Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İkinci el çok satanlar listesindeki kitaplarımı satıyorum
şimdi ben sana msn adresimi yazsam yasak, özel msj göndereyim dedim en az 100tane konu başlığı açmalıymışım ee moderatörler nasıl bir site bu? nasıl haberleşicez dumanla mı?
şimdi ben sana msn adresimi yazsam yasak, özel msj göndereyim dedim en az 100tane konu başlığı açmalıymışım ee moderatörler nasıl bir site bu? nasıl haberleşicez dumanla mı?
100 adet konu değil,100 adet paylaşım içerikli mesaj yazacaksınız. Bu kotayı doldurduktan sonra özel mesajlaşma hakkınız açılacaktır..O zaman dumana,ateşe ihtiyaç kalmaz..
100 adet konu değil,100 adet paylaşım içerikli mesaj yazacaksınız. Bu kotayı doldurduktan sonra özel mesajlaşma hakkınız açılacaktır..O zaman dumana,ateşe ihtiyaç kalmaz..
100 adet paylaşım işte her neyse ,zoraki kota doldurmak durumunda kalıyoruz.Yoksa ateşlenen hararetlenen sizsiniz belli ki ,ama merak etmeyin ben dumanımla ateşinizi körüklerim daha çok kitlelere hitap ederiz bu sayede