Bebek İkinci El Ikinci el bebek odası takımı herşeyiyle birlikte 800 tl ...

sende haklısın bi yerde ama gerçekten çok güzel vede çok temiz yeni gibi inş. istediğin fiyata satabilirsin.. ama satamazsan bana ulaşmanı isterim

gerçekten çok güzel görünüyor heleki bebek odası fiyatları göz önüne alındığında gayet ii rakamı ben 2,500 tl olan odayı anca 2250 alabildim bütçesi müsait olmayanlar için ideal bir ürün diye düşünüyorum. umarım istediği rakama satarsın

aynı ilde olsaydık 700-800e alırdım..... ama ben Ankaradayım.....inş gerçekten ihtiyacı olan biri alır umarım.....

aynı ilde olsaydık 700-800e alırdım..... ama ben Ankaradayım.....inş gerçekten ihtiyacı olan biri alır umarım.....

gerçekten tşk ederim ...
aynen öyle biiirrr ciim oda takımı fiyatları göz önünde tutulusa çok uygun...
hly cım bende çok istiyorum birinin işini görsün inş ihtiyacı olan birine gider...
ve gerçekten alan arkadaş görecekki teşhir ürününden farksız, ben bembeyaz olan bu eşyaya (oyuncak kutusunda ufak çizikler var)bir çizik dahi deydirmedim çok severk kullandım...

selam canım hayırlı kandiller ben yaz bitmeden beylikdüzüne taşıanacağım senin takımını alabilirim belki çok uygun hala duruyor değil mi o zaman dek satmazsan haber ver bana iyi akşamlar

selam canım hayırlı kandiller ben yaz bitmeden beylikdüzüne taşıanacağım senin takımını alabilirim belki çok uygun hala duruyor değil mi o zaman dek satmazsan haber ver bana iyi akşamlar

seninde geçmiş kandilin mübarek olsun...duruyor cnm burdan başka bir yerde satmak için uğraşmayacağım,satılırsa burdan satarım satılmazsa kullanırım bi kaç sene daha ,kızımıda çekyatta yatıırım olmadı ...ama sen takipte kal ,taşındığında hala istiyorsan ben nakliyeyi de ayarlarım silivrideyim yakınız yani...

tamam canım daha taşınmadık şu an çapa tıp fakültesi tarafındayım kısmetse ramazandan sonra en geç taşınıcaz beylikdüzüne olmadı ben de birşey çıkmazsa kamyon tutar aldırırım inş. o yata büyüyor mu hep beşik kalmıyor değil mi ?

büyüyor cnm,sen bi taşın kısmetse bakarız...

bi arkadaşımız sormuş,yanlış olmasın diye açıklık getireyim istedim.yatağın mekanizması duruyor fakat önündeki korkuluğu attım...

merhabalar oda takımı satılmadıysa almayı düşünüyorum en kısa zamanda cevabınızı beklıyorum
cnm satılmadı ama baktım herkes fiyatı aşşağı çekiyor, yatağı büyüttüm kullanmaya karrar verdim bi süre daha ...
gerçekten yakından görseniz daha fazlasını hak ettiğini anlardınız ama tabi göremediğiniz için haklısınız...
kısacası şimdi yataktan çıkan(büyüttüğüm için büyük mekan yatak aldım, beşiğin mekanı kaldı) mekan ve uyku seti kapı süsü fln bunları fotolayıp ayrı ayrı satacağım...

çok üzüldüm ben çok beğenmiştim bu takımı fiyatı da gayet makuldü benim için fikrinizi değiştirirseniz lütfen yazın bana

cnm sen yazdığın gün büyük mekan yatağımda gelmişti orda (linkte)yatağın büyümüş halinide resimledim...
kısmet değilmiş,ama mübarek gün hürmetine inş Rabbim daha güzelini nasip etsin sana...

Merhaba ben almak istiyorum nasıl ulaşabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…