Gebeliğe Hazırlık ikinci çocuk

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ahtapot Anne

Feeling lonely nowadays..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
4.396
En iyi cevaplar
1
5.618
358
ilk gebeliginizden ne kadar sonra ikinciye hamile kaldiniz. benim oglum 5 yasinda. ikinci olsun istiyorum gectigimiz 2 3 ay cok duzenli olmasa da denedik yum. gunlerini degerlendirdik ama olmadi. ilki adet doneminden bat a kadat gun asiri iliskiye 2. ayda olmustu. tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim. cok uzun yillar bekleyen de var hemen olan da.. 35ten kucuk yasim. adet donemlerim oldukca duzenli yumurtalar ve sonraki rahim kalinlasmalarinda da problem yok. onerileriniz varsa bekliyorum

ilk gebeliginizden ne kadar sonra ikinciye hamile kaldiniz. benim oglum 5 yasinda. ikinci olsun istiyorum gectigimiz 2 3 ay cok duzenli olmasa da denedik yum. gunlerini degerlendirdik ama olmadi. ilki adet doneminden bat a kadat gun asiri iliskiye 2. ayda olmustu. tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim. cok uzun yillar bekleyen de var hemen olan da.. 35ten kucuk yasim. adet donemlerim oldukca duzenli yumurtalar ve sonraki rahim kalinlasmalarinda da problem yok. onerileriniz varsa bekliyorum
Adet olur olmaz hormon tahlili yapmanı öneririm. 6 yıl ciddi bi süre, hormonlar değişiklik gösteren bişey. Yükselmiş düşmüş olabilirler. Eşin de gitse daha da garanti olur hatta.

Selam canım benimde kızım 5 yaşında 4 ay denemeden sonra olmuştu şimdide istiyoruz bakalım nasip benim yaşımda 28 geçen ay adetim 44 günde oldu doktor alttan muayene etti sadece hiç bi sorun yok dedi ama hormon tahlili falan yapmadı.. bu ay daha adet olmadım bekliyorum inşallah hayırlısıyla olmam ama eğer ki olursam detaylı muayene ve tahlil yaptırıcam diğer arkadaşın dediği gibi.. inşallah hakkımızda hayırlısı olur..bat ne zaman senin?

Adet olur olmaz hormon tahlili yapmanı öneririm. 6 yıl ciddi bi süre, hormonlar değişiklik gösteren bişey. Yükselmiş düşmüş olabilirler. Eşin de gitse daha da garanti olur hatta.
ben ilk dusundugumuzde gittim herhangi bir sorun yok. birkac sonra tekrar gidecegim bu surese ara vericem. hormonlarda vs gayet normal ayni sekilde esimin de.

2,5 yaşında bir oğlum var, 2, 5 ay sonra da ikinciyi kucağıma alacağım inşallah.. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Gebelik düşünenler mutlaka D vitaminine baktirsinlar. Cok önemli..

Yaşım 34..10 yıl aradan sonra ikinci bebegi düşündük ve 4 ay denemeden sonra kimyasal gebelik yaşadım tekrar korunmadık ve 2 ay sonra hamile kaldım çok şükür

Kadın doğum uzmanina muane olmanı tavsiye ederim.belkide hic problem yoktur zamana birak..

ilkinde hamile kalmadan onceki ay kontrole gittigimde kist vardi adet donemiyle atilmis ve sonra hemen hamile kaldim. doktor da sasirdi. tahlillerimi duzenli yaptiriyorum d vitaminini her yil doktorumuzun önerisiyle zaten kullaniyoruz kan degerlerim fln normal. zamani gelmedi demek ki hayirlisi bakalim

Üye
Çocuklarınızı tek birakmayın ne olur. Ben oğluma bir kardeş verebilmek için uğraşiyorum yaşım 40(77liyim). 10.5 yaşında kardeş için deliren sürekli kardeşi olsun diye dua eden bir oğlum var. O 3 yaşındayken kardes istedik hamile kaldim ama 21 haftalık kaybettim bebeği eşim defnetti başka çocuk istemedi 6.5 sene istedin diye bekledim dua ettim istedi 9 ay uğraştik hamile kaldım ama 7 haftalikken kalbi durdu. Evdeki hesap çarşiya uymuyor niuetinizde 2.çocuk varsa hemen çalışmalara başlayın. Benim içim yaralı bu konuda, içim yanıyor. İnşaaAllah tekrar hamile kalabilirim ve oğlumunbir kardeşi olur

Üye
Çocuklarınızı tek birakmayın ne olur. Ben oğluma bir kardeş verebilmek için uğraşiyorum yaşım 40(77liyim). 10.5 yaşında kardeş için deliren sürekli kardeşi olsun diye dua eden bir oğlum var. O 3 yaşındayken kardes istedik hamile kaldim ama 21 haftalık kaybettim bebeği eşim defnetti başka çocuk istemedi 6.5 sene istedin diye bekledim dua ettim istedi 9 ay uğraştik hamile kaldım ama 7 haftalikken kalbi durdu. Evdeki hesap çarşiya uymuyor niuetinizde 2.çocuk varsa hemen çalışmalara başlayın. Benim içim yaralı bu konuda, içim yanıyor. İnşaaAllah tekrar hamile kalabilirim ve oğlumunbir kardeşi olur
inisAllah hamile kalirsiniz. iyi haberlerle....
benimde 4 senedir olmuyo iste. kizim 8 bucuk yasinda deliriyo kardes diye.
yasim 33 ..
cok dogru konusmussunuz .

Back