• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikinci cocuk hakkinda ne dusunuyonuz?

Kimisi ister kimisi istemez bakabilme durumu varsa maddi manevi olarak neden olmasın derler aksi takdirde zaman kötü ekonomi berbat yani derler
Oğlum çok istiyo kardeşi olsun ama Benim toto yemiyo
Kimi tek kalmasın der
Kimi boşver tek daha iyi der
Muallak bir şey yaaa 🥴🥴🥴

neden böyle dediniz?
Çünkü çok zorlandık. Büyük oğlumda tüm ilgi vardı ve kardeşini kabullenemedi. Eğer ki az ara verseydim ikiz gibi farketmeden büyüyeceklerdi. İkinciyle üçüncü arasında 20 ay var resmen ikiz gibi büyüyorlar o kadar güzel ki. Ama büyük oğlum maalesef hala tam kabullenemedi ortancayı, oyun terapisi vs falan filan aldık. Baya zorlandık. O yüzden eğer imkan varsa yaş aralığı az bırakılmalı bana göre

Selam kızlar. Sorum şu ; ikinci cocuk düşünüyor musunuz ? Olumlu olumsuz fikirlerinizi merak ediyorum
Yaptım mutluyum iyi ki yapmışım diyorum pişman degilim.Baka bileceksen kendinden eminsen yapa bilirsin tabi maddi konularda önemli.Beni ilk çocuğum daha çok yoruyor😁arada 3 yaş fark var bu kadar fark iyi yani bence ikiside çok küçük olunca daha zor oluyor diye düşünüyorum.

Çünkü çok zorlandık. Büyük oğlumda tüm ilgi vardı ve kardeşini kabullenemedi. Eğer ki az ara verseydim ikiz gibi farketmeden büyüyeceklerdi. İkinciyle üçüncü arasında 20 ay var resmen ikiz gibi büyüyorlar o kadar güzel ki. Ama büyük oğlum maalesef hala tam kabullenemedi ortancayı, oyun terapisi vs falan filan aldık. Baya zorlandık. O yüzden eğer imkan varsa yaş aralığı az bırakılmalı bana göre
teşekkür ederim cevabınız için ☺️
bizimkilerin arasında da 2 yaş var, ikinciyi yaparken dediğiniz gibi hesap ettik ama sonra büyüğe haksızlık mı oldu diye düşünmeden edemedik. analık demek ki, her seçenekte bir acaba oluyor

Kimisi ister kimisi istemez bakabilme durumu varsa maddi manevi olarak neden olmasın derler aksi takdirde zaman kötü ekonomi berbat yani derler
Oğlum çok istiyo kardeşi olsun ama Benim toto yemiyo
Kimi tek kalmasın der
Kimi boşver tek daha iyi der
Muallak bir şey yaaa 🥴🥴🥴
Oğlunuz kac yasinda

Evde bakıcılarım olsa kesin 10tane yapardım. Ama artık evde çocuk bakmaktan kafayı yemek üzereyim 3yaşa girsin o kreşe ben işe 😀 birtene dahamı çocuk tövbe 😀

Düşünüyorum ve hamileyim 😄 ilk oğlum doğduğu zamanlar tek çocuk iyidir derdim de kardeşsiz bırakmak istemedik, maddi durumumuz da iki çocuğu kaldıracak durumda. Kısmetse bebeğim doğduğunda büyük oğlum 3 yaşında olacak ve yaş farkı ideal bana göre. Şimdi cesaret edemeseydim oğlum büyüyünce asla yeni bir bebeğin bakımı konusunda cesaret edemezdim.
Selam kızlar. Sorum şu ; ikinci cocuk düşünüyor musunuz ? Olumlu olumsuz fikirlerinizi merak ediyorum

Bende çocukların arasında çok yaş farkı olması taraftarı değilim ne kadar az olursa o kadar iyi olur diye düşünenler denim manevi olarak kendimi iyi hissetseydim 4 tane çocuk yapardım ama şuan iki çocuğuma anca yete biliyorum

3 yasnda kızım var nasip olursa bide oglum olacak araları hmen hmen 3,5 yas olacak ama cok zorlanıyorum smdıden hamılelıkte boyleyse dogdugnda ıns olmaz bu 3 yas hepsnden betermış erkenmı oldu dye dsunuyorum ıkncı bebıs ama raabbım oyle nasıp ettı

Back