- 29 Kasım 2024
- 5
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi kedisevermom
Selam kızlar. Sorum şu ; ikinci cocuk düşünüyor musunuz ? Olumlu olumsuz fikirlerinizi merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden böyle dediniz?3 çocuk yaptım eheheeh . Tek pişmalığım iki çocuğum arasında 4 yaş değil de 2 yaş bırakırdım max. Onun dışında harika bir şey.
Çünkü çok zorlandık. Büyük oğlumda tüm ilgi vardı ve kardeşini kabullenemedi. Eğer ki az ara verseydim ikiz gibi farketmeden büyüyeceklerdi. İkinciyle üçüncü arasında 20 ay var resmen ikiz gibi büyüyorlar o kadar güzel ki. Ama büyük oğlum maalesef hala tam kabullenemedi ortancayı, oyun terapisi vs falan filan aldık. Baya zorlandık. O yüzden eğer imkan varsa yaş aralığı az bırakılmalı bana göreneden böyle dediniz?
Yaptım mutluyum iyi ki yapmışım diyorum pişman degilim.Baka bileceksen kendinden eminsen yapa bilirsin tabi maddi konularda önemli.Beni ilk çocuğum daha çok yoruyorarada 3 yaş fark var bu kadar fark iyi yani bence ikiside çok küçük olunca daha zor oluyor diye düşünüyorum.Selam kızlar. Sorum şu ; ikinci cocuk düşünüyor musunuz ? Olumlu olumsuz fikirlerinizi merak ediyorum
teşekkür ederim cevabınız içinÇünkü çok zorlandık. Büyük oğlumda tüm ilgi vardı ve kardeşini kabullenemedi. Eğer ki az ara verseydim ikiz gibi farketmeden büyüyeceklerdi. İkinciyle üçüncü arasında 20 ay var resmen ikiz gibi büyüyorlar o kadar güzel ki. Ama büyük oğlum maalesef hala tam kabullenemedi ortancayı, oyun terapisi vs falan filan aldık. Baya zorlandık. O yüzden eğer imkan varsa yaş aralığı az bırakılmalı bana göre
Allah bagıslasın3 çocuk yaptım eheheeh . Tek pişmalığım iki çocuğum arasında 4 yaş değil de 2 yaş bırakırdım max. Onun dışında harika bir şey.
Oğlunuz kac yasindaKimisi ister kimisi istemez bakabilme durumu varsa maddi manevi olarak neden olmasın derler aksi takdirde zaman kötü ekonomi berbat yani derler
Oğlum çok istiyo kardeşi olsun ama Benim toto yemiyo
Kimi tek kalmasın der
Kimi boşver tek daha iyi der
Muallak bir şey yaaa
Eğer maddi durumum kötü ise yapmam, öncesinde kendimi ayarlarım tabiki plansız olursa canım feda.Selam kızlar. Sorum şu ; ikinci cocuk düşünüyor musunuz ? Olumlu olumsuz fikirlerinizi merak ediyorum
Keske birincisi olsaydiSelam kızlar. Sorum şu ; ikinci cocuk düşünüyor musunuz ? Olumlu olumsuz fikirlerinizi merak ediyorum
Selam kızlar. Sorum şu ; ikinci cocuk düşünüyor musunuz ? Olumlu olumsuz fikirlerinizi merak ediyorum
3 yasnda kızım var nasip olursa bide oglum olacak araları hmen hmen 3,5 yas olacak ama cok zorlanıyorum smdıden hamılelıkte boyleyse dogdugnda ıns olmaz bu 3 yas hepsnden betermış erkenmı oldu dye dsunuyorum ıkncı bebıs ama raabbım oyle nasıp ettıSelam kızlar. Sorum şu ; ikinci cocuk düşünüyor musunuz ? Olumlu olumsuz fikirlerinizi merak ediyorum