- Konu Sahibi mrs_lowett
-
Resımlerın devamını beklıyoruzKızlar herkese merhaba öncelikle. Dolabımda hiç giymediğim ya da bir kez giyip bir daha giymediğim o kadar çok şey var ki. Ben de uygun fiyatlara satmaya karar verdim. Hem dolabımda yer açılsın hem de beğenenler uygun fiyata alabilsin diye. Yavaş yavaş ekleyeceğim fotoğrafları. :)
Mango-Tek Omuzlu Dantel Elbise - S beden - 25 TL
*Bu elbiseyi yeğenimin nişanında giydim yalnızca bir kez. İçinde lacivert astarı var, boyu dizüstü.
Stradivarius - Bordo Kısa Deri Ceket - XL - 20 TL
*Bu da S-M giymeme rağmen bedeni kalmamış diye rengini çook beğenip XL aldığım bir ceketHaliyle 1-2 kez giydim fakat üzerimde bol duruyor, L-XL giyenlere uygun.
kırmızı deri xl olmayaydı ıyıydı
Deri ceket acuk uzun olaydı eyiydi,tam bana göre idi:)
...............kısa model guzel ama
kırmızı deri xl olmayaydı ıyıydı
Aynen bende neden XL almışsam işte manyaklık
kırmızı derinin fiyatı ?
ceket 20 tl canım
renginiçok beğendm 38 giyiyorum am çok büyük durur mu
Kızlar herkese merhaba öncelikle. Dolabımda hiç giymediğim ya da bir kez giyip bir daha giymediğim o kadar çok şey var ki. Ben de uygun fiyatlara satmaya karar verdim. Hem dolabımda yer açılsın hem de beğenenler uygun fiyata alabilsin diye. Yavaş yavaş ekleyeceğim fotoğrafları. :)
Mango-Tek Omuzlu Dantel Elbise - S beden - 25 TL
*Bu elbiseyi yeğenimin nişanında giydim yalnızca bir kez. İçinde lacivert astarı var, boyu dizüstü.
Stradivarius - Bordo Kısa Deri Ceket - XL - 20 TL
*Bu da S-M giymeme rağmen bedeni kalmamış diye rengini çook beğenip XL aldığım bir ceketHaliyle 1-2 kez giydim fakat üzerimde bol duruyor, L-XL giyenlere uygun.
Koton O'le - Pudra Renk Mont/Yağmurluk - 36 beden - 15 TL
LC Waikiki Gri Çizme - Sıfır-Hiç kullanılmamış - 39 numara - 20 TL
*Bu çizmeyi geçen kış almıştım fakat günlük topuklu kullanmadığım için hiç giymedim. Bir kez bile kullanılmadı. 39 numara fakat ben 38 giyiyorum bana da iyi oluyor.
Claudia Ghizzani - Süet Lacivert Bot - Sıfır-Hiç kullanılmamış - 41 numara(kalıbı biraz dar, 40a da uygun) - 15 TL
*Bu botları geçen yıl yurtdışından aldım. Bunlar da dolabımın bir köşesinde hep kullanılmayı beklediler ama kullanamadım. Süet, koyu lacivert, küçük bir topuğu var.
DEVAMI SONRAKİ SAYFALARDA..
36 beden yağmurluk temiz mi ne kadar kullandın canım??
lacivert mantar topuklu bota bayıldım ama numarası çok büyükürünlerinizin hepsi birbirinden güzel takipteyim sizi yeni ekliceklerinizi.. fiyatları da çok uyguuun boş satışlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?