• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikinci cocugum olmuyor

Arkadaslar aranizda.benim gbi bitinci cocugunu dogurup ikinciye hamile kalamayan varmi tam 2 yila

• Ikinci gebelik

OY: 0 0,0%
  • Tup bebeb

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

Hirosunannesi

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2019
5
1
6
32
Arkadaslar merhaba aranizda benim.gibi birinci cocugunu dogurup ikinciye hamile kalamayan varmi tam iki yila yakindir olnuyor klomen catlatma igneso hepsini kullansim ama olmadi bir tek rahim filmi kaldi esim artik tup bebek yaptiralim dior kizim cok istio bi kardesi olsun

Arkadaslar merhaba aranizda benim.gibi birinci cocugunu dogurup ikinciye hamile kalamayan varmi tam iki yila yakindir olnuyor klomen catlatma igneso hepsini kullansim ama olmadi bir tek rahim filmi kaldi esim artik tup bebek yaptiralim dior kizim cok istio bi kardesi olsun
Doktorunuz nedeni hakkinda birsey diyormu?

Üstünden zaman geçmiş durumunuz nedir??

Back