• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El ikinci el kazaklarımız elbıselerımız ayakkabı ve hırkalrımız hepsı temız durumdadır

beyaz puanlı elbıse sarılı turunculu elbıse ve ınce kot elbıse 18 aydır dıgerlerı 9 12 ay dır

beyaz ayakkabılar duruyo hm marka kırmızılı beyazlı olanları soruyosunuz sanırım onlar satıldı malesef

19 numara uyarsa görüşelim :46::46::46:

kızıma uyar mı bılmıyomkı 19 20 de ıste ayakkabı var vıcco marka o 19 ama oda agır gelıyor yenı yurudugu ıcın tasıyamıyor bırasda kucuk kızm 10aylık:) bırde rıca etsem ayakkabının alt tabanını olcebılır mısınız belkı bu yolla anlarız ayakkabıyı alırsam ıkı uc parca hırkada war onu da alıcam da.

Son düzenleme:
cnm 12 buçuk cm olur dıye tahmın edıyorum benım kızım 16 aylık hala oluyo ama baska aldıgımız ıcın suan onları gıymıyo tabanı hafıf rahat bır ayakkabı h m almıstım yıne sen bılırsın tabı

cnm 12 buçuk cm olur dıye tahmın edıyorum benım kızım 16 aylık hala oluyo ama baska aldıgımız ıcın suan onları gıymıyo tabanı hafıf rahat bır ayakkabı h m almıstım yıne sen bılırsın tabı

son olarak bısı daha nsorayım alt tabanı ayakkabı gbı demı patık gıbı deıl yanı ortopedık mı bırde onu sorayım??

merhaba ilk sırada gordunuzse o mont degıl hırka içi polar kalın 6 9 ay 74 cm tam kıslık bır hırka :34:

Back