İkinci el kitaplarımı satmak istiyorum..

spring352009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
639
0
Bu kitap dünya dışı varlıkların göndermiş oldukları mesajların celseler halinde toparlanarak oluşmuş bir bilgi kitabıdır..insanlığa ışık tutan bi kitap..elimdeki baskı çok temiz değil..altları çizilidir...dikkat çekilmesi gereken yerlerin altı çizilidir..ama kitap dağılmamış durumda..spirütüel bir bilgi kitabıdır..bu konulara ilgisi olanların çok aydınlanacağı bir kitap..ayrıca türkiyede kesinlikle çok sınırlı sayıda mevcuttur...ilgilenenlere fiatım 50 tl

canım sen 25 e aldım 20 verririm diyorsun da biz 5 lirada kargo ödedik mi. zaten gider sıfır alırız. 10 liraya bırakırsan satılır hemen alırım.

ama çok yeni ...yeni almış gibi..kargoyu düşünmedim evet..ama izmir içi olursa görüşerekte teslim edebilirim..

Altınçağ kitabını 10 tl ye vermem mümkün değil..kağıdının kendisi değil evet eski bi kitap ama içindeki bilgiler ve nadirliği açısından değerli...50 tl bile az aslında..ilgilileride vaar..benden çok isteyen olmuştu zamanında vermedimm.yeni baskısı olmayacak bi kitap..çk ta ilginç

bende başka kitaplarda var..bi demet yaptığım kitap var mesela "the secret" "Evrenden Torpilim var" ve "şahane bir kadının gizli günlüğü" "Kayıp Sembol" ..hepside yepyeni.. ve yirmi ile otuz arasında para verdiğim kitaplardı..

hürremide en son 25 e aldım..hepsini düşünürsen 5 kitap birden 60 tl .verebilirim..

Son düzenleme:
saol arkadaşım..hürrem için kitap kalın ve 25 e aldın tamam ama o ikinci el artık.... burda 8-10 liraya veriyoruz.bende oğuz atayın kitabını 25 e aldım 12 ye veriyorum. neyse esnaflık yapmıyoruz burda. sadece ekonomi yapıyoruz. ama tabi senin düşüncene de saygılıyım...haklısın.

arkadaşlar elimde neredeyse sıfır sayılabilecek kitaplar bulunmakta evimde yer olmadığı için malesef satmak zorundayım. 1)Cariyelikten hasekiliğe hürrem( erdem sabih anılan)
2)Küllerdeki sır neron(aysun akkaya)
3)padişahlarda ağlar kanuni(erdem sabih anılan)
4)baltacı ile katerina (vala nureddin)
5)dünyayı aydınlatan adam edison(ernst angel)
6)görülmeyeni gören adam jules verne (kirill andreyef)
7)vatansız asker napoleon (şule türker)
8)romantik müzik dehası chopin (neşe taluy yüce)
9)çılgın keşiş rasputin (mümtaz idil)
10) latife hanım+ dvd (ipek çalışlar)
arkadaşlar kitaplar tek tek isterseniz tanesi 15tl 3 kitap alırsanız 30 tl

1) Düğün gecesi (sophie jordan)
2) Aşkına talibim (karen hawkins)
3) Günahın esiri (anna campbell)
4) Kalbimi çaldın (rita hunter)
5) Sadece seninim (susan andersen)
6) Yalnız benim ol (liz carlyle)
7)Sonunu bile bile (victoria alexander)
8) Tutku mevsimi (nicole jordan)
9)O yaz(lisa kleypas)