aminn,Aynen öyle bende kolay kalırım sandim ama kül kurar kader gülermiş..yeterki sağlıkla hayırla güzelliklerle gelsinler 😊 inşallah sizde en yakın vakitte çift çizgiyle müjdenizi alırsınız.

Ben de ikinciye hamile kalmak istiyorum ama önce ilkine kalmam lazım. 🤗
Günler günleri aylar ayları hatta yıllar yılları kovaladı ama yok.
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklerimiz olur.

Ben de ikinciye hamile kalmak istiyorum ama önce ilkine kalmam lazım. 🤗
Günler günleri aylar ayları hatta yıllar yılları kovaladı ama yok.
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklerimiz olur.
Amin inşallah siz de en hayırlı zamanda hamile kalırsınız. Sizin gibi çok isteyen hiç kimsenin kucağı boş kalmaz umarım 🤲🏻

Benim oglum 6 yasinda bende ikinci bebek sahibi olmak istiyorum 2 sene olcak nerdeyse olmadi..nacizane tavsiyem 1sene deneyip olmazsa ozaman doktor başvurursun ama sen cok acele ediyosun anladigim kadariyla..ilk cocugunda cok kücük sabir göstermeye gayret et olur insaallah

Back