sende haklısın bi yerde ama gerçekten çok güzel vede çok temiz yeni gibi inş. istediğin fiyata satabilirsin.. ama satamazsan bana ulaşmanı isterimcnm eşime sormama gerek yokki mekan yatağı uykuseti yastığı herşeyi var bence fiyatı çoook uygun ama ALLAH sanada kolaylık versin tabi...ben en azından satmışken odaya alacağımın yarısını bari karşılasın istiyorum...yardımcı olamadığım için üzgünüm...
sende haklısın bi yerde ama gerçekten çok güzel vede çok temiz yeni gibi inş. Istediğin fiyata satabilirsin.. Ama satamazsan bana ulaşmanı isterim
gerçekten çok güzel görünüyor heleki bebek odası fiyatları göz önüne alındığında gayet ii rakamı ben 2,500 tl olan odayı anca 2250 alabildim bütçesi müsait olmayanlar için ideal bir ürün diye düşünüyorum. umarım istediği rakama satarsın
aynı ilde olsaydık 700-800e alırdım..... ama ben Ankaradayım.....inş gerçekten ihtiyacı olan biri alır umarım.....
selam canım hayırlı kandiller ben yaz bitmeden beylikdüzüne taşıanacağım senin takımını alabilirim belki çok uygun hala duruyor değil mi o zaman dek satmazsan haber ver bana iyi akşamlar
tamam canım daha taşınmadık şu an çapa tıp fakültesi tarafındayım kısmetse ramazandan sonra en geç taşınıcaz beylikdüzüne olmadı ben de birşey çıkmazsa kamyon tutar aldırırım inş. O yata büyüyor mu hep beşik kalmıyor değil mi ?
cnm satılmadı ama baktım herkes fiyatı aşşağı çekiyor, yatağı büyüttüm kullanmaya karrar verdim bi süre daha ...merhabalar oda takımı satılmadıysa almayı düşünüyorum en kısa zamanda cevabınızı beklıyorum
çok üzüldüm ben çok beğenmiştim bu takımı fiyatı da gayet makuldü benim için fikrinizi değiştirirseniz lütfen yazın bana
Merhaba ben almak istiyorum nasıl ulaşabilirimEki Görüntüle 699250 Eki Görüntüle 699251 Eki Görüntüle 699252 Eki Görüntüle 699253 Eki Görüntüle 699255 Eki Görüntüle 699256 Eki Görüntüle 699257 Eki Görüntüle 699258 Eki Görüntüle 699267 Eki Görüntüle 699268 Eki Görüntüle 699269 Eki Görüntüle 699257 Eki Görüntüle 699258 Eki Görüntüle 699270
BEBEK ODASI TAKIMI:
3 KAPILI DOLAP
4 ÇEKMECELİ ŞİFONYER
1 OYUNCAK KUTUSU
SONRADAN KARYOLA OLABİLEN BEŞİK
KARYOLA YAPILDIĞI TAKDİRDE BİR UFAK DOLAP VE İKİLİ KOMODİN DE ÇIKABİLİYOR...
CİBİNLİK,UYKU SETİ,MEKAN YATAĞI,KAPI SÜSÜ FİYATA DAHİLDİR...
RESİMLERDE GÖRÜLEN SARI BEŞİKTE İSTENDİĞİ TAKDİRDE VEREBİLİRİM..(YALNIZ BEN TÜM PARÇALARA AYIRDIM BEŞİĞİ MONTAJ YAPILACAK BİR KENERDA DURUYORi)
İSTANBUL SİLİVRİDEYİM KESİN ALICI OLANLAR GELİP ALABİLİR...
KARGO ALICIYA AİTTİR...
İKİNCİ ÇOCUĞUM 1 YAŞINA GELDİ VE DOLAPLI RANZA ALMAYA NİYETLENDİM, FAKAT ODADA YER BULAMIYORUM SIRF BU YÜZDEN SATMAK İSTİYORUM...ÜRÜNÜ MASKODA ÖZEL YAPTIRMIŞTIM VE İSTENİRSE SADE KULLANMALIK KULPLARIDA MEVCUT...