- Konu Sahibi kxoxpxuxklxuxkahve
-
Arkadaşlar aranızda ikinci düzey ultrason yaptıran var mı? Benim doktorum İkili ve Üçlü testlerimin iyi çıktığını söylediği halde önümüzdeki hafta ikinci düzey ultrasona girmem gerektiğini söyledi. Bildiğim kadarıyla bu sadece sorunlu bebeklerde uygulanan bir yöntemmiş. Umarım bu sadece bir önlemdir. :çok üzgünüm:
canım benımde 2lı 3lu teslerım temız cıktı ama doktorum ıstedı problemlı olanlar gırmıyo yanı saglıklı oldugundan ıyıce emın olmak ıcın ama mecburda degıl tabı ben gırdım bebegımın heryerını ılk defa uzun uzun gordum organlarını falan yaklasık 15 dk suruyo ama mukemmel bı duygu yaa cok heyecanlanıyosun ben degısık bısey zannedıyodum ama aynı normal ultrason gıbı farklı degıl yanı umarım en kısa zamanda bebısını gorursun cnm
ay inşallah kızlar. zaten doktor kontrollerimi iple çekiyorum. bana deselerdi ki doktora gitmek bi gün senin için büyük zevk olucak inanmazdım. ama şimdi bunu yaşıyorum.
ya ben bide çok endişe eder oldum. sanki her an bebeğime bişey olucak gibi geliyo. bir süre hareketlerini hissetmesem aman bişey mi oldu acaba diye telaşlanıyorum. hadi oğlum kıpırda biraz diye yalvarıyorum resmen:asigim:
rüyalarımda hep bebeğime bişey olduğunu görüyorum. şimdi böyle ikinci düzey ultrasona sorunlu bebekler alınıyo diye duyunca içime bir kurt düştü işte. ama yalnız olmadığımı bunun sadece emin olmak adına yapılan bir işlem olduğunu bilmek rahatlattı içimi. :1hug:
canım yanlış hatırlamıyosam biz zaten seninle aynı doktora gidiyoruz. Bahçelievler Medical Park Seçil hanım değil mi?
peki kızlar bu maliyetli bir şey mi? Nasıl yapılıyor? Anlatın nolur :0
canım ben artık oraya gıtmıyorum zam geldıkten sonra degısıtırdım doktorumu zaten az bı zaman kaldı ne geregı var abarttılar ıyıce ucretlerı burda evımın yanında ozel hastane var memnundum zaten oraya sıf secıl hanım ıcın gıtmıstım cok ılgılı bı doktor dıye tavsıye uzerıne zaten 2 kere gıttım yıne eskı doktoruma dondum yanı artık ılgısız olsada farketmez sadece dogum kaldı cunku az kaldı bebegıme kavusucam sen ne yapmayı dusunuyosun?
Herkese Günaydın
Bu İkinci Düzey ultrason dediğiniz 4 boyutlu renkli olan mı acaba?
Arkadaşlar yazmışlar ama bende yazayım ayrıntılı ultrasonu genelde ultrason uzmanı radyologlar yapıyor bebişin tüm organlarına böbreğine midesine kalbine göbek bağındaki kan akışına kadar herşeyine bakılıyor normal seyreden gebeliklerde (ikili-üçlü testi normal) doktorlar size bırakıyor isterseniz yaptırın diyorlar.. SSK vs. bilmiyorum ben Ankarada bu işin uzmanı bir doktorun özeline gittim 150 ytl verdim ama içim rahatladı.
(paranoyak anne adayı tatlicadiarzu)
YA BEN DE ASLINDA ÇOK KARARSIZIM. DEDİĞİN GİBİ ZAM GELDİKTEN SONRA ÇOK MALİYETLİ OLMAYA BAŞLADI. ZATEN DOKTORUMLA İLGİLİ DE HOŞUMA GİTMEYEN ŞEYLER VAR. DEĞİŞTİRSEM Mİ DİYE DÜŞÜNDÜĞÜM OLDU AMA BAŞKA BİLDİĞİM İYİ BİR DOKTOR VE HASTANE YOK. O YÜZDEN CESARET EDEMİYORUM.SEN ŞİMDİ HANGİ HASTANE VE HANGİ DOKTORA GİDİYOSUN PEKİ.BANA YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?