Gerçekten çok iyi bir insan. Çocuklarıma babalık yapabilecek bir karekterde ama dediğim gibi ailesi izin vermiyorBu ilişki konuları çok çok karışık çünkü ne sizi ne de evliliği düşündüğünüz adamı tanıyoruz., o yüzden bırak ya da mücadele et yorumu yapmak bilemiyorum. Sadece çok çok ii düşün alacağın karar ne kadar sizii ve onu ilgilendiriyor olsa da 2 çocuğunuzu da ilgilendiriyor. O yüzden acele etmeden herşeyi düşünecekten hareket edin bence hakkınız da hayırlısı olsun
Sizin çocuklarınıza neden babalık yapsın ? Ancak abilik yapar.Biri 10 biri 12
Var tabi ki ama ilgilenmiyorSizin çocuklarınıza neden babalık yapsın ? Ancak abilik yapar.
Çocuklarınızın Babaları yok mu , ilgilenmiyor mu ?
Bırakmam mı lazım o zamanBen çocuğu olmayan birinin çocuklu biriyle evlenmesini doğru bulmuyorum kadın erkek farketmez. O duyguyu yaşamamış bir insan çocukları kabullenebilecek mi kendi çocuğu gibi? Yeri geliyor kendi kocan çocuğuna kızdığında canın sıkılıyor gönlün razı olmuyor. Bu adam öte git dese daha çok canınız sıkılır diye düşünüyorum. Bir de 2 tane çocuğunuzun sorumluluğu zor gelebilir. E hiç evlilik de yapmamış bu adam. Ailesi de sorun çıkarıyorsa ilerde mutlaka daha büyük sorunlar olabilir diyorum
Kaos seviyorsanız evlenin ..Eş adayı dirayetli biri mi ona bakın.Benim ikinci evliliğim ama evleneceğim insanın ailesi beni istemiyor. İki çocuğumda var ne yapmalıyım?
Teşekkür ederim düşünmekten kafayı yiyecek duruma geldim zaten. Tabi öncelikli çocuklarım olacak seviyorum da..Bu ilişki konuları çok çok karışık çünkü ne sizi ne de evliliği düşündüğünüz adamı tanıyoruz., o yüzden bırak ya da mücadele et yorumu yapmak bilemiyorum. Sadece çok çok ii düşün alacağın karar ne kadar sizii ve onu ilgilendiriyor olsa da 2 çocuğunuzu da ilgilendiriyor. O yüzden acele etmeden herşeyi düşünecekten hareket edin bence hakkınız da hayırlısı olsun
kaos sevmiyorum. Çözüm arıyorum. Dirayetli ama ben bitirebilirim. Onun da üzülmesini istemiyorumKaos seviyorsanız evlenin ..Eş adayı dirayetli biri mi ona bakın.
Benim fikrim evetBırakmam mı lazım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?