• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama İkinci kez aşılama yaptıracak olanlar / yaptıranlar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ebyazz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2020
51
18
3
34
Merhaba, eşimde de bende de herhangi bir problem olmadığı halde dört yıldır çocuk sahibi olamadık. Temmuz ayında ilk defa aşılama yaptırdık ancak olumlu sonuç alamadık şimdi ikinci aşılamayı yaptırmayı düşünüyorum. Benim gibi ikinci aşılama yaptıracak olanlar yaşadıklarını ve düşüncelerini paylaşabilirse çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler. ☺

Merhaba, eşimde de bende de herhangi bir problem olmadığı halde dört yıldır çocuk sahibi olamadık. Temmuz ayında ilk defa aşılama yaptırdık ancak olumlu sonuç alamadık şimdi ikinci aşılamayı yaptırmayı düşünüyorum. Benim gibi ikinci aşılama yaptıracak olanlar yaşadıklarını ve düşüncelerini paylaşabilirse çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler. ☺
İki olumsuz asilama yaptirdim. Doktor 3.yude yapalim dedi doktor degistirdim 2 farkli doktor asilama olmaz sana tup bebek yapilacak dedi. Tabi bu noktada kiyaslama yapmak dogri degil okadar cok faktor varki problemlerimiz elbette farklidir. Sadece asilamadan yuzum gulmedi onu yazmak istedim insallah olumlu sonuc alirsin tanidigim iki kisi var asilama ile cocugu olan hatta sonradan dogal gebelik yasadilar

Ben dün yaptırdım ikinci aşılamami cok heycanlandim bu sefer nedense simdi sonucunu beklemek kaldi sabırla eger olmazsa 3.aşılamayi da denemk istiyorum doktorumla. tüp bebek cok daha maliyetli eger maddi açıdan skntiniz yoksa direk tüp bebekte yaptırabilirsiniz tabu psikolojik olrakda hazırsaniz cunku ben geceb ay tüp bebek yaptiracaktm ancak doktora gittigimde hazir olmadığmi farkettim korktum ve panik oldum o yuzden biraz daha beklemeye karar verdim

Merhaba , doktor bana önermesi aşılamaya direk tup bebek dedi :KK43: yaşınız kaç bilmiyorum ama zaman kaybetmeyin derim
Merhaba, ben de konuyu açtıktan sonra doktora gittim ikinci aşılamayı önermedi tüp bebeğe geçtik. İğneleri vuruldum bugün yumurtalarım toplandı ancak rahimde kalınlaşma olduğunu transferin uygun olmadığını söyledi doktor. Bir dahaki adetime histeroskopi olacağım Ekim ayında da dondurulmuş transfer yapılacak. Bizim işlemler baya uzadı. 😔

Ben dün yaptırdım ikinci aşılamami cok heycanlandim bu sefer nedense simdi sonucunu beklemek kaldi sabırla eger olmazsa 3.aşılamayi da denemk istiyorum doktorumla. tüp bebek cok daha maliyetli eger maddi açıdan skntiniz yoksa direk tüp bebekte yaptırabilirsiniz tabu psikolojik olrakda hazırsaniz cunku ben geceb ay tüp bebek yaptiracaktm ancak doktora gittigimde hazir olmadığmi farkettim korktum ve panik oldum o yuzden biraz daha beklemeye karar verdim
Doktor tüp bebeğe geçirdi ilk başta ben de bir afalladım çünkü tüp bebek kafamda hep son noktaydı. Yumurtalarım toplandı embriyolarım donduruldu bir histereskobi olup öyle transfer yapılacak şimdi iyi ki geçmişim tüp bebeğe diyorum aşılamada olmadıkça üzüntüm daha da artacaktı. Sizin için inşallah hayırlısı olur Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. 🤲🏻

Doktor tüp bebeğe geçirdi ilk başta ben de bir afalladım çünkü tüp bebek kafamda hep son noktaydı. Yumurtalarım toplandı embriyolarım donduruldu bir histereskobi olup öyle transfer yapılacak şimdi iyi ki geçmişim tüp bebeğe diyorum aşılamada olmadıkça üzüntüm daha da artacaktı. Sizin için inşallah hayırlısı olur Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. 🤲🏻
Ben tup bebek icin doktorla görüşmeye gittim ama doktor bana aşılama yaptirmami önerdi eger beklemek istemiyorsan tüp bebekte yapabiliriz dedi aslinda beklemekte istemiyorum ancak o kocaman tüp bebek yazan kısımda oturmak beni cok gerdi üzdü boyle bizim gibi olan bazı ciftlerde vardi cok üzüldüm ya kendimi cok caresiz kotu hissettim doktorda bi kere daha aşılama deneyin bence diyince kendi doktoruma gittim iste bakalim dediginiz gibi rabbim hepimiz icin hayırlısını nasip etsin🤲🏻

Back