Ikinci cocuguma hamile kalamiyorum kizlar

Snglhkn19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
3
0
1
32
Ikinci cocugu istiyorum ama olmuyor kizlar 7 aydir korunmuyorum doktora giytim sorun yok dedi inofolic verdi ama bu ayda olmadi bnm gibi oln varmi yardim edin lutfen...

arkadaslar konuıyla alakalı degıl ama
laboquıck ovulasyon testı nasıl sızce var mı kullananınız?

nasıl kaldın bende bı 6 aydır denıyorum olmuyo ya ılk cocuk benım daha

Benim ilk ikisi kendiliğinden oldu. Bunu bilinçli istedik. 6-7 ay olmadı. yaştan falan diye düşündüm. yumurta testini aldım. ama o sırada hamile kaldım. bir işime yaramadı. Ben de kullananların tavsiyesi üzerine almıştım. kardeşime vereceğim onun işine yarasın bari.
Bence 20 li yaşlardaysan 1 yıla kadar dene. 30 lu yaşlardaysan 1 den fazla çocuk düşünüyorsan 1-2 aya dr. a git araştır.

Benim ilk ikisi kendiliğinden oldu. Bunu bilinçli istedik. 6-7 ay olmadı. yaştan falan diye düşündüm. yumurta testini aldım. ama o sırada hamile kaldım. bir işime yaramadı. Ben de kullananların tavsiyesi üzerine almıştım. kardeşime vereceğim onun işine yarasın bari.
Bence 20 li yaşlardaysan 1 yıla kadar dene. 30 lu yaşlardaysan 1 den fazla çocuk düşünüyorsan 1-2 aya dr. a git araştır.
26 yaşindayım 1,5 senelik evliyim

amiinn cümlemize dr gıttım eşimde bende sıkıntı yok tutturamadık bi turlu bende olmadıkca ustune gıtmeye basladım ılk zamanlar olursa olur havasındaydım
tam böyle kendini saldığında oluyor işte. Ben de 6-7 aydan sonra herhalde yaştan dolayı olmuyor dedim. saldım kendimi o sırada olmuş.

Ben bugün rüyamda bebeğimin doğmuş olduğunu gördüm. Tombik bir bebekti. yusyuvarlak kafası vardı çok güzeldi. acıkınca ağlamıyordu yüzüme gözlerimin içine bakınca emmek istediğini anlıyordum. emerken uyudu. Boğazına emzik zinciri gibi bir şey dolaşmıştı. çıkardım. boğazı ip kesmiş gibi kızarmıştı biz bunu niye farketmemişiz dedim uyandım.

Ben bugün rüyamda bebeğimin doğmuş olduğunu gördüm. Tombik bir bebekti. yusyuvarlak kafası vardı çok güzeldi. acıkınca ağlamıyordu yüzüme gözlerimin içine bakınca emmek istediğini anlıyordum. emerken uyudu. Boğazına emzik zinciri gibi bir şey dolaşmıştı. çıkardım. boğazı ip kesmiş gibi kızarmıştı biz bunu niye farketmemişiz dedim uyandım.
maaşallahh allah saglıklı kucağına almayı nasıp etsin..

maaşallahh allah saglıklı kucağına almayı nasıp etsin..
Allah'ım inşallah herkese nasip etsin. Hayırlısıyla sana da en kısa zamanda. O zaman çok farklı duyguların olacak bir de çocukları seven biriysen aklın çıkar :) Benim 17 yaşında kızım 10 yaşında oğlum var. Yine de sabah aptal aptal gülerek uyanıyorum. Bir böyle sevindirik haldeyim :)

Ben 36 yasindayim 18 yasinda oglum var 2.cocuk icin yaklasik 8-9 aydir deniyoruz olmuyor sanirim yasimla alakali :işsiz:isteyen herkese icindede bana dua ediyorum allahim versin insallah

Ben 36 yasindayim 18 yasinda oglum var 2.cocuk icin yaklasik 8-9 aydir deniyoruz olmuyor sanirim yasimla alakali :işsiz:isteyen herkese icindede bana dua ediyorum allahim versin insallah
Geçen sene aynı ben bu durumdayım. Şimdi 3.5 aylık oldu kuzum. İnşaallah en kısa zamanda sana da nasip etsin Allah.

Back