- 13 Ağustos 2022
- 8.696
- 4.441
- 103
- 31
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Belki ikinci görüşmede seversiniz.Umit vermediği iz sürece sıkıntı yok.Biriyle görüştüm . (Benden 2 yaş küçük çocukla bahsetmiştim)Gerçekten iyi niyetli,doğal , temiz bir Anadolu çocuğuna benziyor . Ama içime sinmedi , gerçekten içime sinmedi sebepsiz bir şekilde . Biraz şiveli konuşuyor ve sessiz bir tip . Ben, beni açan neşeli böyle kıpır kıpır birini istiyorum . Öyle kişilerle de görüştüm geneli biraz şrfsz oluyor . Ama böyle sessiz tipler de benim hoşuma gitmiyor. Çocuk beni beğendi buluşma sonrası mesaj attı ama hiç cevap verip konuşasım yok . Annem sordu nasıl geçti diye . Bu söylediklerimi söyledim . Açtı ağzını yumdu gözünü. ‘ sen böyle giderse evde kalacaksın ne güzel sessiz yakışıklı oğlanmış bir kere görmeyle hayır mı denir . Evde kalıp dul adama kalırsan beni seni görürüm ben geleceğini görüyorum böyle olacaksın . Senin aklın o şrfsz eski nişanlında , onun gibi riyakar iki yüzlü yalancı anca seversin ..’ bir ton şey söyledi . Elektrik alamadım ne yapayım diyorum , evlenince seversin diye şeyler zırvaladı . Sen sanki çok matahsın kendini dev aynasında görüyorsun hep kendinden çok yüksekleri istiyorsun onlar da seni istemiyor sen evde kaldın .. daha bir sürü şey çok moralimi bozdu . Çocuğa özür mesajı atıp görüşmek istemediğimi yazacaktım kafamı kurcaladı annem. 2.defa buluşsam mı bilemedim ki hiç de içimden gelmiyor .
Şunu diyen var mı ? ‘ Başta eşimden hoşlanmamıştım sonradan sevdim ‘ diyen ?
Görücü usulü tanışma işte ama şöyle birşey var artık görücü usulü tanisanlar bile 6 ay arkadaşlık edip öyle evlenme niyetine giriyorlar.Evet ama konu sahibinin maşallah tanıştığı da çok insan olmus. Aynen böyle devam etsin, eşine dostuna da yaysin niyetini. Elbet daha içine sinen birini bulur
Uzakdoğu dizilerinde şey var ya, kör buluşma.
İstediğin ozellige- sana uygun olan ve aynı niyette insanlari ayarliyorlar, bir restoranda buluşup yemek yiyorlar. Olursa ne ala diye. Keşke bizim ülkede de olsa, yayginlassa:) bu kadar evlenmek isteyen kadin-erkek var birbirlerini bulamiyorlar
Artik erkekler icin alternatif cogaldigi icin erkeklerde de pesinden kosma kalmadi. Cesaret gostermek istediklerine gosteriyolar imkan yaratiyolarinsanlar yüzyuze iletişim kurmayı unuttu bence o yüzden böyle oluyor.ilk buluşma diye bir tabir var ve artık neredeyse herkes daha önce görmediği kişilerle buluşuyor.ee hâl böyle olunca da zaten daha önceden elektrik almadığın kişilerle rastgele buluşmuş oluyorsun.erkeklerde hiç cesaret kalmadı.biri direkt ilk buluşma deyince daha önce tanışmadıkları var sayılıyor.bemce sorun bu.
Alternatifin çoğaldığı katılmıyorum.nerede çoğalmış ki.internette ona buna mesaj atıp, ya tutarsa yapabilme lüksüyle sağlıklı bir ilişki bulma imkanı çok farklı şeyler.onlara çoğaldıkça bize de çoğaldı demektir ama biliyoruz hepsi saçmalık.alternatif böyle birşey değil.ve bu kadar sıkıntı yaşayan kadın sayısına bakarsak da hiç de öyle adım atan falan çok değil.Artik erkekler icin alternatif cogaldigi icin erkeklerde de pesinden kosma kalmadi. Cesaret gostermek istediklerine gosteriyolar imkan yaratiyolar
Bu yorumunuza katiliyorum ama zaten erkeklerin oldugu gibi kadinlarin da bi kismi saglikli uzun sureli ve kalici sonu evlilige giden iliski arayisinda degil. Yoksa erkekler icin olan alternatif durumu kadinlar icin de gecerli tabi. Durum sadece tercih meselesi. Saglikli uzun sureli iliski arayisi yada kisa uzun belli bile yalniz kalmama istegiAlternatifin çoğaldığı katılmıyorum.nerede çoğalmış ki.internette ona buna mesaj atıp, ya tutarsa yapabilme lüksüyle sağlıklı bir ilişki bulma imkanı çok farklı şeyler.onlara çoğaldıkça bize de çoğaldı demektir ama biliyoruz hepsi saçmalık.alternatif böyle birşey değil.ve bu kadar sıkıntı yaşayan kadın sayısına bakarsak da hiç de öyle adım atan falan çok değil.
Bence buluşmayın. Bu karşıdaki kişiyi de kandırmak olur. Umut vermediğin sürece sıkıntı yok diye yazanlar olmuş.Bu tarz olaylarda her buluşma umut vermek demektir yalnız bunu düşün.Biriyle görüştüm . (Benden 2 yaş küçük çocukla bahsetmiştim)Gerçekten iyi niyetli,doğal , temiz bir Anadolu çocuğuna benziyor . Ama içime sinmedi , gerçekten içime sinmedi sebepsiz bir şekilde . Biraz şiveli konuşuyor ve sessiz bir tip . Ben, beni açan neşeli böyle kıpır kıpır birini istiyorum . Öyle kişilerle de görüştüm geneli biraz şrfsz oluyor . Ama böyle sessiz tipler de benim hoşuma gitmiyor. Çocuk beni beğendi buluşma sonrası mesaj attı ama hiç cevap verip konuşasım yok . Annem sordu nasıl geçti diye . Bu söylediklerimi söyledim . Açtı ağzını yumdu gözünü. ‘ sen böyle giderse evde kalacaksın ne güzel sessiz yakışıklı oğlanmış bir kere görmeyle hayır mı denir . Evde kalıp dul adama kalırsan beni seni görürüm ben geleceğini görüyorum böyle olacaksın . Senin aklın o şrfsz eski nişanlında , onun gibi riyakar iki yüzlü yalancı anca seversin ..’ bir ton şey söyledi . Elektrik alamadım ne yapayım diyorum , evlenince seversin diye şeyler zırvaladı . Sen sanki çok matahsın kendini dev aynasında görüyorsun hep kendinden çok yüksekleri istiyorsun onlar da seni istemiyor sen evde kaldın .. daha bir sürü şey çok moralimi bozdu . Çocuğa özür mesajı atıp görüşmek istemediğimi yazacaktım kafamı kurcaladı annem. 2.defa buluşsam mı bilemedim ki hiç de içimden gelmiyor .
Şunu diyen var mı ? ‘ Başta eşimden hoşlanmamıştım sonradan sevdim ‘ diyen ?
Yanımda evet yani hasta oldugumda ise gittiğimde vs yemeğime kadar yapar evimi temizler destek olur bebek gibi sever cok guzel sohbet eder sessiz dediginiz insanlar aptal değil tam tersi gözlemci ve daha olgun oluyorlar yanimda cocuklasir sahiplenir hersey maddi yada agizi laf yapmak degildir güzel hissettirmesi sahiplenmesi sevme sekli bile mukemmeldir ben asla evlenmem dedigim adamla evlendim dis görüşüne bakip hayır dedim sonra onun ısrarla devam ettii iyi ki de deliler gibi seviyorum suan yani hayallerimin ötesinde bir eş lutfen görüp bir gunde pesin hükümlü olmayınSonradan o sessizliğini aştı mı açıldı mı
Esinize verdiginiz deger ve size verilen degeri ne guzel ozetlemissiniz.Yanımda evet yani hasta oldugumda ise gittiğimde vs yemeğime kadar yapar evimi temizler destek olur bebek gibi sever cok guzel sohbet eder sessiz dediginiz insanlar aptal değil tam tersi gözlemci ve daha olgun oluyorlar yanimda cocuklasir sahiplenir hersey maddi yada agizi laf yapmak degildir güzel hissettirmesi sahiplenmesi sevme sekli bile mukemmeldir ben asla evlenmem dedigim adamla evlendim dis görüşüne bakip hayır dedim sonra onun ısrarla devam ettii iyi ki de deliler gibi seviyorum suan yani hayallerimin ötesinde bir eş lutfen görüp bir gunde pesin hükümlü olmayın
Teşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alacağımYanımda evet yani hasta oldugumda ise gittiğimde vs yemeğime kadar yapar evimi temizler destek olur bebek gibi sever cok guzel sohbet eder sessiz dediginiz insanlar aptal değil tam tersi gözlemci ve daha olgun oluyorlar yanimda cocuklasir sahiplenir hersey maddi yada agizi laf yapmak degildir güzel hissettirmesi sahiplenmesi sevme sekli bile mukemmeldir ben asla evlenmem dedigim adamla evlendim dis görüşüne bakip hayır dedim sonra onun ısrarla devam ettii iyi ki de deliler gibi seviyorum suan yani hayallerimin ötesinde bir eş lutfen görüp bir gunde pesin hükümlü olmayın
Belki zamanla hoşlanırım diyorum . Kendisine de söyledim bir şey hissetmediğimi o da zamanla olacak şeyler bunlar ben kırılmam gücenmem olmazsa vardır bunda da bir hayır diyip rahatlattı resmen . Hoşuma gitti bu davranışı ya da beğenmek için kendimi kandırıyorumBence buluşmayın. Bu karşıdaki kişiyi de kandırmak olur. Umut vermediğin sürece sıkıntı yok diye yazanlar olmuş.Bu tarz olaylarda her buluşma umut vermek demektir yalnız bunu düşün.
Esinize verdiginiz deger ve size verilen degeri ne guzel ozetlemissiniz.Bizim icimizden isteyenlerimize de de bole guzel seven adamlarla aile olup bi omur gecirmek nasip olsun
Amin teşekkür ederimTeşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alacağım
Sizin için de ne mutlu
Hep böyle mutlu olun inşallah
Kadayıfın sucu neydi oooy oyNiye istemesin ki?
Bence bunlar klişe. Benim cevremde yaşı kırıklarında olan insanlar yine yaşı kırklarında olan insanlarla evleniyor. Teyzem ellilerinde evlendiğinde misal yasitiyla evlendi. Kuzenlerimden otuz sonu - kirklarda evlenen var yine hepsi hemen hemen yaşıtlarıyla evlendi. Bir kuzenim ikinciye evlenecek bu yaz, ikisi de 43 yaşında.
Sanki otuzluk kızlar da hasta k.cinin kılları kadayıf olmuş dayilarla evlenmeye
A aa sıvelı mı konusuyomusAnneni takma hiç. Ayrica şiveli konuşan birini tercih etmezdim ben.
Son yazdığıma bakın ne olmuşKestirip atmayın bir kaç kere daha görüşün ne kaybedersiniz. Ama annenizin tavrı çok kötü. Bunu da bir konuşun iyi zamanında. Çok kırıldığınızı söyleyin. Yazık size de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?