• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci dönem üniversitesi açılacak olan ya da bunun hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.285
22.010
348
Malumunuz pandemi nedeniyle üniversiteler uzaktan eğitim görüyor.
Fakat 2. dönem için çok değişken düzenlemeleri de var
Malum son zamanlarda 26 bine kadar çıkan vakalar sebebiyle kararları da değişebilir

acaba diğer üniversiteler nasıl uygulama yapıyor
Malum çoğu yer kırmızı renge boyandı artık

Malumunuz pandemi nedeniyle üniversiteler uzaktan eğitim görüyor.
Fakat 2. dönem için çok değişken düzenlemeleri de var
Malum son zamanlarda 26 bine kadar çıkan vakalar sebebiyle kararları da değişebilir

acaba diğer üniversiteler nasıl uygulama yapıyor
Malum çoğu yer kırmızı renge boyandı artık
Universitede calisiyorum, 2. Donemde de egitime online basladik ve yuzyuze egitime gececegimizi hic sanmiyorum. Bu yili bu sekilde bitirecegiz. Hicbir universitenin acilacagini sanmiyorum.

Universite hocalarimla hala gorusuyorum,acilacagini zannetmiyorlar. Allah yardimcisi olsun ogrencilerin.

Bir ayı bitti bile ikinci dönemin. Bizim hocalar da eylüle inşallah açılabilir diyor. Bu dönemle ilgili kimsenin bir beklentisi yok.
Diğer eğitim kurumları açılmalı bence ama üniversiteler için risk çok büyük. Yurtlar, yemekhaneler...çok tehlikeli. Açılmaması mantıklı olan

önümüzdeki sene bile meçhul duruyor. daha 2.doz aşılamalar olacak edecek derken risk grubunda olmayıp 65 yaş altına bile aşılama ne zaman geleceği belli değil

Üniversitelerde sözel bölümlerin hepsi online devam ediyor. Muhtemelen Eylül dönemi de öyle olacak. Ancak uygulamalı eğitimi de olan bölümlerde (sağlık bilimleri, fen bilimleri gibi) bazı üniversiteler online, bazı üniversiteler hibrit (uygulamalar yüzyüze dersler online) şeklinde gidiyor.

çalıştığım özel üniversite ve okuduğum devlet üniversitesi %100 online. bu dönem bizim için kesinlikle böyle devam edecek.

Makü de ilahiyatta 1. sınıflarla yüzyüze eğitim başladı bu dönem , hatta diğer fakültelerde diğer sınıflarda da başlamış.

Benim okulum açılıyor sanırım az önce görüştüm teşekkür ederimm herkeseeee

Back
X