Deneyimlediğim için korkuyorumHer doğum kendi başına bir hikayedir ama daha önce deneyimlenmişsiniz zaten endişeye yemenize gerek yok :)
Başıma ne geleceğini bildiğim için korkuyorum diyorsunuzDeneyimlediğim için korkuyorumdoktor ikinci daha kolay olur demişti gerçekten öyle mi yaşayanlardan bilgi almak istedim sadece
Hic korkutmak istemem ama ilkinde sezeryan oldu ,on tane olsun onunuda sezeryan doğururum demistim annemde ikinciden sonra gorcem ben seni demisti, iki bucuk sene sonra ikinci sezeryan oldum,uyanirken ölüyorum sandim bu aci hic gecmeyecek sandimKızlar 2. Normal doğumum olcak 1 aydan az kaldı korkuyorum sizce fark var mı daha mı zor oluyor daha kolay mı
Ha siz normal dogum yazmissiniz pardon ben onu atlamisimKızlar 2. Normal doğumum olcak 1 aydan az kaldı korkuyorum sizce fark var mı daha mı zor oluyor daha kolay mı
Benim normal doğumdu suni sancı falan almıştım çok kötüydü zaman yaklaştıkça iyice strese girdim tabi hepsi geçiyor ama gece uykularım kaçtı aha sancım başladı diye psikolojim bozulduHic korkutmak istemem ama ilkinde sezeryan oldu ,on tane olsun onunuda sezeryan doğururum demistim annemde ikinciden sonra gorcem ben seni demisti, iki bucuk sene sonra ikinci sezeryan oldum,uyanirken ölüyorum sandim bu aci hic gecmeyecek sandimÜçüncü ye tövbe demistim tabi herkesin aci esigi farkli,şimdi üstünden bes sene gecti bile..
Allah yardim ediyor ya ikisindede hic sanci cekmedim direk sezeryan olmustumBenim normal doğumdu suni sancı falan almıştım çok kötüydü zaman yaklaştıkça iyice strese girdim tabi hepsi geçiyor ama gece uykularım kaçtı aha sancım başladı diye psikolojim bozuldu
Bende normal doğumu tatmayı çok istemiştim ama nasip olmadı sezeryana döndü bebeğim gelmediği içinKızlar 2. Normal doğumum olcak 1 aydan az kaldı korkuyorum sizce fark var mı daha mı zor oluyor daha kolay mı
Evet zaten anlık sancılar ama işte doktorum değişt tayin olduk bu sene hiç bilmediğim doktor hiç bilmediğim hastane o yüzden bide stres oldum bakalım Allah kolaylığını verirAllah yardim ediyor ya ikisindede hic sanci cekmedim direk sezeryan olmustum
İnşallah normal doğum olursun düşünürsen bebek çıktıktan sonra sanki sen doğum yapmamış gibi oluyorsunBende normal doğumu tatmayı çok istemiştim ama nasip olmadı sezeryana döndü bebeğim gelmediği için4 yaşına girecek oğlum . Bir gebelik daha olursa İnternette araştırdığım kadarıyla ssvd (sezeryan sonrası vajinal doğum) varmış ama ona da cesaret edemiyorum
İlki sezeryan oldu ya zorlanırken kendimi patlatırım diye korkuyorum aghahahsshİnşallah normal doğum olursun düşünürsen bebek çıktıktan sonra sanki sen doğum yapmamış gibi oluyorsunama doğurana kadar süreç biraz zorlayıcı
Instagramda bi Dr kesi dikiş olmaması için dogum anında bi iğne aldırıp vurduğunu söylemişti. Araştır canım. Kesi dikiş olmazsa gerisi geçip gidiyor zatenDeneyimlediğim için korkuyorumdoktor ikinci daha kolay olur demişti gerçekten öyle mi yaşayanlardan bilgi almak istedim sadece
Bi arkadaşımda sizin gibi düşünüp en son sezeryan olmuştuİlki sezeryan oldu ya zorlanırken kendimi patlatırım diye korkuyorum aghahahssh
Yaaa hiç duymamıştım teşekkür ederim bi araştırayimInstagramda bi Dr kesi dikiş olmaması için dogum anında bi iğne aldırıp vurduğunu söylemişti. Araştır canım. Kesi dikiş olmazsa gerisi geçip gidiyor zaten
Rica ederim . Hatta o Drun adı haline yolli idi sanırım. Sarı saçlı bi bayan . Profilinden ulaşıp sorabilirsin de . O iğnenin muadili olmadığı için adını veriyorduYaaa hiç duymamıştım teşekkür ederim bi araştırayim
sorarım canım sağolasın en azından kesi olmasınRica ederim . Hatta o Drun adı haline yolli idi sanırım. Sarı saçlı bi bayan . Profilinden ulaşıp sorabilirsin de . O iğnenin muadili olmadığı için adını veriyordu
Halise adı. Klavye cevirmisRica ederim . Hatta o Drun adı haline yolli idi sanırım. Sarı saçlı bi bayan . Profilinden ulaşıp sorabilirsin de . O iğnenin muadili olmadığı için adını veriyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?