Basvurmadık evet. Emzirme işi zor o zaman. Hemen başvuru yapmak lazım o zaman belki emzirebilirim yine de.Surec yaklasik 2 sene suruyor. Oyle bakkaldan domates alir gibi gidip alamiyorsunuz. Eger uzun sure once basvurmadiysaniz zor emzirme isi.
Lütfen bu kararı bir süre erteleyin. Zaten bir evladınız var. Bebeğim 4 aylıkken (sanırım 8-9 aya kadar) ben de hemen ikinciyi yapmak istiyordum. Şu an 21 aylık ve değil evlatlığa kendi doğuracağım ikinci bir çocuğa tahammül edebileceğimi düşünmüyorum.Kızlar benim yaşım 36 eşimin 42. Gebelik, doğum, emzirme süreci zor oluyor . Bebeğim şu an 4 buçuk aylık. Kardeşi olmasını istiyoruz ama yaşımdan ötürü zorlanacağımı düşünüyorum. Hem bir masumu himayemize almış olacağiz hem de evladıma kardeş olacak bir bebek evlat edinmek istiyoruz. Onu da emzirmek istiyorum evladımla birlikte. Süreç nasıl işliyor? Bilgisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim
Bu çok bencilce geldi bana .Kızlar benim yaşım 36 eşimin 42. Gebelik, doğum, emzirme süreci zor oluyor . Bebeğim şu an 4 buçuk aylık. Kardeşi olmasını istiyoruz ama yaşımdan ötürü zorlanacağımı düşünüyorum. Hem bir masumu himayemize almış olacağiz hem de evladıma kardeş olacak bir bebek evlat edinmek istiyoruz. Onu da emzirmek istiyorum evladımla birlikte. Süreç nasıl işliyor? Bilgisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim
Nedenn peki kendi doğuracağınız çocuga karşı bu hissiniz?Lütfen bu kararı bir süre erteleyin. Zaten bir evladınız var. Bebeğim 4 aylıkken (sanırım 8-9 aya kadar) ben de hemen ikinciyi yapmak istiyordum. Şu an 21 aylık ve değil evlatlığa kendi doğuracağım ikinci bir çocuğa tahammül edebileceğimi düşünmüyorum.
Hasat mevsimi gelmemiş :) Siz ciddimisiniz, bu işlerin nasıl yürüdügüne dair bir fikriniz yok mu? Halı almaya karar vermiş gibisiniz, ayrıca gebelik dogum emzirmeye zorlanan bünyeniz yeni bir bebege nasil faydalı olacak, bırakın da gercekten her bakımdan yararı olacaklara gitsin yavrucaklarBasvurmadık evet. Emzirme işi zor o zaman. Hemen başvuru yapmak lazım o zaman belki emzirebilirim yine de.
İyi yetiştirememe, istemeden incitme, ihtiyaçlarına maddi manevi yetişememe kaygısı olmasın :) Kendini tanıyan insanlara hayranım, en iyisini yapıyorlarNedenn peki kendi doğuracağınız çocuga karşı bu hissiniz?
Çünkü minik masum problemsiz bebeğim 2 yaş sendromu yüklenmesiyle kendini ve beni epey zorlar hale geldi. Kakalı bezi değiştirirken kıyameti koparma, baloncuk üfleyip eğlendiğimiz oyuncağı eline alıp deterjanını içme (vermeyince kıyameti koparma), 2 derecede beresini çıkarma, yemek hazırlamam gerekirken bacaklarıma dolanıp kucak isteme gibi gibi günlük hayatta beni çok zorlayan şeyler yapmaya başladı. Kardeşi olsaydı hangisine yetişirdim bilmiyorumNedenn peki kendi doğuracağınız çocuga karşı bu hissiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?