Evet hastalık babama 0 mal aldıramayız 2. El satan yerler var balat eminönünde ayakkabı falan zevkine gezer gezer ikinci el alır gelirBanada hastalık gibi geliyor ama ben çok araştırırım örneğin 400₺ lik Zara tulumu 140 a aldım
Tabiki hastane çıkışlarını zıbınlarını hep sıfır alacağım zatenBenim ikinci cocugum olacak kısmetse.
Besigini bende dolaptan aldim 1ay kullanılmış cok uyguna geldi gercekten de temiz ve sağlam yalniz 2.cocugum olmasına rağmen kıyafetlerini hep sifir aldım.
Büyük eşyalara verilen fazla paraya bende karşıyım ama kiyafet olarak illa Zaradan almak gerekmiyor zaten kisa süreli giyiyorlar o da bari sifir olsun. Civilde e bebekte uyguna kaliteli cok guzel tekstil ürünleri var. Yasi ilerledikçe isterseniz ikinci el alırsınız ama suan ne bileyim sifir almak daha iyi diye düşünüyorum.
Mesela en azindan hastane çıkışını sifir alin o cok ozel bir gün çünkü.
Benim fikrim siz bilirsiniz yine de.
Civil uygun mu Zara ile kapışır fiyatlarıBenim ikinci cocugum olacak kısmetse.
Besigini bende dolaptan aldim 1ay kullanılmış cok uyguna geldi gercekten de temiz ve sağlam yalniz 2.cocugum olmasına rağmen kıyafetlerini hep sifir aldım.
Büyük eşyalara verilen fazla paraya bende karşıyım ama kiyafet olarak illa Zaradan almak gerekmiyor zaten kisa süreli giyiyorlar o da bari sifir olsun. Civilde e bebekte uyguna kaliteli cok guzel tekstil ürünleri var. Yasi ilerledikçe isterseniz ikinci el alırsınız ama suan ne bileyim sifir almak daha iyi diye düşünüyorum.
Mesela en azindan hastane çıkışını sifir alin o cok ozel bir gün çünkü.
Benim fikrim siz bilirsiniz yine de.
Niçin beğenmediniz bu durumu ve neden bukadar çok sinirlendiniz ?İlk çocuğunuzsa ve maddi sorununuz yoksa hiç beğenmedim bu durumu kardeşim çeyizine letgodan birşeyler bakacak oldu çok sinirlendim
Zara ile civil mi kapışır? Hayir yahu Zara kim civil kimCivil uygun mu Zara ile kapışır fiyatları
Ben bi kez civile girdim fiyatları görünce gözüm pörtledi hiç de reklamlardaki gibi değil külliyen yalan biraz daha para ekler Zaradan alırım Civil gibi gereksiz pahalı bir mağaza görmedimZara ile civil mi kapışır? Hayir yahu Zara kim civil kimcogu seyi aldim ben ordan ama zaranın önünden geçemem.
E bebekteki subat indiriminden de birçok şeyi aldik.
Yok canım tabiki yanından geçmez ikisinin fiyatları Zara’da bir zıbının tek fiyatı 99₺ iken e bebek Şubat indiriminde 7 ₺ ydi civilde de 10 15 ₺ arası . Organik serileride 30 40₺ gibi zıbın olarak kitikate’ler.Zara ile civil mi kapışır? Hayir cogu seyi aldim ben ordan zaranın önünden geçemem.
E bebekteki subat indiriminden de birçok şeyi aldik.
Size sinirlenmedim kardeşime sinirlendimNiçin beğenmediniz bu durumu ve neden bukadar çok sinirlendiniz ?
Neden toplum olarak böyleyiz anlamış değilimBende maddi imkanim elvermesine rağmen ikinci el almistim bir cok ürünü bebek arabasi salincak vs. Cevrem coook yadirgamisti. Cocugum kullanmayi birakincada sattım gitti.
Kendi tercihiniz istediğiniz yerden alabilirsiniz.Ben bi kez civile girdim fiyatları görünce gözüm pörtledi hiç de reklamlardaki gibi değil külliyen yalan biraz daha para ekler Zaradan alırım Civil gibi gereksiz pahalı bir mağaza görmedim
Tabiki evet Zara ile civili karşılaştırmak mümkün değil. Zaradan alacagim bi zibina 2 tane 5li takim alırım meselaYok canım tabiki yanından geçmez ikisinin fiyatları Zara’da bir zıbının tek fiyatı 99₺ iken e bebek Şubat indiriminde 7 ₺ ydi civilde de 10 15 ₺ arası . Organik serileride 30 40₺ gibi zıbın olarak kitikate’ler.
Civilin kalitesini ve o fiyatları gördükten sonra Waikikiyi bile sollamışKendi tercihiniz istediğiniz yerden alabilirsiniz.
Uygunu da var pahalısı da.
Tabiki evet Zara ile civili karşılaştırmak mümkün değil. Zaradan alacagim bi zibina 2 tane 5li takim alırım mesela
ben evlenirken gelinliğimi bile ikinci el aldım birkere giyilmişti fiyatı 12 bin ₺ olan bi gelinlikti normalde o fiyata bütcemiz yetmezdi yetsede gereksiz pahalı bulup almazdım ama daha önce almış olan birinden 3 bin ₺ ye satın alıp giydim düğünümün haftası bitincede 3 bin ₺ ye satmıştım bi moda evinden kiralasaydım kiralama ücreti verecektim böyle hem hayalim gerçek oldu bende bedavayaSize sinirlenmedim kardeşime sinirlendimevlenecek letgodan bakmak da nedir gitsin mağazadan alsın