İkinci çocuguma hamile kalamiyorum :(

0zge0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
18
4
1
32
Arkdslar ikinci cocuguma hamile kalamiyorum yumurtlama tarihlerini denedim olmuyor ben korunmak icin ne spral nede ilac icmistim esim korunuyordu smdi de olmuyor 5 6 aydir sorun ne bilmiyorum dktra gtmeye korkuyorum

Yasin genc ise korkma .Benim de olmadi.yas ilerledi ve erken menopoz derken biraktim.Cok yiprandim uzuldum.
Ama yasin gencse incir kurunu falan uygula.yumurta takibi yap.

nerede acaba bu konu ben yenı uyeyım de

Admin taşımış zaten konunuzu şu an doğru yerde merak etmeyin :) Konunuz için de naçizane önerim zaten hamile kalabiliyormuşsunuz ikinci çocuk için deniyorsunuz demek ki fiziksel bir probleminiz yok. Bu kadar kafanıza takıp stres yapmayın. Stresli anne adaylarının hamile kalması çok zor oluyor. Yaşınız 30 ve üstü ise de zorlaşabilir hamile kalmanız. Bebek düşüncesini kafanızdan atarak birliktelik yaşarsanız daha rahat hamile kalabileceğinizi düşünüyorum. Vücudunuza bu kadar yüklenmeyin.

tskr ederım ama benım yasım 24 esımın 32 sıkıntı var gıbı hıssedıyorum 5 6 ay oldu cunku sankı bı sorun var ah bıde dedıgınız gıbı takmasam bu bnde mevcut degıl cok takarım kafama

tskr ederım ama benım yasım 24 esımın 32 sıkıntı var gıbı hıssedıyorum 5 6 ay oldu cunku sankı bı sorun var ah bıde dedıgınız gıbı takmasam bu bnde mevcut degıl cok takarım kafama

Şöyle söyleyeyim, çocuğunuz varmış mesela. Çocuğunuzdan beklentiniz çok yüksek olursa mesela mükemmel notlar alması, mükemmel davranması, size ayak uydurabilir mi çocuğunuz? Bir yerden falso verir, siz üstüne düştükçe daha çok yanlış yapar. Vücudunuzu da öyle düşünün, 5-6 ay içinde hemen hamile kalayım diye bekliyorsunuz, sevişirken kafanızda hep bu var. Vücudunuza çok yükleniyorsunuz stres yaparak. Bunu kafanızdan atmaya çalışın, o anı yaşayın. "Niye olmuyor?" diye düşündükçe hiç olmayacak.

cok tesekkur ederım destek ve guzel yorumunuz ıcın denıycem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…