- 27 Eylül 2023
- 16
- 8
- 41
Bazen ne yaparsan yap olmaz..Aylardır kullanmadığım uygulamadığım şey kalmadı..Hamile kalmayı kolaylaştırıcı ilaçlar..Vitamin takviyeleri kürler..Burada okumadığım yorum başlık kalmadı hamilelik ile ilgili..Uygulamadığım hiçbirşey kalmadı..Bir kızım var..Hemen hamile kaldım..İkinci çocuğu istediğimize karar verdiğimiz ay yine hemen hamile kaldım.Kimyasal gebelikti..Sonrasında 1-2 senedir deniyoruz olmuyor..Bu süre içinde çok vitamin takviye kullandım..Haliyle kilo aldım..Zaten normaldede kilolu biriydim..İyice kilo aldım..Yurtdışında yaşıyorum ve gittiğim doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi..Yumurtamın büyüklüğü,eş sprem sayısı vs hepsine bakıldı..Ve gittiğim klinik kilo bir etkendir demedi.Ama bizim yardımcı olmamızı istiyorsan kilo sınırlarına düşmem gerektiğini söyledi.Ve üzerine dahada kilo oldum..Diyeceksiniz tevekkül edin,biz kızınız var..Hiç çocuğu olmayanlar napsın diye..Ben zaten tevekkül ediyorum..Şükür ediyorum..Artık bunaldım ve buraya yazıp paylaşmak istedim..Rabbim hepinizin gönlüne göre versin..Sevgilerle..