İkinci defa buluşsam mı ?

ay bu hissi çok iyi biliyorum
seneler önce 3 lira daha fazla ödememek için çok saçma sapan bi duruma düşmemize sebep olan biri denk gelmişti
bu soğuma hissinin yerini başka hiçbişi alamaz bence ahahaa

Neşeli hayat dolu bir adam istiyorsan bu kişiyle olmaz gibi görünüyor ilk izlenimde ne hissediyosan o çıkar genelde. Elektrik de alamadıysan zor gibi şive konuşmasına da takılmışsın. Maddi durumu iyiyse cömertse belki seninle hayat dolu biri olabilir. En önemli şey adamın cömert olması ve sana çok değerli hissettirmesi aslında. İkinci kez buluşursan pahalı bir yer seç kazancını öğren ve sonrasında sevgililer günü de yakın nasıl bir şekilde d davranacak buna bak çiçek yollarsa şans ver diyecektim ki sen zaten şutlamışsın

Ben eşimin ilk fotosunu gördüğümde dedimki bu ne bu çok kaba saba höt birine benziyor ben bununla yapamam dedim. Sonra ilk buluşmadada öyle aşırı etkilenmemiştim. Oda bana o enerjiyi vermemişti ama konuştuk ettik tavladı beni bir şekilde kesinlikle ön yargılı davranmışım asla kaba saba höt biri değil. Çok naif kibar saygılı görgülü kendini geliştirmiş bir insan. Bu tavırlarına aşık oldum evlendik mutluyuz çok şükür. Yani ben eşimi zamanla sevdim zamanla bağlandım çok sonra aşık oldum ama o kıvılcım olmadanda olmaz yani. Sen anneni dinleme herkesin kaderinde biri var. Senin olacak olan gelir seni bulur. Bir daha şans ver mesajlaşın. Belki seni cezbeden bir şey görürsün ve sonucu yaz olur mu baya merak ettim ::d

2. Bir görüşme yap derim etkilenmezsen görüşmeyi kesersin.

Ten uyuşması yok, çekicilik yok,enerji yok üstüne adam cimri. Sırf evlenmek için bu tiplerle evlenilmez. Bugün sizden 12 kestaneyi esirgeyen yarın neleri esirgemez? Annenizi boş verin. Evlenince sevme diye bir şey yok ya. Burada hep görüyoruz sevmeden acele toplum baskısıyla evleniyorlar sonra kocamdan soğudum,kocam bana soğuk yapıyor,ten uyuşmamız yok, kocamdan iğreniyorum bunları yazıyorlar. Evliliğin yarısından fazlası cinsellik. Sevmediğiniz adamla nasıl birlikte olacaksınız? Anneniz o yatağa girmeyecek sonuçta. 3,4 kez buluşurum baktım, hiç enerji yok bırakırım. Bence siz işler ciddiye binmeden annenize söylemeyin. Yoksa kimseyi beğenmiyorsun diye kızmaya devam eder. Yaşınız geldi diye her erkeği beğenmek zorunda değilsiniz.

Yaa tmam kestane olayı da kötü olmış ama oraya kadar bence sizin enerjiniz tutmamış onda sizi çekecek bişe yok. Eğer bi hoşlantı enerji sıcaklık bişey olsaydı ne kestane olayı ne de şivesi gözünüze görünmicekti. İlk buluşmada bişe hissedilmiyince olmuyo gerçekten. Bende senin gibi yorumlar aldım kaçırma işide iyi dediler 2 3 4 görüştğm yok yok yok her defasında ufak şeyler bile gözüme battı büyüttüm. Şimdi sende denedin ve olmuyo daha fazla görüşmek ona ümit vermek olur ama sende hiç bi duyguyu değiştirmez. Sen çabaladın şuan. Eğer tek görüşme ile bitirseydin acaba mı derdin ama denedin 2.kez o yüzden için rahat olsun.

Anneniz ne biçim şeyler söylemiş şok oldum. Benim de kızım var, saçının 1 teli için dünyayı yerinden oynatırım.

Eğer annenizi dinleyip bu çocukla görüşürseniz, size diyecek hiçbir söz yok diyorum.

Yok ya dört tane kestanenin lafını yapan adamdan hayır mı gelir

Evet içim rahat hele ki son yaptığından sonra

Evet haklısınız . Zaten son olayı anneme anlatınca o da garipsedi ve ben o sözleri sinirle sana söyledim . Sevmediğin kişiyle tabiki evlenme hayat zehir olur dedi . Biliyorum ben de böyle düşündüğünü ilk defa söylemiyor ama onun da canına tak etmiş hehrlade ondan o gün sinirle söyledi işte

Teşekkür ederim sonucu aslında yazmıştım . İkimci defa görüştüm ve çok cimri biri olduğunu anladım . Zaten ikimci görüşmemde de bir şey hissetmedim olmaz dedim

Temiz Anadolu çocuğu diye iyi biri çıkar diye düşünme. Eski eşimde tertemiz , saygılı bana çantamı bile tasitmayacak kadar kibar ve kıyamayan biriydi. Taakiii evlenene kadar. İlk günden kekoluklarini sergilemeye başladi. Üstelik beni dolandirip , paramı yiyip, aldatarak. 1 çocuğum ile bosandim. O Anadolu çocukları büyük şehirlerde piçlik ediyorlar. Kendi çevrelerinde iyiler sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…