Yok canım olmadıEşiniz muayene oldu mu?
Olsun mutlaka sperm değerleri de çok değişken.Yok canım olmadı
Kadın doğumcunun göndermesiyle mi yapılıyor yoksa kendimiz de gidip yapabilir miyizOlsun mutlaka sperm değerleri de çok değişken.Boşuna kendinize yüklenmeyin.
Ürolojiye gidebilir kendisi.Kadın doğumcunun göndermesiyle mi yapılıyor yoksa kendimiz de gidip yapabilir miyiz
Bu süre zarfında tedavi gördünüz mü ve hangi testleri yaptırdınız öğrenebilir miyim çok zor Allahım isteyen herkese versinBizde ikinci çocuğu istiyoruz 4 yıldır
Bende ayni sekilde 1.ciye hemen kldim fakat 2.ciye 6 ay deneme sonrasinda kalabildim benimde hersey temiz cikmisti folik asit ve corekotu bal karisimi yaptigim ay kldim canim belki biri vesile oldu diyorum dene birsey kaybetmezsinHanımlar ilk çocuğuma normal yollarla hatta ister istemez hemen hamile kaldım şimdi oğlum 3.5 yaşında Allah bağışlasın. 2. Çocuk istiyoruz. Bir seneden fazladır korunmuyoruz. 6-7 aydır da düzenli bi ilişkimiz var ovulsayon testleri işte 2 güne bir 3 güne bir sonra bi ara bıraktık akışa vs. Çoğunu denedik. Hormon testlerim normal çıktı ultrasonla kontrol edildi sıkıntı yok dendi. Amh ye bakılmadı sadece. Şimdi bu ay gene regl oldum.
Asıl sorum şu bu süreçten sonra ne yapmalıyım. Kafam çok karışık hormon testlerini yaptırdım tekrar yarın gitsem mi yoksa yumurta zamanı mı gitsem valla şaşırdım kaldım
Aynen çok teşekkür ederim. Başka test vs tedavi gördünüz müBende ayni sekilde 1.ciye hemen kldim fakat 2.ciye 6 ay deneme sonrasinda kalabildim benimde hersey temiz cikmisti folik asit ve corekotu bal karisimi yaptigim ay kldim canim belki biri vesile oldu diyorum dene birsey kaybetmezsin
Bunun için Hiç test yaptırmadım adet düzensizliği için tedavi olmak istedim ama onda da bi sorun gözükmüyor sadece fazla kilom olduğunu söylüyor doktorlar. 5yıllık evliyim evlendiğimden beri korunmuyorum 4,5 yaşında bir kızım var. Ocak ayında ovülasyon testiyle denemek istiyorum olmazsa tedavi olmayı düşünüyorum.. Kilo veremiyorum başaramıyorum yaniBu süre zarfında tedavi gördünüz mü ve hangi testleri yaptırdınız öğrenebilir miyim çok zor Allahım isteyen herkese versin
merhaba sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBende ayni sekilde 1.ciye hemen kldim fakat 2.ciye 6 ay deneme sonrasinda kalabildim benimde hersey temiz cikmisti folik asit ve corekotu bal karisimi yaptigim ay kldim canim belki biri vesile oldu diyorum dene birsey kaybetmezsin
12 yemek kasigi bal 10 tatli kasigi corekotu 5 cay kasigi tarcini macun gobi olana kadar karistirip adetinin 2.gununden baslayip 12 gun boyunca sabah aksam 1 tatli kasigi ac karnina yiyorsun canimmerhaba sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahbende ikinci çocuğu 6 aydır deniyorum önümüzdeki ay doktor randevusu alıcaz eşimle..çörek otu bal karışımı dediğiniz nasıl birşey ne zaman tükettiniz bilgi verirseniz sevinirim
not ettim teşekkür ederim :)12 yemek kasigi bal 10 tatli kasigi corekotu 5 cay kasigi tarcini macun gobi olana kadar karistirip adetinin 2.gununden baslayip 12 gun boyunca sabah aksam 1 tatli kasigi ac karnina yiyorsun canim
Merhaba ters rahim olanlar da rahim dönmesi olanlar da gebelik pozisyonu diz dirsek öneriyorlar. Gebelik şansını daha da arttırıyor.Araştırın ıstersenizArkadaşlar son durumundan bahçedeyim doktora gittik ultrasona girdim ters rahim olduğumu öğrendim tekrar alttan muayene oldum bi sıkıntım görünmedi yumurta rezervin iyi amh yapmaya gerek yok dediler dediler diyorum çünkü 2 doktora göründüm bir hafta içinde ardından hsg ve eşin sperm testi versin dediler. Hsg yaptırdım her şeyim temiz kanallar açık rahim iyi durumda. Ama eşimde hareketlilik problemi çıktı sayı iyi ama hareketli sperm sayısının oranın neredeyse olması gerekenin yarısı kadar.
Yani diyeceğim o ki sadece kadınla alakalı bir durum değilmiş bunu anladım. İlaç vs vermedi eşime sigara içiyorsan bırak dedi. Bir de hsg olduğunda şansınız artar 13-15-17 gün ilişki olsun mutlaka bir 3 ay daha olmazsa tedaviye gelin dedi doktor bakalım 3 ay daha bekleyeceğiz. Hayırlısı Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?