- 17 Haziran 2016
- 18
- 4
- 1
- Konu Sahibi Gulsengulsenn
-
İlk düşükten 9 ay sonra hamile kaldım. Kürtaj oldum. Kromozom bozukluğu var dediler. Genetik testi yapıldı, temiz çıktı. Çok az kan pıhtılaşmasi vardı. İkinci gebeligimde kan sulandırıcı olarak bebe asprini kullandım, fakat ne yaparsam yapayım yine düştü. Bu sefer kendi kendine düştü ama o gelen parçaları görmek çok korkunçtu. Bu sefer ilki kadar tepki vermedim. Hani çok yakının ölür de tepki veremezsin ya galiba öyle bir şey. Artık üçüncü gebelik için korkuyorum. Kanamalarım durduktan ve adet olduktan sonra rahim filmi ve diğer testler yapılacak. Hiçbir şeyle ilgili bir fikrim yok. Sadece çok yorulduğumu hissediyorum.
Geçmiş olsun canım haklısın korkmakta ben de öyleyim. Ben ilk düşükten sonra korunmadığım halde dört ay sonra hamile kaldım. Şimdi beklemek lazım diye düşünüyorum. Ama yaşım da 31 olunca zaman kaybı sanıyorum beklemeyi. Allahım hepimize yar ve yardımcı olsun inşallaaahÖncelikle hepimize geçmiş olsun... ben Şubat ayinda ilk düsügümü yaşadım, ardindan nisan ayinda yeniden hamile kaldim ama ne yazikki haziran basinda ikinci düsügümü yaşadım. Suan korkuyorum ama yinede bir bebegimin olmasini istiyorum en azindan 5-6 ay bekledikten sonra tabiki Rabbim nasip ederse...Düşük çok zor Allah kimseye yaşatmasin...Geriye bıraktığı korkulari en kisa zamanda atlatip sağlıklı bir hamilelik ve saglikli bebisler versin Allah isteyenlere...
Canım Rabbim sana da şifa versin inşallah. Üzüntü ve stres yapma hatta bazen unut düşünme bile. Eminim Allah vereceği zamanı bizden daha iyi biliyordur. Tüm dualarım sizinle.2014 Agustos 2015 mart iki gebelik biri kimyasal digeri 7+3de.. Kendiliginden düştü Kan pihtilasmasi cikti 2den sonra baktirdim..
Vee bir seneyi gecti ne gelen var ne giden mart ayinda rahim filmi cekildim tum testler yapildi ..
Sabır Sükür Du'a bekliyorum..
arkadaşalr öncelıkle hepnıze hepmıs olsun bnde 2 tane dusuk yasadım ne yazıkkıbırı 8 dıgerı 14 haftalıktı cok ama cok yıprandım ama saglıklı bı yavrum olsun o kadar cok ıstıyormkı her gun dua edıyorum bı yandanda cok korkuyorum tektrar aynı seylerı yasamaktan alah hepmıze sabır versın arkadaslar kucaklarımız boş kalmasın ınsalah her namazımda ınankı aglayark dua edıyorum hepnızede dua aetcem arkadaslar
tesekkur edrım canım 2 ay onceydı bebek 14 haftalık oldugu ııcın normal dogumla alındı hala gozumun onunde yasadıklarım cok zor hem fızken hem psıkolojık olarakCanım sana da çok geçmiş olsun.. Aynı şeyleri bende düşünüyorum, ikinci düşüğümde öldüm zannettim parçalar gelirken kendimden geçtim. Hala da öyleyim.. peki sana ne dedi doktorlar. Trombofili ya da kromozom testi istediler mi.
Tamam doğru canım ben de genetik laboratuvarına verdim. Orda hem trombofili paneli yani kan pıhtılaşmasına hem de genetik olan kromozomlarınıza bakacaklar. Gazi Üniversitesi hastanesi eşimden ve benden istedi. İkinize de bakmamız gerek dedi. Tarih biraz ileri ama inşallah temiz ve hayırlı sonuçlar alırız da beklediğimize değer... Hepinize Allah tan şifa ve sabır diliyorum.tesekkur edrım canım 2 ay onceydı bebek 14 haftalık oldugu ııcın normal dogumla alındı hala gozumun onunde yasadıklarım cok zor hem fızken hem psıkolojık olarakrabbım sabır versın hepmıze....genetık test ıstıcektım ama bebek musaıt degıldı bn ve esım kan verdık bakalım canım bıdakı ay sonuç cıkcak cok merak edıyorum sonucu eger tedavı olmammız gerekıyosa yaptırcaz ama kan verırken bız genetık ınceleme bolumden verdık kanlarımızı daha tedaylı oluyomu bu tur testler?
Sen nereye yaptırdın bu tahliliTamam doğru canım ben de genetik laboratuvarına verdim. Orda hem trombofili paneli yani kan pıhtılaşmasına hem de genetik olan kromozomlarınıza bakacaklar. Gazi Üniversitesi hastanesi eşimden ve benden istedi. İkinize de bakmamız gerek dedi. Tarih biraz ileri ama inşallah temiz ve hayırlı sonuçlar alırız da beklediğimize değer... Hepinize Allah tan şifa ve sabır diliyorum.
tesekkur edrım canım 2 ay onceydı bebek 14 haftalık oldugu ııcın normal dogumla alındı hala gozumun onunde yasadıklarım cok zor hem fızken hem psıkolojık olarakrabbım sabır versın hepmıze....genetık test ıstıcektım ama bebek musaıt degıldı bn ve esım kan verdık bakalım canım bıdakı ay sonuç cıkcak cok merak edıyorum sonucu eger tedavı olmammız gerekıyosa yaptırcaz ama kan verırken bız genetık ınceleme bolumden verdık kanlarımızı daha tedaylı oluyomu bu tur testler?
saol canım ınsalah temız cıkar sonuclarımız benım gebelıgım 11 haftaya kadar normaldı 12.haftada cıktı ense kalınlıgı özürli fılan dedıler bı kac gun sonrasınada bebegımın butun vucudu ödem olmustuTamam doğru canım ben de genetik laboratuvarına verdim. Orda hem trombofili paneli yani kan pıhtılaşmasına hem de genetik olan kromozomlarınıza bakacaklar. Gazi Üniversitesi hastanesi eşimden ve benden istedi. İkinize de bakmamız gerek dedi. Tarih biraz ileri ama inşallah temiz ve hayırlı sonuçlar alırız da beklediğimize değer... Hepinize Allah tan şifa ve sabır diliyorum.
ınşalh canım inşalah saglıklı mutlu hamıleıkler yasarz rabbım kımseye evlat aratmasın...Ocak 2016 da kan uyuşmazlığı nedeniyle bebeğim gelişmedi ve 6 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım canlı canlı. O günden sonra kendime gelemedim. Son 2 aydır tekrar bebeğe karar verdik gerekli kan uygunluğu iğnesi oldum Allah'a şükür başka bi sorun da olmadığı için artık olursa Allah'ın izniyle sağlıklı olur dedi Doktorum. Şimdi tekrar deneme aşamasındayız. Bu aydan çok umutluyum gün aşırı deniyoruz kolay hamile kalan biriyim ilk bebeğimde ilk seferde hamile kalmıştım umarım bu ayda öyle olur.
Çok çok geçmiş olsun. Allah sabır versin canım. Senin ki daha bir zormuş Bu arada genetik testinin bebekle ilgisi yok kuzum, anneye ve babaya yapıyorlar. Çünkü bazı bünyeler bebeği kabul etmiyormuş. Uyuşmuyormuş annenin genetiği ile. Ve kan pıhtılaşmasına da bakıyorlar. Ki bu dediğim ikisi de sadece senden ve eşinden kan alarak anlaşılıyor. Biz de Ağustos un 1 in de yaptırcaz. Dualarınızı isterim kızlar Her duamda sizde varsınız, Allahım gönlünüze göre sağlıkla hayırlı uğurlu evlatlar versin inşallah...saol canım ınsalah temız cıkar sonuclarımız benım gebelıgım 11 haftaya kadar normaldı 12.haftada cıktı ense kalınlıgı özürli fılan dedıler bı kac gun sonrasınada bebegımın butun vucudu ödem olmustuyaşamaz dedıler zaten cokta yaşamadı bı kac gun de karnımda ölü kalmıs o yuzden genetık ıncelemey gıremedı otopsı fılan dediler bn ıstemdım bebegımı gömduk mezarılga cok zordu cok morgtan bebegımı aldıgımız gun off cok acıydı rabbım kımseye yasatmasın herkese hayırlı saglıklı bebekler nasıp eder ınsallah bu arada r-tahlili samsun fakültede yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?